Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lewizna.. :gwizdanie:

widzę, że i ty masz podobny model działania :naughty: :naughty: :naughty::decayed: biedaczku :kox:

Ale wiesz lewizny przynosi się min 10x wiecej niz pensji..

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Lewizna.. :gwizdanie:

widzę, że i ty masz podobny model działania :naughty: :naughty: :naughty::decayed: biedaczku :kox:

Ale wiesz lewizny przynosi się min 10x wiecej niz pensji..

:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

życie chłopaki :decayed:

Opublikowano
Z wypowiedzi na SR wynika ,że w bardzo słabym stanie, osobiście nie sprawdzałem.

Wolałbym to http://www.allegro.pl/item890291868_skyline_gtr_drift_500km_nitro.html :kox: :kox:

Zagadaj do Raggamana, Wicia, Adaho oni mają pełen asortyment :decayed: W końcu to twoi kumple po fachu od zmywania naczyń i mycia podłóg w sobotę rano :gwizdanie: :kox:

Ja słyszałem też , że Ty Nadarzyńki obszczymurku posiadasz bambosze c**jograjcze .. :decayed:

4176660_1024.jpg

..zakładasz tylko, gdy przychodzi Q..żeby nie było profilaktycznego wpierdolu za to, że obmacujesz inne d*py ( niekoniecznie damskie :lol1: )na salsie w Utopii :decayed: :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Jak nie założysz to nici z dojenia i muczysz jak wściekła krowa przez najbliższe parę dni..no chyba...że zafundujesz sobie efekt ruchomej kołdry przed snem :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :papa:

te, cFaniak - żebyśmy dziewczyn z księgowości nie zapytali jak w pracy kubeczki zmywasz i paznokietki piłujesz pocichutku

Poziek jest tam tylko od minety i ogarnia szybko lewarek mopa :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja słyszałem też , że Ty Nadarzyńki obszczymurku posiadasz bambosze c**jograjcze .. :decayed:

JA CHODZĘ BOSO :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kox: także fail :naughty::decayed:

za to, że obmacujesz inne d*py

:decayed:

co ty tam wiesz, na tej swojej wsi możesz jedynie mocarną helę pomacać i nikogo więcej :naughty: :naughty:

Poziek jest tam tylko od minety i ogarnia szybko lewarek mopa :polew: :polew: :polew: :polew:

:kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

JA CHODZĘ BOSO :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kox: także fail :naughty::decayed:

No tak to jest jak się wydaje tylko na paliwo do samochodu :polew:

Uściśnij sobie grabę z Cejrowskim ..i nagrajcie nowe odcinki " Boso przez świat " :decayed:

co ty tam wiesz, na tej swojej wsi możesz jedynie mocarną helę pomacać i nikogo więcej :naughty

Przynajmniej hela ma wilgotną szparkę ..a nie suche kakaowe oko..które maluje Ci fjuta na brązowo :polew: :polew: :polew:

Kali..bądź twardy !! Nie dawaj się !! :tongue4: :tongue4: :decayed:

Opublikowano

No tak to jest jak się wydaje tylko na paliwo do samochodu :polew:

Uściśnij sobie grabę z Cejrowskim ..i nagrajcie nowe odcinki " Boso przez świat " :decayed:

co ty tam wiesz, na tej swojej wsi możesz jedynie mocarną helę pomacać i nikogo więcej :naughty

Przynajmniej hela ma wilgotną szparkę ..a nie suche kakaowe oko..które maluje Ci fjuta na brązowo :polew: :polew: :polew:

Kali..bądź twardy !! Nie dawaj się !! :tongue4: :tongue4: :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bardzo słusznie, przynajmniej mądry i inteligenty człowiek w przeciwieństwie do ciebie :naughty::decayed::naughty: :naughty:

:shocked::blink::shocked:

widzę, anala jeszcze nie ćwiczyłeś...zagadaj do speców, niech cie podszkolą :decayed: ono na letnim udzielał rad co i jak :kox::naughty: :naughty:

Opublikowano

ono na letnim udzielał rad co i jak :kox::naughty: :naughty:

szkoda tylko że Cię z nami wtedy nie było :decayed: :decayed:

Opublikowano

bardzo słusznie, przynajmniej mądry i inteligenty człowiek w przeciwieństwie do ciebie :naughty

Wole być głupi i nierozgarnięty..ale za***rdalać w butach i nie łapać grzyba w lasach amazonki :hi::decayed:

widzę, anala jeszcze nie ćwiczyłeś...

