MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Lewizna.. :gwizdanie: widzę, że i ty masz podobny model działania :naughty: biedaczku Ale wiesz lewizny przynosi się min 10x wiecej niz pensji..
TOM77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Lewizna.. :gwizdanie: widzę, że i ty masz podobny model działania :naughty: biedaczku Ale wiesz lewizny przynosi się min 10x wiecej niz pensji.. : :naughty:
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 http://otomoto.pl/audi-s4-duzo-mocniejsze-niz-rs4-C10859327.html kupować Z wypowiedzi na SR wynika ,że w bardzo słabym stanie, osobiście nie sprawdzałem. Wolałbym to http://www.allegro.pl/item890291868_skyline_gtr_drift_500km_nitro.html :kox: Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: Ja słyszałem też , że Ty Nadarzyńki obszczymurku posiadasz bambosze c**jograjcze .. ..zakładasz tylko, gdy przychodzi Q..żeby nie było profilaktycznego wpierdolu za to, że obmacujesz inne d*py ( niekoniecznie damskie )na salsie w Utopii :decayed: :naughty: :naughty: Jak nie założysz to nici z dojenia i muczysz jak wściekła krowa przez najbliższe parę dni..no chyba...że zafundujesz sobie efekt ruchomej kołdry przed snem :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: te, cFaniak - żebyśmy dziewczyn z księgowości nie zapytali jak w pracy kubeczki zmywasz i paznokietki piłujesz pocichutku Poziek jest tam tylko od minety i ogarnia szybko lewarek mopa :polew: :polew:
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja słyszałem też , że Ty Nadarzyńki obszczymurku posiadasz bambosze c**jograjcze .. JA CHODZĘ BOSO :naughty: :naughty: także fail za to, że obmacujesz inne d*py co ty tam wiesz, na tej swojej wsi możesz jedynie mocarną helę pomacać i nikogo więcej :naughty: Poziek jest tam tylko od minety i ogarnia szybko lewarek mopa :polew: :polew: :kox: :kox: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 JA CHODZĘ BOSO :naughty: :naughty: także fail No tak to jest jak się wydaje tylko na paliwo do samochodu Uściśnij sobie grabę z Cejrowskim ..i nagrajcie nowe odcinki " Boso przez świat " co ty tam wiesz, na tej swojej wsi możesz jedynie mocarną helę pomacać i nikogo więcej :naughty Przynajmniej hela ma wilgotną szparkę ..a nie suche kakaowe oko..które maluje Ci fjuta na brązowo :polew: Kali..bądź twardy !! Nie dawaj się !! :tongue4:
TOM77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 JA CHODZĘ BOSO :naughty: :naughty: także fail No tak to jest jak się wydaje tylko na paliwo do samochodu Uściśnij sobie grabę z Cejrowskim ..i nagrajcie nowe odcinki " Boso przez świat " co ty tam wiesz, na tej swojej wsi możesz jedynie mocarną helę pomacać i nikogo więcej :naughty Przynajmniej hela ma wilgotną szparkę ..a nie suche kakaowe oko..które maluje Ci fjuta na brązowo :polew: Kali..bądź twardy !! Nie dawaj się !! :tongue4: :polew:
Aydaho Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Uściśnij sobie grabę z Cejrowskim ..i nagrajcie nowe odcinki " Boso przez świat " :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Uściśnij sobie grabę z Cejrowskim ..i nagrajcie nowe odcinki " Boso przez świat " bardzo słusznie, przynajmniej mądry i inteligenty człowiek w przeciwieństwie do ciebie :naughty: Przynajmniej hela ma wilgotną szparkę ..a nie suche kakaowe oko..które maluje Ci fjuta na brązowo :polew: widzę, anala jeszcze nie ćwiczyłeś...zagadaj do speców, niech cie podszkolą ono na letnim udzielał rad co i jak :naughty:
Aydaho Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 ono na letnim udzielał rad co i jak :naughty: szkoda tylko że Cię z nami wtedy nie było :decayed:
