pioter_73 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Idziesz w pakiet s-line, czy seria zostaje, czy może DTM pakiecik??? Raczej pozostanę przy pakiecie seryjnym, ew. grill od S4 :-)
bajk Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 grill od s4 nie podejdzie do normalnego zderzaka
pioter_73 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 grill od s4 nie podejdzie do normalnego zderza O masz! A jaki podejdzie? Może od S4?
Ponior Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 grill od s4 nie podejdzie do normalnego zderza O masz! A jaki podejdzie? Może od S4? najpierw zakładasz zderzak od s-lina a potem grill który Ci sie podoba Inaczej nie da rady.
pioter_73 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dołączam kilka nowych zdjęć oraz zgodnie z obietnicą zdjęcia wnętrza :-)
RS Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co prawda wnętrze ma mało spotykana kolorystyka wnętrza ale mnie sie z tym czerwonym z zewnątrz podoba. Idź w black edition a fele i grill rób w graficie z lekkim polyskiem - oczywiście pakiet aero S- line obowiązkowy!
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 bardzo ładna furka i środek mi sie bardzo podoba, czerwień z zewnątrz tez robi robote, dokładnie pakiet zewnętrzyny s-line koła w grafit i bedzie [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:59_________________________________________________w jakim programie obrabiasz fotki i czym robisz bo są super
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 takei coś możesz uzyskac w lightroom`ie... winieta + podciągnięcie czerni + saturacja
boseron Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 takei coś możesz uzyskac w lightroom`ie... winieta + podciągnięcie czerni + saturacja nic mi to nie mówi jakims sloganem do mie gadasz mozna jaśniej i prościej saturacja cóz to jest winieta
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no to proponuje ci zajrzec na strony chociażby: www.swiatobrazu.pl www.optyczne.pl www.fotopolis.pl
pioter_73 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 takei coś możesz uzyskac w lightroom`ie... winieta + podciągnięcie czerni + saturacja nic mi to nie mówi jakims sloganem do mie gadasz mozna jaśniej i prościej saturacja cóz to jest winieta Niestety, to może brzmieć jak slogany, ale kolega mgtan wie o czym mówi :-) A foty obrabiałem w lightroom'ie właśnie a potem troszkę stemplowanka w PhotoShopie.
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 pioter kiedy na zlot wpadasz? Bajk będzie miał konkurencje :-) ja już dawno nie byłem...ale podejrzewam że we wtorek 3 maja (o ile będzie) albo tydzień później wpadne tam...
pioter_73 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 pioter kiedy na zlot wpadasz? Bajk będzie miał konkurencje :-) ja już dawno nie byłem...ale podejrzewam że we wtorek 3 maja (o ile będzie) albo tydzień później wpadne tam... We wtorek do Arkadii? W tej chwili nie wiem czy będę czasowy ;-) Ale się postaram.
mgtan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 do Arkadii? przeciez sie miejscówka zmieniła... ja raczej w majówke we wtorek będe o ile coś będzie
pioter_73 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 do Arkadii? przeciez sie miejscówka zmieniła... ja raczej w majówke we wtorek będe o ile coś będzie Ooops. Mam stare informacje. C.H. Promenada :-) Aktualnie auto wygląda tak i jest na sprzedaż:
Rekomendowane odpowiedzi