Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Podświetlane wskazówki licznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vag331 czy 311 - za to na pewno potrafi zniszczyć airbag,bo ten 311 to informuje o możliwości uszkodzenia sterownika airbaga ale to nie wina vaga tylko sterowników z okresu 2000r-2001r

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety i ja chciałem miec tak. I nic , kodowalem jak w opisie na pierwszej stronie i nic . Moze ktos dokladnie wie co i jak ?

Opublikowano

Niestety i ja chciałem miec tak. I nic , kodowalem jak w opisie na pierwszej stronie i nic . Moze ktos dokladnie wie co i jak ?

najpierw zmień język w liczniku na germański: w adaptacjach kanał 4 a potem kanał 19 i dostaw 1 z przodu, potem znów zmień język na angola :wink4: u mnie to zabanglało :naughty:

Opublikowano

Dzieki . Jutro sprawdzę i napisze czy sie udało[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 20:51_________________________________________________Niestety nic to nie dało . Język miałem niemiecki i nic , wiec zmieniłem tak jak pisałeś i nic . Zostawiłem sobie angielski ale wskazówki ni bata nie swiecą . Jeszcze sie pobawię z tym ale cosik mi sie wydaje ze nic nie zdzialam . Dzięki [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 21:08_________________________________________________No nic bawilem sie i bawilem i bawiłem . Moze ktos mieszka w okolicy i potrafi to zrobić . A moze trzeba inny program np vag-com 311 ?

Dajcie znac jak ktos cos wie

Opublikowano

vag-com 311 u mnie tym idzie bez problemu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety i vag-com 311 nie szlo zrobić, ciekawe dlaczego u jednych sie da a u innych nie ?[br]Dopisany: 08 Październik 2011, 20:49_________________________________________________No i jak nikt nic nie wie na temat podswietlenia ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, zmieniłem kodowanie na takie z "3" z przodu niestety nic się nie zmieniło wie ktoś możesz czemu? :wallbash:

Opublikowano

nikt do konca nie wie dlaczego u jednych da sie zrobic a u innych nie . U mnie juz probowałem pare razy i nic .

Opublikowano

Jeszcze spróbuje zmienić ten język na niemiecki i może wtedy zadziała chociaż i tak wydaje mi się że nic z tego nie będzie :wallbash:

Opublikowano

Ludzie, litości!

Podświetlanie w większości A4 jest na LEDach, a LED nie zmienia koloru w zależności od widzi-mi-się usera, tylko zależy od jego fizyki! No a Fizyki nie oszukamy, więc jak zmienimy z np. red na white, to się wiele może zmienić :kox:

Opublikowano

kolego Vexatus przeczytaj od początku wątek,nie o kolor podświetlania tu chodzi.

Opublikowano

Kolega Vexatus napisał ni z gruszki ni z pietruszki

Opublikowano

Zegary potrzebują troche czasu żeby się "przestawić", także spróbujcie najpierw zmienić język, później kodowanie i tak zostawcie na jakiś czas. Może to poskutkuje.

pozdr :hi:

Opublikowano

A dlaczego tak twierdzisz? Znasz jakis przypadek w którym tak było ?

Opublikowano

jak u siebie zmieniałem na świecące wskazówki po zapłonie, tarcze świecące po włączeniu pozycji lub świateł to nie czekałem tylko odpowiednia adaptacja test,save i gotowe.VAG 311-2 ogarnął bez problemu.Język niemiecki na innym nie próbowałem.

Opublikowano

Tzn zapaliłes auto tak i dopiero zaczynałes kodowac ?[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 22:21_________________________________________________i swiatla włączyłes przed kodowaniem ?

Opublikowano

adaptację robiłem tylko na włączonym zapłonie i teraz tak mam,że po odpaleniu auta świecą tylko wskazniki,jak cyknę pozycję lub światła to świecą tarcze i wskazniki,czyli tak jak chciałem.

Opublikowano

A dlaczego tak twierdzisz? Znasz jakis przypadek w którym tak było ?

Np kolega Domin79 tak miał - wypowiadał się nawet na ten temat w tym wątku...

Opublikowano

ok . Zrobie dzis kodowanie moze sie zmieni za jakis czas