Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ragga musisz byc bardziej modern, dzoging juz nie jest trendy, nordic walking teraz jest trendy wsrod kola gospodyn wiejsckich :good:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:14_________________________________________________Cukierek wraca do klubu. Proces zmiany skrzyni biegów zakończony. Manual mode on :good:
Opublikowano

ragga musisz byc bardziej modern, dzoging juz nie jest trendy, nordic walking teraz jest trendy wsrod kola gospodyn wiejsckich :good:

Zaznaczam , że nie chciałbym nikogo urazić...ale nordic walkin to dobre dla ciężkich frajerów..ludzie kupują sobie kijki do chodzenia..k**wa..ale ktoś musiał zbić na tym kapustę :gwizdanie:

Ostry ciemnogród :decayed:

Opublikowano

Manual mode on :good:

:good:

jakie koszty ??? :gwizdanie: :kox::naughty:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:34_________________________________________________Pany jest sprawa , potrzebuje kogoś kto ma auto z hakiem , musze ściągnąć parówe ze Zgierza , najlepiej jutro , lawete mam. poratujcie kolege prosze

Opublikowano

jakie koszty ??? :gwizdanie: :kox::naughty:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:34_________________________________________________Pany jest sprawa , potrzebuje kogoś kto ma auto z hakiem , musze ściągnąć parówe ze Zgierza , najlepiej jutro , lawete mam. poratujcie kolege prosze

trzeba było wcześniej trąbić ja dziś wracałem z Konstantynowa Łódzkiego :) a haka mam tylko czy moja niunia by ujechała z lawetą :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

trzeba było wcześniej trąbić ja dziś wracałem z Konstantynowa Łódzkiego :) a haka mam tylko czy moja niunia by ujechała z lawetą :gwizdanie: :gwizdanie:

nieaktualne , mam juz pacjenta z autem i odpowiednimi kwitami :good:

Opublikowano

Musisz mieć prawko na przyczepy i samochód, który ma odpowiednio duzą masę aby ciągnać samochód o masie około 1,5 tony. Swoją droga Twoja furka nieźle by dostała po pupie ciągnac taki ciężar.

Opublikowano

hehe spoko moja furka niczego sie nie boi ty masz Q i juz Ci wolno na haku 1600 kg mieć mnie niestety tylko 950kg :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Musisz mieć prawko na przyczepy i samochód, który ma odpowiednio duzą masę aby ciągnać samochód o masie około 1,5 tony. Swoją droga Twoja furka nieźle by dostała po pupie ciągnac taki ciężar.

mozna ciagnac wiecej niz 750 na samo B

jest kilka warunkow ktore musza byc spelnione

1. Przyczepa z ladunkiem nie moze byc ciezsza od samochodu ciagnacego

2. samochod musi miec w dowodzie dopuszczalna m.c. przyczepy wieksza niz to co ciagnie

3. m.c. samochodu i przyczepy z ladunkiem nie moze przekraczac 3,5t (wyjatek-samochody majace swoja m.c. nawet 3,5t moga ciagnac jeszcze przyczepe lekka do 750kg, wiec wtedy na B mozna jechac zestawem 4,25t)

4. to co jest na przyczepie nie moze przekraczac jej ladownosci

stary , moja przyszła tesciowa proponowała mi dzisiaj Punto Mk.1 55KM do ciągnięcia lawety z parówą , to trzeba miec tupet i zielone pojecie :kox::polew:

no ale chciała dobrze.... no w sumie Hitler tez chcial dobrze... :mysli: :gwizdanie:

no ja jutro bede miał gościa z papierami kat.1 i VW T4 do ciągnięcia więc chyba sie kwalifikuje :good:

Opublikowano

Musisz mieć prawko na przyczepy i samochód' date=' który ma odpowiednio duzą masę aby ciągnać samochód o masie około 1,5 tony. Swoją droga Twoja furka nieźle by dostała po pupie ciągnac taki ciężar.

[/quote']

mozna ciagnac wiecej niz 750 na samo B

jest kilka warunkow ktore musza byc spelnione

1. Przyczepa z ladunkiem nie moze byc ciezsza od samochodu ciagnacego

2. samochod musi miec w dowodzie dopuszczalna m.c. przyczepy wieksza niz to co ciagnie

3. m.c. samochodu i przyczepy z ladunkiem nie moze przekraczac 3,5t (wyjatek-samochody majace swoja m.c. nawet 3,5t moga ciagnac jeszcze przyczepe lekka do 750kg, wiec wtedy na B mozna jechac zestawem 4,25t)

4. to co jest na przyczepie nie moze przekraczac jej ladownosci

stary , moja przyszła tesciowa proponowała mi dzisiaj Punto Mk.1 55KM do ciągnięcia lawety z parówą , to trzeba miec tupet i zielone pojecie :kox::polew:

no ale chciała dobrze.... no w sumie Hitler tez chcial dobrze... :mysli: :gwizdanie:

no ja jutro bede miał gościa z papierami kat.1 i VW T4 do ciągnięcia więc chyba sie kwalifikuje :good:

A co to papiery kat 1?

Jak ma prawko na przyczepy i odpowiednia samochód to nie ma przeciwskazań.

ps. ten punto by fajnie wyglądał ciągnąc parówe? Ma chociaż hak czy teściowa też zapomianała o tej drobnostce :gwizdanie:

ps2. po takiej wyprawie mogły by korby wyjść bokiem a uszczelkę pod głowicą to prawie pewne, że by wypluł no i ten suptelny zapach sprzegła towarzyszący ruszaniu - bezcenne

Opublikowano

A co to papiery kat 1?

wszystko włącznie z autobusami

ps2. po takiej wyprawie mogły by korby wyjść bokiem a uszczelkę pod głowicą to prawie pewne, że by wypluł no i ten suptelny zapach sprzegła towarzyszący ruszaniu - bezcenne

podejrzewam ze nie ruszyłbym z miejsca :gwizdanie:

Opublikowano

A jak można wiedzieć to co sie stało, że trza holować?

A powiadają, że to taki bezawaryjny silnik :gwizdanie: może cewka padła i wyatarczy wziąć od tom77 na podmiankę i po kłopocie

Opublikowano

A powiadają, że to taki bezawaryjny silnik :gwizdanie: może cewka padła i wyatarczy wziąć od tom77 na podmiankę i po kłopocie

najprawdopodniej pasek przeskoczył lub rolka sie wysrała , tak na biegu na autostradzie ciezko wyczaic co mogło sie popsuc. jutro góra pojutrze bedzie diagnoza[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 22:25_________________________________________________

może cewka padła

jakby cewka padła to nie paliłby na jeden gar

przerabiałem to :wink4:

tu sa dwie opcje:

1. albo wysrało sie konkretnie

2. albo delikatnie :kox:

Opublikowano

jakie koszty ???

graty

1450 (w tym nowe przeguby wewnętrzne i sprzęgło)

900 robota

Opublikowano
  • Autor

:siema::kawa:

kuwa ale znowu tego najebao :wallbash:

Opublikowano

najprawdopodniej pasek przeskoczył lub rolka sie wysrała , tak na biegu na autostradzie ciezko wyczaic co mogło sie popsuc. jutro góra pojutrze bedzie diagnoza[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 22:25_________________________________________________

może cewka padła

jakby cewka padła to nie paliłby na jeden gar

przerabiałem to :wink4:

tu sa dwie opcje:

1. albo wysrało sie konkretnie

2. albo delikatnie :kox:

Braciakowi w T4 poleciało koło rozrządu w 1,9tdi i robił czapkę i wyniosło go 3 koła. A 10 tyś wczęsniej robił rozrząd ze wszystkimi pierdołami a tu element metalowy piardnął i d*pa.

Opublikowano

siema dziewczęta :hi:

graty

1450 (w tym nowe przeguby wewnętrzne i sprzęgło)

900 robota

to chyba nie tak źle , majac na uwadze ze teraz możesz spod remizy z piskiem opona startować :good:

Opublikowano

:siema::kawa:

Ale zajebiaszczo na ulicach :kox:

dzisiaj w nocy jezdzilem w tych sniezycach. jeszcze mi sie w samochodzie kontrola trakcji wyłączała i ABS, masakra...

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj w nocy jezdzilem w tych sniezycach. jeszcze mi sie w samochodzie kontrola trakcji wyłączała i ABS, masakra...

w karetce :?:

:blink:

http://www.tvn24.pl/-1,1647739,0,1,dwa-karambole-na-siodemce,wiadomosc.html

Opublikowano

w karetce :?:

niom, wchodze w zakret i tylko poczulem jak mnie pupa wyprzedza, kareta w poprzek drogi i modlitwa zeby jakiegos kraweznika nie zaliczyc bo dachowanie murowane, kontrolka sie zaswiecila tylko. dobrze ze 3 rano byla i pusto...