Wole śliskie szparki niż suche kaniony po których rdzewieją narzędzia :wink4::decayed::naughty: :naughty:

zagadaj do speców, niech cie podszkolą :decayed:

Dobrze mieć kolegę pedzia ...dzięki Michał..zawsze mogę na Ciebie liczyć :decayed::naughty:

O Kalim nie mówię bo on jest podobno tym uległym :tongue4::polew: :polew:

ono na letnim udzielał rad co i jak :kox::naughty: :naughty:

szkoda tylko że Cię z nami wtedy nie było :decayed: :decayed:

Michaś to za***isty teoretyk :D

O kurfa..Kali czyta :bag: Zaraz dostanie mi się po uszach za śmianie się z tych co podają rękę inaczej :bag:

Opublikowano

Wole śliskie szparki

W twoim przypadku były kawalerze to należy używać liczby pojedynczej :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Dobrze mieć kolegę pedzia ...dzięki Michał..zawsze mogę na Ciebie liczyć :decayed::naughty:

zawsze :decayed:

jak będziesz w Wawie to znowu pójdziemy do imperium i tym razem weźmiesz sobie Malwinę :decayed: ja płacę :kox:

Opublikowano

siema cipeczki :hi:

Troche mnie nie ma i już jada jak po łysej kobyle. :decayed:

Widze, że żaden przez weekend nie spuścił z krzyża i teraz ciśnienie Was zabija.

Ale w dópie z tym. Popsułem opone dzisiaj, nawet nie wiem kiedy i o co dokładnie. Rezerwanie na boku, nie da rady naprawić. Kolejne koszta nieplanowane... Nienawidze poniedziałków :angry:

Opublikowano

W twoim przypadku były kawalerze to należy używać liczby pojedynczej :naughty

Jak to mówi mój tato .." W d*pie byłeś gówno widziałeś " :lol1:

zawsze :decayed:

jak będziesz w Wawie to znowu pójdziemy do imperium i tym razem weźmiesz sobie Malwinę :decayed: ja płacę :kox:

Sratataty d*pa w kraty..już raz mi obiecałeś jakieś dobre ukraińskie suczydło :naughty: :naughty:

..ale to jak to Ty..skończyło się na gadaniu :D

PS. Rozważam przyjazd jutro :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed:[br]Dopisany: Styczeń 18, 2010, 02:11:39 _________________________________________________Dupa d*pa d*pa.... k**wa Łukasz aleś spedalił ten dział...nawet se podupczyć pisemnie nie można :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak to mówi mój tato .." W pupie byłeś gówno widziałeś " :lol1:

łabędzi śpiew :naughty: szkoda, że na kawalerskim taki cfaniak nie byłeś :naughty: :naughty: :naughty:

PS. Rozważam przyjazd jutro :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :decayed:

Malwina it is :kox::polew::tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

szkoda, że na kawalerskim taki cfaniak nie byłeś :naughty

To była inna sytuacja :decayed:

..a tak na serio to bedzie ktos jutro w arkadii ? :tongue4::naughty:

Opublikowano

szkoda, że na kawalerskim taki cfaniak nie byłeś :naughty

To była inna sytuacja :decayed:

no boberek :kox:

Opublikowano

no boberek :kox:

To mam Was w nosie :nose:

Przyjade na przegląd i nie czekam do spota :cool1:

Opublikowano

Rezerwanie na boku, nie da rady naprawić. Kolejne koszta nieplanowane... Nienawidze poniedziałków :angry:

:shocked:

chyba za duzo bokiem latałeś.. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 14:44_________________________________________________

..ale to jak to Ty..skończyło się na gadaniu :D

:polew: :polew: :polew:

Moze ja swoją Rakietą..

Opublikowano

Ja jakoś jutro do 16:00 mam być w Legionowie na przeglądzie..później uderzam na zakupy do Arkadii..także jak ktoś będzie w pobliżu to niech da cyne to można pójść na szamkę :wink4: