Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i potem zaszczane pukacie we dwóch... :sick3::decayed:

NIE PRÓBOWAŁEŚ ?? :decayed:

Lepiej wchodzi :good::polew:

wybaczmy mu , młody jest , niedoswiadczony :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niedoswiadczony :wink4:

no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kox:

Opublikowano

no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kox:

to ten też w maju ????? myślałem ze tylko Przemek

Opublikowano

NIE PRÓBOWAŁEŚ ?? :decayed:

Lepiej wchodzi

Jak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde. Potem sie biedna tłumaczyła, że tak ma i ze jej wstyd i głupio. Nie miałem potem ochoty się z nią więcej spotkać.

Ale skoro tak lubicie to mi wypada tylko współczuć :decayed:

Mam nadzieje, że mnie taka starość nie czeka :wink4:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________

no i niestety po maju juz się nic nie zmieni w tej materii

czyżbyś nawiązywał do pewnego zdjęcia?

zazdrościsz tzw. obsługi medycznej? :naughty:

Opublikowano

fakt, pomerdało mi się, myslałem , że to Nosfi napisał :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

fakt, pomerdało mi się, myslałem , że to Nosfi napisał :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:

sie uczepileś chłopaka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Ale skoro tak lubicie to mi wypada tylko współczuć :decayed:

nie znasz sie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

sie uczepileś chłopaka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

coś tam do mnie brzdakał dzisiaj i nagle zamilkł :decayed: pantofel :naughty:

Opublikowano

Jak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde.

nie kituj - mieliśmy ją z Flyerem w Pile i nie chciała szczać - za to miała dziure w cycu i jakoś nie trzymała ciśnienia ... no i poleciała za okno :decayed: :decayed:

......... a potem Pozka przez dwa dni nie widziałem :decayed:

Opublikowano

Do maja jeszcze sporo czasu ... damy radę sprowadzić go na dobrą ścieżkę, z której zboczył ... tak jak i ja - pomogę mu żeby nie popełnił tego błędu :kox: :kox: :kox:

nie kituj - mieliśmy ją z Flyerem w Pile i nie chciała szczać - za to miała dziure w cycu i jakoś nie trzymała ciśnienia ... no i poleciała za okno :decayed: :decayed:

To już wiem czemu Poziek tak często prosił mnie żebym sobie poszedł z pokoju poszukać w lesie rowerów :polew:

Opublikowano

mnie w Pile nie było , musiał solówke jechać :kox:

Opublikowano

przyznaj się, że Adrian zaciągnął cie do szukania swojego telefonu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a ja byłem cały czas na miejscu :tongue4: :tongue4: :tongue4::kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mnie w Pile nie było , musiał solówke jechać :kox:

Dobrał sobie innego, zastępczego partnera ... myślę, że powinieneś czuć się zazdrosny :tongue4:

Opublikowano

Bardzo proszę o głos

:)

>> KALENDARZ KLUBOWY <<

Opublikowano

Jak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde.

Dobra sztuka byla... usta miala zawsze gotowe :decayed: :decayed:

Opublikowano

Przestań o mnie myśleć, bo mimo tej pogiętej fajky znowu się obudzisz jak po Bukkake party :polew: :polew:

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 15:47_________________________________________________

Niestety nie mogę Ci ostatnio poświęcić tyle czasu ile potrzebujesz, żeby nasycić twoją potrzebę bycia poniżanym i poniewieranym. Ale to się zmieni i znowu będziesz w domu mógł pograć prawdziwego faceta..

Opublikowano

ak mi się panna kiedyś poszczała podczas orgazmu to myslalem, że zejde.

Moze sie z nudów poszczała :D

Opublikowano

damy radę sprowadzić go na dobrą ścieżkę, z której zboczył ... tak jak i ja - pomogę mu żeby nie popełnił tego błędu :kox: :kox: :kox:

Dobry podkład pod pozew rozwodowy :decayed:

Ja pamiętam jak mi tołkowali na kababie te gadki w stylu..." ..Ragguś ty i tak z nią nie będziesz .. :polew: :polew: "

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Niestety nie mogę Ci ostatnio poświęcić tyle czasu ile potrzebujesz, żeby nasycić twoją potrzebę bycia poniżanym i poniewieranym. Ale to się zmieni i znowu będziesz w domu mógł pograć prawdziwego faceta..

już niedługo będziesz miał szlaban na forum i wiele innych rzeczy więc korzystaj póki możesz :naughty: :naughty: :wink4::tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 16:04_________________________________________________

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

już niedługo będziesz miał szlaban na forum i wiele innych rzeczy więc korzystaj póki możesz :naughty: :naughty: :wink4::tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Eeee tam mi wolno...

w pracy :polew: :polew: