Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHAHAHA

Koty z Marszałkowskiej bardziej Ci smakują :dance::polew:

TY się nie śmiej, bo teraz zrobili tak, że możesz sobie wybrać albo mięso drobiowe albo baraninę (są dwa grile).

We wtorek żarłem z baraninką i były pycha.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tyle czasu cisza tu byla.....a tu naraz tyle stron do przeczytania :D

No dobra bo sie troche poglubilam........

Wtorek to Promenada czy juz FW???

Hehe......po raz pierwszy dotre do was na 19 :naughty:

Opublikowano

No dobra bo sie troche poglubilam........

Wtorek to Promenada czy juz FW???

Hehe......po raz pierwszy dotre do was na 19 :naughty:

Pewnie jeszcze ten miesiąc promka - chyba, że zrobi się zimno to FW.

Opublikowano

zimno to pojęcie względne :decayed:

dla niektórych jak jest mniej niż 25C to już zimno a dla innych dopieor jak jest -5 :evil:

Opublikowano

wygląda mi to troche nadgorliwie...w piątek już ustalać gdzie spot wotrkowy :P co tam się teraz dzieje na tych spotach?? Czy mój plan z gołymi tyłkami wszedł w życie czy co?? :P :P

Opublikowano

a dla innych dopieor jak jest -5 :evil:

Z tego co pamiętam nikt do nas z Rosji nie przyjeżdża :polew:

wygląda mi to troche nadgorliwie...w piątek już ustalać gdzie spot wotrkowy :P co tam się teraz dzieje na tych spotach?? Czy mój plan z gołymi tyłkami wszedł w życie czy co?? :P :P

Poziu, jakoś tak nie było okazji wcielić go w życie.

Musimy się za to zabrać jak wrócisz :polew:

Opublikowano

Blue City ma 2 parkingi 1 jak w Promenadzie 2 jak w fort Wola tam jest najlepszy klimat.

Flayer z tymi baranami to :foch:...ale teraz mieszkam na Kabatach prawie :> ...to tam gdzie i Ty :)

Opublikowano

Malik narazie nie mam foto bo auto trzeba umyc bo sie strasznie te czyste grille wyrozniaja :D

Co do probowania miejscowek to jestem na NIE juz tak raz bylo ze czesc ludzi stala na Torwarku a czesc w FW

No ale z tym bemowem mozemy probowac bo przejechalbym sie tym malym samochodzikiem znowu :decayed: (dawno nie robilem kreski z oniakiem :decayed: )

Opublikowano

http://www.freewebs.com/porwijmnie/

Ale ludzie mają halo :)

Może witkowi zafundujemy?? :decayed::naughty::kox: niech się chłopak rozerwie w tych ciężkich chwilach kryzysu :dance::drunk::kox::polew:

Opublikowano

Może witkowi zafundujemy?? :decayed::naughty::kox: niech się chłopak rozerwie w tych ciężkich chwilach kryzysu :dance::drunk::kox::polew:

Tylko, że tak lepiej z zaskoczenia jak w tym filmie z Daglasem, więc lepeij nie gadac na forum. Niech sie chłopak zdziwi, jak sie okaże, że to tylko gra. :>

Opublikowano
niech się chłopak rozerwie w tych ciężkich chwilach kryzysu

a to co jednak dowiedzial sie ze zostanie dziadkiem gratuluje Wiciu :notworthy:

:polew:

Opublikowano

Wiciu co złego to nie ja :P:polew:

Opublikowano

Stary, tak dawno Cię nie było, że zdążyłem schudnąć, przytyć, zarosnąć, ogolić się, wyłysieć, wstawić sztuczne włosy, wybielić zęby, urosnać, skurczyć się i jeszcze zdążę nastukać Lukasowi, za głupie żarty ( :wink4::decayed:), a Ciebie to wszystko ominie. Kryzysu już nie ma. Tylko zwykły jesienny spleen.

Jakoś mam ciągoty, zeby coś wykręcić, a tu na spotach tylko żarówki wykręcamy.

Opublikowano

Witek i znowu się powtarzam ale wybawienie nastąpi jak wróce :decayed: Zabierzemy cie do jaskini lwa i poddamy kuracji odmładzającej :notworthy: :notworthy: :polew:

Opublikowano

Zabierzemy cie do jaskini lwa i poddamy kuracji odmładzającej :notworthy: :notworthy: :polew:

I znowu będziesz wyglądał młodziej, czyli mniej więcej na 45 lat :polew:

Opublikowano

Zabierzemy cie do jaskini lwa i poddamy kuracji odmładzającej :notworthy: :notworthy: :polew:

I znowu będziesz wyglądał młodziej, czyli mniej więcej na 45 lat :polew:

Ty Łukaszur nie podpadaj, bo Cie usuna z listy członków klubu. :polew: :polew: :polew::tongue4:

Opublikowano

Ty Łukaszur nie podpadaj, bo Cie usuna z listy członków klubu. :polew: :polew: :polew::tongue4:

Wiem wiem, w tym kraju usuwa się za mówienie niewygodnej prawdy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Stary co by nie mówić ale Wit.S swoje konkesje ma i niezawaha się ich uzyć przeciwko tobie :bicz::evil:

Opublikowano

No ale z tym bemowem mozemy probowac bo przejechalbym sie tym malym samochodzikiem znowu :decayed: (dawno nie robilem kreski z oniakiem :decayed: )

No to co? Próbujemy Carefour w najbliższy wtorek?