Mabrothrax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Hej, Przedstawiam wam drugie moje auto. Jest to traktorek w wersji Avant. Audi A4 B5 Avant Produkcja 1996 - modelówka 1997 Silnik AFN - 81 kW - 110KM - 235 NM Wyposażenie: Climatronik El. szyby El. lusterka Tempomat El. regulacja lamp Domykanie szyb z pilota Z większego wypasu to tyle. Reszta standard W planach: :!: Chips na 130-140 KM i około 300NM :!: Gwint :!: 17" felgi - zrobione :!: Lampy US tył - czekają na montaż :!: Lampy Przód S4 :!: Polerka lakieru :!: Przyciemnienie szyb I coś pewnie jeszcze dojdzie. W najbliższym czasie auto czeka czyszczenie turbo i polerka lakieru. Ktoś może polecić jakąś dobrą firmę wykonującą polerkę mechaniczną? Pozdro.
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ladniutka no nie powiem i bez relingow tak jak moja ale moze jakies fotki wnetrza bo koledzy napewno beda molestowac o wnetrze :?: ...Lampy US tył - czekają na montaż...skad zes se sprawil takie lampionki
Mabrothrax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Relingi to da się w ogóle jakoś mało boleśnie dołożyć? No wnętrze może jeszcze dorobię może nawet dziś jak dystanse w kołach pozmieniam i śruby. A lampionki od koleżki, nie wiem skąd to wziął ale ma czasem różne graty
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ja tam zawsze szukalem bez relingow bo taka chcialem moze w tym tygodniu wrescie dojde do tego (bo wrescie se aparat Qpilem )aby mojego popierdalacza opisac [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 12:53_________________________________________________a moze bys do planow se dodac pakiet chrom na szybki ?? ...jakby ten Qmpel mial jeszcze takie lampionki na zbyciu do polifta to sie zglaszam
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 bardzo ładne autko fajna felga ale tył mógłby być wyżej od przodu przednie lampy od s4? masz na myśli dzielone soczewy z przedlifta? tylne us? chyba nie było takich
Mabrothrax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzielone przedlifty raczej. A lampki US były na tyle, różnią się tym, że są trochę bardziej czerwone i są całe czerwone
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 US byly takie mial obrysowki z boQ lampy
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 hmm możliwe a co do przednich lamp to zastanów się nad poliftowymi efekt jest lepszy, a dużo roboty nie ma
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no polifty by mialy o niebo lepszy efekt tylko troszQ rezania przy kierunkach ale warto i byly takie US w ByPiuntkach
Mabrothrax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tam chyba ciąć blachę trzeba przy kierunkach prawda?
Armi Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Eh te mity na forum Ktoś gdzieś przeczyta, że trzeba odciąć kawałek blachy. Drugi doda, że to kawałek błotnika i ludzie panikują a tak naprawdę to żadna filozofia i właściwie najłatwiejsza rzecz przy montażu lamp poliftowych. EOT. Fajne auto - felga + lekkie obniżenie i już jest ciekawie. Poza tym mój kolor
RafuZG Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 armistead dokładnie, nic trudnego mi to zajeło ok 3-4 godzin z podłączeniem wszystko masz w warsztacie, schematy i jak ciąć nie tylko Twój kolor armistead, tez mam taki
Mabrothrax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak się uporam z turbawką to na pewno spróbuję
Maxcudo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Niech się kula! Tu masz opisane co i jak do lamp ----> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15032.0
morsdicti Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Pierwszy raz widzę taki lakier rzeczywiście tył mógłby być wyżej ... ale tak to zacnie
Mabrothrax Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tył jest wyżej Panowie normalnie, na zdjęciach mam w bagażniku komplet opon z felgami i dlatego lekko siadł A kolor to Vulcanschwarz W9 !
Polko_V Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a gdzie fotki jakiegos wnetrza hhyyy...?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi