Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotele i kanapa z Audi A4 B8, A5 8T do Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko w Audi takie przeróbki możliwe. Dobra robota

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Napiszcie cos jaśniej co z ta elektryką foteli między b8 a b7 ewentualnie TT a b7

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podepne się pod temat a z a6 c6 4F0 bedą pasowały do b7 :kox::kox:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Reasumując - z B8/S8 kubełki podejdą po przeróbce wtyczek elektryki, natomiast kanapa tył p&p?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fotele przednie pasują, pozostanie przerobienie wtyczek. + ewentualne dodatkowe podłączenia jeśli masz elektrykę a wcześniej nie miałeś.

W sedanie upewnij się czy kanapę masz składaną. Do B8 występują chyba tylko fotele tyknie składane. Ja niestety (stety) tego nie sprawdziłem i muszę wycinać tylnicą ścianę grodziową i przerabiać uchwyty itp, ale to bliżej wiosny.

Opublikowano

Fotele przednie pasują, pozostanie przerobienie wtyczek. + ewentualne dodatkowe podłączenia jeśli masz elektrykę a wcześniej nie miałeś.

W sedanie upewnij się czy kanapę masz składaną. Do B8 występują chyba tylko fotele tyknie składane. Ja niestety (stety) tego nie sprawdziłem i muszę wycinać tylnicą ścianę grodziową i przerabiać uchwyty itp, ale to bliżej wiosny.

:thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jutro będę ładował fotele z a5 coupe do b7 avant zobaczymy co z tego wyjdzie :P

Opublikowano

Czekam na relacje. ; )

Ja poluje na coś z S4 B8. ; )

Opublikowano

Siemanko , panowie pytanko dowas , chce zakupic fajne grzane z elektrycznymi ledzwiami cały komplet siedziska z B7 sedan do mojej B6 kombi , wiem ze przednie beda pasować ale jak z tylna kanapa siedzenia te sa dzielone ale jak z roleta czy jest mozliwosc jej przełozenia z mojej kanapy do tych z B7 sedan.??

Opublikowano

Witam panowie dzisiaj udało mi sie zebrać za fotele a wiec dla zainteresowanych FOTELE OD A5 COUPÉ PASUJĄ DO A4 B7 AVANT !!! Problem jest tylko z pasem ponieważ w a5 dolna cześć pasa jest montowana do słupka a w b7 do fotela. Ja wywiercilem dziurę w stelażu fotela za przykręciłem pas (foto wstawię potem)

Wyskoczył tez błąd air bag ale po godzinnej zabawie kolegi vagiem udało mu sie i to rozwiązać. Elektryczne regulowanie lędźwi podpiolem po zapalniczkę i działa bez problemu.

Za tylna kanapę biorę sie prawdopodobnie w środę [emoji6]

Opublikowano

Siemanko , panowie pytanko dowas , chce zakupic fajne grzane z elektrycznymi ledzwiami cały komplet siedziska z B7 sedan do mojej B6 kombi , wiem ze przednie beda pasować ale jak z tylna kanapa siedzenia te sa dzielone ale jak z roleta czy jest mozliwosc jej przełozenia z mojej kanapy do tych z B7 sedan.??

Do oparć od sedana nie podepniesz rolety - te oparcia nie mają mocowań

Opublikowano

Witam panowie dzisiaj udało mi sie zebrać za fotele a wiec dla zainteresowanych FOTELE OD A5 COUPÉ PASUJĄ DO A4 B7 AVANT !!! Problem jest tylko z pasem ponieważ w a5 dolna cześć pasa jest montowana do słupka a w b7 do fotela. Ja wywiercilem dziurę w stelażu fotela za przykręciłem pas (foto wstawię potem)

Wyskoczył tez błąd air bag ale po godzinnej zabawie kolegi vagiem udało mu sie i to rozwiązać. Elektryczne regulowanie lędźwi podpiolem po zapalniczkę i działa bez problemu.

Za tylna kanapę biorę sie prawdopodobnie w środę [emoji6]

Podeslij foty jak bedziesz mial chwile.

Wysłane z G2

Opublikowano

Jutro wstawię foto juz wiadomo ze tylne siedzisko nie pasuje wiec bede musiał dać do tapicera zeby przeszył środkowy wzór bo boki mam w tym samym kolorze co stare.

Opublikowano

I co wsadził ktoś fotele od B8 ?? jestem ciekawy efektu :)

Opublikowano

Jutro wstawię foto juz wiadomo ze tylne siedzisko nie pasuje wiec bede musiał dać do tapicera zeby przeszył środkowy wzór bo boki mam w tym samym kolorze co stare.

Na pierwszej stronie jest info, że pasuje tylko wchodzi trochę ciężej. Możesz to zweryfikować?

Opublikowano

Drugie kox;)

Opublikowano

Jakieś problemy przy tylnej kanapie? Bo to jedyny dylemat póki co.

Opublikowano

Ogolnie nie ma żadnych problemów wszystko P&P jak w pierwszym poście. Ja tylna kanapę odrazu przerabiałem na składana (temat przerabiany na forum) wiec było troszkę rezania.

Opublikowano

Ten wzor nunas-a lepszy.

Wysłane z G2

Opublikowano

noo powiem wam że skóra od a4 b8 pięknie siedzi :)