kepek20 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam oto moja lalunia Panowie jaka propozycja zmian w aucie ? Ja planuje tak - zalozyc pelen fis w aucie, podgrzewane lusterka chromy na licznik. jak w b7 Zmienic alusy na 16 cali ori audi cos w tym stylu zastanawiam sie nad zalozeniem chrom pakietu?? co wy na to ??
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 chrom pakiet do srebrnego auta nie widze tego jakoś :gwizdanie:
vauxhall95 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Tak brzydkich alu dawno nie widzialem
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no nie bardzo chrom do srebnego nie bedziesz mial tego efektu jak na ciemnym , ale chromy na licznik tak, jesli cenisz sobie komfort to 16" max a jesli wyglad to wieksze no widac bynajmniej po zdjeciach, ze zadbana ta Twoja lalunia bezawaryjnosci i samego zadowolenia z uzytkowania
kepek20 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-sedan-tuning-chrom-obwodki-szyb-wys-0-i1521172968.html#gallery wiec takie chromy odpadają??. Felgi 16" bo cenie sobie wygode i komfort, mialem vento na 18" wiec wystarczy mi... a taki chrom ? A o lalunie dbam, dziecinka moja... jakie propozycje co moge dodac ? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:38_________________________________________________nie tak zle w chromie wyglada ?!
DiAMOND Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ładny kolorek jak i całe auto tylko szkoda, ze 90PS, co do felgi znajdź ładniejsze
abdul81 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jak masz serie zawieche to spokojnie wkładaj 17 będzie ładnie i jeszcze komfortowo a 16 zginie w tym aucie
pablo_9 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ładne auto, widać, że zadbane... jeśli chodzi o chromy to na pewno jest jakiś efekt (ja u siebie ostatnio założyłem to przy czarnym lakierze jest maks ) jeśli tobie się podoba auto srebrne w pakiecie chrom to zakładaj, chromów na metry nie zakładaj
kepek20 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 silnik 90 ps szkoda nie szkoda ... jedno mowią, podobno nie do zaje.... . To narazie wiec tak - szukam licznik fis na to obwodki chrom. Jutro wysle foto wnetrza. Do tego dobra felga. Jakies propozycje co do felg? W gre wchodza ori, audi najlepiej. A co do szybek przyciemnic delikatnie ?? A co do felg na polskie drogi tylko 16"
MercDG Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nie rób jej tego ;( Autko ładne nie paskudź go chromem
DiAMOND Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 silnik 90 ps szkoda nie szkoda ... jedno mowią, podobno nie do zaje.... . To narazie wiec tak - szukam licznik fis na to obwodki chrom. Jutro wysle foto wnetrza. Do tego dobra felga. Jakies propozycje co do felg? W gre wchodza ori, audi najlepiej. A co do szybek przyciemnic delikatnie ?? A co do felg na polskie drogi tylko 16" Ważne żeby jeździł Chromowane ramki do zegarów kupisz tu http://www.dido.win.pl/
kepek20 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 oryginal. Kupiony nie od tych naszych handlarzykow, sprowadzany 2 lata temu przy 119 z ksiazka serwisowa. I tak nie wierzylem - ksiazke mozna podrobic. Pojechalem na serwis wszystko sie zgadzalo. Czasem sie trafi rodzynek. :> . Mialem zmieniac na b6 ale ciezko dorwac cos w super stanie. Tu wiem co mam wiec zostawiam sobie. Panowie doradzcie co moge dodać - jak z tymi szybkami sciemniac troche ?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 07:46_________________________________________________mercDG jakie masz alusie 17" ?
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 załóż 17", to kompromis między wyglądem a komfortem chrom bym odpuścił, ściema szyb jeśli delikatna i wszystkich to OK ale z Twoim silnikiem i przebiegiem poszedłbym w moc :evil:
harley22 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dokładnie. Skoro wiesz co masz i motorownia zdrowa to poczytaj troszkę i zainwestuj w moc
MercDG Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 mercDG jakie masz alusie 17" ? Tak 17
kepek20 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 najpierw wyglad na te nasze drogi troche sie obawiam 17" przymierze zobacze jak sie jezdzi. Przyciemnienie delikatne i wszystkie szyby mnie interesuja [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:52_________________________________________________jak sie jezdzi na 17 ?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 10:52_________________________________________________ a takie ??
MercDG Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 przerzuciłem sie w tym seznonie z 15 na 17 i musze powiedzieć że na pewno torche bardziej czuć dziury, ale tragedii nie ma, ogólnie jestem zadowolony ze zmiany i tobie też polecam. Tylko musisz liczyć sie z tym że do 17'' trzeba zrobic coś z zawieszeniem bo na seryjnym nie wygląda to za ciekawie chyba że Ci to nie przeszkadza :gwizdanie:
kepek20 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Panowie a jezeli chodzi o modyfikacje silnika to co mieliscie na mysli ? chipowanie ?
Michał Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Panowie a jezeli chodzi o modyfikacje silnika to co mieliscie na mysli ? chipowanie ? na sam czip szkoda pieniędzy przy Twoim silniku, podstawowa opcja to wymiana wtryskiwaczy + nowy soft ale nie wiem czy wiesz, masz mocniejszą pompę tzw jedenastkę, więc większe turbo (np z silnika AWX lub BRD), wtryskiwacze 0,216 lub 0,230 , FMIC no i dopiero soft -> wtedy masz +/- 170-180KM z tym że z kieszeni ubędzie około 6 tys zł
Rekomendowane odpowiedzi