Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry Panowie :)

brakuje mi juz pomyslow sprawdzilem juz chyba wszystko co moge sam ;) kwestia polega na tym ze leci mi woda na dywaniki jak pada desz :/ a zima sie zlbiza i musze cos z tym zrobic :/

woda leci jakby znad pedałów zza deski rozdzielczej prosto za dywanik na podłogę :/ może ktoś polecić jakiś solidny warsztat w warszawie bo nie mam już siły się z tym mocować ;)

uważaj chłopie bo ja w ten sposob załatwiłem sobie alarm , auto zgasło i kaplica :thumbdown:

w jakis sposób ??[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:50_________________________________________________

brakuje mi juz pomyslow sprawdzilem juz chyba wszystko co moge sam ;) kwestia polega na tym ze leci mi woda na dywaniki jak pada desz :/ a zima sie zlbiza i musze cos z tym zrobic :/

woda leci jakby znad pedałów zza deski rozdzielczej prosto za dywanik na podłogę :/ może ktoś polecić jakiś solidny warsztat w warszawie bo nie mam już siły się z tym mocować ;)

A co sprawdzałeś, że brakuje Ci już pomysłów ?

kanał od linki otwierania maski, progi , uszczelnienie komputera, sprawdziłem kanały odpływowe

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uważaj chłopie bo ja w ten sposob załatwiłem sobie alarm , auto zgasło i kaplica :thumbdown:

w jakis sposób ??

No woda mu zalała.. A co ? :cool1:

Opublikowano

...przy 100 byliśmy na Ty :kox:

Po przejściu na Ty przeważnie odjeżdża się bez niczego :kox:

ale z brązowym noskiem :decayed: ;(

Opublikowano

kanał od linki otwierania maski, progi , uszczelnienie komputera, sprawdziłem kanały odpływowe

Bo zajrzałem w twój wątek i pisałeś, że linki nie sprawdzałeś..

Ta woda cieknie Ci jakby po pedałach? Postaw auto zalewaj wodą i metodą łopatologiczną jeszcze sprawdź.

Opublikowano

powiem tak - jak Flyerowi parowała lampa to ją owinął celafonem i pomogło. Polecam spróbować tego z całym autem :polew:

Opublikowano

Bo zajrzałem w twój wątek i pisałeś, że linki nie sprawdzałeś..

Ta woda cieknie Ci jakby po pedałach? Postaw auto zalewaj wodą i metodą łopatologiczną jeszcze sprawdź.

nom zgadza się wtedy jeszcze nie sprawdzałem a teraz już tak :) dziwne jest to ze niby lałem woda na szybę i nic

nie leciało to jakieś dziwne jest :/ nie woda nie leci po pedałach znad pedałów na ich wysokości a leci tak centralnie zza deski jakby

w pedał hamulca ale nie na niego mniej więcej i ścieka w niższe partie podłogi :/ [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:59_________________________________________________

powiem tak - jak Flyerowi parowała lampa to ją owinął celafonem i pomogło. Polecam spróbować tego z całym autem :polew:

heheh nie mam tyle celafonu żeby avanta owijać :D:slina::kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

rkwon zajrzyj pod kierownicę - idzie tam wiązka przewodów przez gumową osłonkę w stronę komory silnika. Idą tam też przewody od ECU i bardzo często z tych miejsc się leje.

Najlepiej to wleź pod kierownicę, zapal jakieś oświetlenie sobie żebyś widział, a niech druga osoba leje na auto wodę.

Opublikowano

Najlepiej to wleź pod kierownicę

nie kazdy jest taki mały i chudy jak ty i nie każdy da radę wejść pod kierownicę :naughty:

Opublikowano

rkwon zajrzyj pod kierownicę - idzie tam wiązka przewodów przez gumową osłonkę w stronę komory silnika. Idą tam też przewody od ECU i bardzo często z tych miejsc się leje.

Najlepiej to wleź pod kierownicę, zapal jakieś oświetlenie sobie żebyś widział, a niech druga osoba leje na auto wodę.

hmm ok zerknę jutro a jak to naprawić w razie co okleić izolacja ?? jeszcze?? w sumie to zależy jak duży otwór będzie

a jeszcze tak przy okazji zapytam czy to normalne ze paski rozrzadu wymienialem rok temu jakos tak i teraz sa cale

jakby zardzewiale takie sie rude zrobily ? continental a autkiem robie sporo km co prawda raczej w weekendy

ale się robi ;) [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 10:24_________________________________________________

Najlepiej to wleź pod kierownicę

nie kazdy jest taki mały i chudy jak ty i nie każdy da radę wejść pod kierownicę :naughty:

hahah w sumie tak ja tez do małych nie należę :) ale drzwi się na tyle szeroko otwierają ze dam rade ;) mam nadzieje :P

Opublikowano

Ty na pewno być nie wlazł grubasie :kox::naughty::tongue4:

Opublikowano

mogę ci udowodnić, że jak zwykle się mylisz :witch1:

Opublikowano

mogę ci udowodnić, że jak zwykle się mylisz :witch1:

Eeeee.. nie wejdziesz cały pod kierownicę.. :przebiegly:

Opublikowano

Eeeee.. nie wejdziesz cały pod kierownicę.. :przebiegly:

Pewnie, że nie wlezie ... ponad 100 kg cielska to co się dziwisz :naughty:

Opublikowano

Ledwo by mu głowa weszła :polew: a co dopiero reszta..

Opublikowano

To akurat wejdzie bez problemu ... pusta przestrzeń zawsze zapełni pustą przestrzeń :evil::kox::naughty:

Opublikowano

mogę Wam zaprezentować jak to sie robi :good: free of charge :cool1:

Opublikowano

To akurat wejdzie bez problemu ... pusta przestrzeń zawsze zapełni pustą przestrzeń :evil::kox::naughty:

Trzeba to sprawdzić.. :mysli:

Problemu nie będzie.. Powie się mu:

- ej.. nie wejdziesz cały pod kierownicę.

- co? - "Ty jesteś pantofel" i że niby Ja nie wejdę ? :disgust:

A to co będzie wystawać to Kokos dociśnie.. :polew:

Opublikowano

- co? - "Ty jesteś pantofel" i że niby Ja nie wejdę ? :disgust:

oj boli cie co nie ?? :decayed::kox: :kox: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poziu - rzuć w piz*u to księgowanie i weź się za męski zawód ... znalazłem Ci nawet już wymarzoną robotę :wink4:

http://otopraca.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427