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 bardzo słusznie, przynajmniej mądry i inteligenty człowiek w przeciwieństwie do ciebie :naughty Wole być głupi i nierozgarnięty..ale za***rdalać w butach i nie łapać grzyba w lasach amazonki widzę, anala jeszcze nie ćwiczyłeś... Wole śliskie szparki niż suche kaniony po których rdzewieją narzędzia :naughty: zagadaj do speców, niech cie podszkolą Dobrze mieć kolegę pedzia ...dzięki Michał..zawsze mogę na Ciebie liczyć O Kalim nie mówię bo on jest podobno tym uległym :polew: ono na letnim udzielał rad co i jak :naughty: szkoda tylko że Cię z nami wtedy nie było :decayed: Michaś to za***isty teoretyk O kurfa..Kali czyta Zaraz dostanie mi się po uszach za śmianie się z tych co podają rękę inaczej
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wole śliskie szparki W twoim przypadku były kawalerze to należy używać liczby pojedynczej :naughty: :naughty: Dobrze mieć kolegę pedzia ...dzięki Michał..zawsze mogę na Ciebie liczyć zawsze jak będziesz w Wawie to znowu pójdziemy do imperium i tym razem weźmiesz sobie Malwinę ja płacę
.i.KALI.i. Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 siema cipeczki Troche mnie nie ma i już jada jak po łysej kobyle. Widze, że żaden przez weekend nie spuścił z krzyża i teraz ciśnienie Was zabija. Ale w dópie z tym. Popsułem opone dzisiaj, nawet nie wiem kiedy i o co dokładnie. Rezerwanie na boku, nie da rady naprawić. Kolejne koszta nieplanowane... Nienawidze poniedziałków
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 W twoim przypadku były kawalerze to należy używać liczby pojedynczej :naughty Jak to mówi mój tato .." W d*pie byłeś gówno widziałeś " zawsze jak będziesz w Wawie to znowu pójdziemy do imperium i tym razem weźmiesz sobie Malwinę ja płacę Sratataty d*pa w kraty..już raz mi obiecałeś jakieś dobre ukraińskie suczydło :naughty: ..ale to jak to Ty..skończyło się na gadaniu PS. Rozważam przyjazd jutro :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: [br]Dopisany: Styczeń 18, 2010, 02:11:39 _________________________________________________Dupa d*pa d*pa.... k**wa Łukasz aleś spedalił ten dział...nawet se podupczyć pisemnie nie można :polew:
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jak to mówi mój tato .." W pupie byłeś gówno widziałeś " łabędzi śpiew szkoda, że na kawalerskim taki cfaniak nie byłeś :naughty: PS. Rozważam przyjazd jutro :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Malwina it is :tongue4:
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 szkoda, że na kawalerskim taki cfaniak nie byłeś :naughty To była inna sytuacja ..a tak na serio to bedzie ktos jutro w arkadii ?
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 szkoda, że na kawalerskim taki cfaniak nie byłeś :naughty To była inna sytuacja ..a tak na serio to bedzie ktos jutro w arkadii ? no boberek
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 no boberek To mam Was w nosie Przyjade na przegląd i nie czekam do spota
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Rezerwanie na boku, nie da rady naprawić. Kolejne koszta nieplanowane... Nienawidze poniedziałków chyba za duzo bokiem latałeś.. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 14:44_________________________________________________ ..ale to jak to Ty..skończyło się na gadaniu :polew: ..a tak na serio to bedzie ktos jutro w arkadii ? Moze ja swoją Rakietą..
Reggi Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja jakoś jutro do 16:00 mam być w Legionowie na przeglądzie..później uderzam na zakupy do Arkadii..także jak ktoś będzie w pobliżu to niech da cyne to można pójść na szamkę
Rekomendowane odpowiedzi