Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Panowie juz niedlugo bede musial pozegnac sie z wolnoscia;) hehe a tak serio poszukujemy wodeczki na wesele? mnie osobiscie smakuje "Czysta de Luxe Żołądkowa gorzka" ale mojej narzeczonej nie podoba sie butelka . no ale kto tam oglada butelki,no moze pierwsza a pozniej to juz nikt nie pamieta co i w czym pil Co Wy o tym Panowie sadzicie? Co polecacie? w koncu forum prawie meskie i chyba w tych sprawach doswiadczone
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Ja miałem bolsa :naughty:co to się działo :gwizdanie: kup białą żóbrówkę póki podróbek jeszcze nie ma,choć kto wie :gwizdanie:
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l De luxe jest ok , pomyśl o żubrówce białej też by była w tych pieniądzach. Maximus...może
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l maximus to już 25 zeta za biała żubrówka 20 ja bym wziął coś co dopiero wyszło bo na początku wszystko dobre a później robi się chlam
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l ja Miałem Sminrofa .. 150L ..hehe i brakło haha Finka też Dobra... jak kupujesz w ilościach hurtowych to rabaty daja fajne
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Autor zubrówki jeszcze nie probowalem chetnie sprawdze:) wlasnie póki cos jest nowe to jest dobre:) de lux u mnie jest teraz w promocjii za 16,5zl wiec cena kuszaca
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Autor Pan Tadeusz Pan Tadeusz odpada! dobry byl ale X lat temu, teraz to oczywiscie moje zdanie:)[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:09_________________________________________________ [/quot najlepiej bimber oczywiscie tez bedzie! ale mam jeszcze cos lepszego,wlasnej roboty, Pigwowke :> stoi juz rok
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Witam, U mnie temat był na de lux. Ale ktoś zaproponował krupnik biały. ładna butelka, wodka dosc fajna. Polecem cena atrakcyjna Pozdrawiam
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l w piątek piłem i nie był taki zły.... może miałem takie odczucie bo oprócz tego był jeszcze okropny absolwent
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Autor a może Sobieski? zje**ał się i to strasznie ale temat sorry chlopaki za taki ciezki temat na noc, wiem ze juz suszy;) moze bedziemy online degustowac i wystawiac opinie
Opublikowano 10 Kwietnia 201115 l Maximus był u nas. Do tego bimberek musi być i klient ciepły...... jeden taki może potwierdzić .... nie doczekał końca zabawy