Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to dobrze nie pójść do pracy :decayed:

*ZAZDROŚĆ*

Ale co z tego.. Jutro już idę :tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Musialem Cię wywołać bo straszną nudą tu wiało..

dzisiaj nie mam czasu się z wami wyzywać...po 25 zacznę z grubej rury :cool1::decayed:

Opublikowano

Musialem Cię wywołać bo straszną nudą tu wiało..

dzisiaj nie mam czasu się z wami wyzywać...po 25 zacznę z grubej rury :cool1::decayed:

No to czekamy jeszcze tydzień.. Pozwole Ci sie mniej odzywać.. Znaj łaske Pana :>

Opublikowano

No to czekamy jeszcze tydzień.. Pozwole Ci sie mniej odzywać.. Znaj łaske Pana :>

o dzięki ci świeży 200px-Kapcie.jpg

:naughty::decayed::naughty::decayed:

Opublikowano

200px-Kapcie.jpg

O jaki fajny i napewno ciepły.. Chyba sobie takie kupie.. Poziu masz moze rozmiar 45-46? Kupiłbym od Ciebie

Opublikowano

Kupiłbym od Ciebie

Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment :decayed: W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment :decayed: W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: :kox:

Niedługo dobry wybór w szerokim asortymencie będzie też w Pruszkowie ... chyba od maja czy jakoś tak :kox::naughty::nose::song::brawo:

logo%20kapcie.jpg

naja%20shoes1.jpg

Opublikowano

Niedługo dobry wybór w szerokim asortymencie będzie też w Pruszkowie ... chyba od maja czy jakoś tak :kox::naughty::nose::song::brawo:

logo%20kapcie.jpg

naja%20shoes1.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: :kox:

Nie nie nie.. Znów mnie z Kalim pomyliłeś.. Ja tylko zajmuje się polerką diamentów.. Ale widzę że Łukaszr ma u nich etat przedstawiciela handlowego. Przedstawił nam całą ofertę.. moze się na coś skuszę..

Łukaszr czy przewidziane są jakieś rabaty dla klubowiczów? :polew:

Opublikowano

logo%20kapcie.jpg

naja%20shoes1.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Takie lapcie to mi zona z piwem przynosi :polew: :polew:

Opublikowano

Z tym pytaniem to już musisz pisać do tego, co będzie posiadał taki arsenał :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nie nie nie.. Znów mnie z Kalim pomyliłeś...

zupełnie nie rozumiem skąd masz takie informacje... Kali to nadal młody kawaler także :gwizdanie: Ja ciebie z nikim nie pomyliłem :decayed: ale jedyny w swoim rodzaju nie jesteś także luz :kox: :kox:

po nauki pomałżeńskie sugeruję udaj się do Wicia :cool1::naughty: On ci wszystko wyjaśni :decayed:

No a teraz leź wyrzucić śmieci bo jak twoja wpadnie do domu i zobaczy, że nie zrobione to znowu będzie tydzień jednorękiego bandyty :jerk: :jerk: :jerk::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:36_________________________________________________

Takie lapcie to mi zona z piwem przynosi :polew: :polew:

napisz MoorPHowi jak to się robi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Z tym pytaniem to już musisz pisać do tego, co będzie posiadał taki arsenał :kox: :kox: :kox:

Aaa.. Juz rozumiem Łukaszr jest szefem tej organizacji przestępczej i on tylko zleca sprzedaż tego artykułu... :kox:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________

No a teraz leź wyrzucić śmieci bo jak twoja wpadnie do domu i zobaczy, że nie zrobione to znowu będzie tydzień jednorękiego bandyty

Oj Poziu Poziu. Ciebie też to czeka. A tak wogole to ja mam od tego ludzi.. Ja nie muszę iść w twoje ślady.. Pomimo tego że usilnie mnie namawiałeś do :jerk:. Juz nie powiem ze ciałeś mi demonstrować jak to się robi (Upss.. mialo to zostac między nami :naughty:)

Opublikowano

A tak wogole to ja mam od tego ludzi..

:decayed: BIEDNA ŻONA :naughty: :naughty:

Ja nie muszę iść w twoje ślady..

nawet byś nie wiedział dokąd stąpać :kox::polew: :polew:

Pomimo tego że usilnie mnie namawiałeś do :jerk:. Juz nie powiem ze ciałeś mi demonstrować jak to się robi (Upss.. mialo to zostac między nami :naughty:)

no to jeżeli nie wiesz jak to się robi, to :dziura::hahaha: :hahaha: :hahaha::nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Oddajesz całą wypłatę, kupujesz raz w miesiącu kwiaty, zabierasz swoją lubę raz w tygodniu do restauracji i ona za wszystko płaci, bo Ty już nic nie masz :polew: :polew: :polew: :polew: efekt murowany :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Oddajesz całą wypłatę, kupujesz raz w miesiącu kwiaty, zabierasz swoją lubę raz w tygodniu do restauracji i ona za wszystko płaci, bo Ty już nic nie masz :polew: :polew: :polew: :polew: efekt murowany :tongue4: :tongue4:

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A NA KWIATY SKĄD BIERZESZ ?? :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:53_________________________________________________

Lewizna.. :gwizdanie:

Opublikowano

widzę, że i ty masz podobny model działania :naughty: :naughty: :naughty::decayed: biedaczku :kox:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 12:53_________________________________________________

Jak się da coś przed nią ukryć, to zostaje na waciki... :polew: :polew:

Opublikowano

Kupiłbym od Ciebie

:polew: :polew:

te, cFaniak - żebyśmy dziewczyn z księgowości nie zapytali jak w pracy kubeczki zmywasz i paznokietki piłujesz pocichutku :polew: