Opublikowano 16 Czerwca 201016 l kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Byłeś na spocie? f*ck, też muszę kiedyś przyjechać
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Byłeś na spocie? f*ck, też muszę kiedyś przyjechać Przyjedź .... bo zapomnieliśmy jak wyglądasz ...
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox: fantasta :kox: :naughty:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox: zrobi kilka dziurek i bedzie 2.7 :gwizdanie:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l kórwa wczoraj na spocie połowy ludzi nie znałem :kox: :kox: Ja tez najlepszy był taki w okularach , przylazl i gadał coś ze bedzie z 2,5 dizla robil 2,7biT :kox: :kox: ...i wszystko VAG'iem :polew:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: a już myślałem, że napiszesz jak pokazywałeś mustiemu otwieranie fury bez kluczyka w 30 sekund :kox:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: a już myślałem, że napiszesz jak pokazywałeś mustiemu otwieranie fury bez kluczyka w 30 sekund :kox: to mu pokazywałem siekierą w niedziele :kox: :kox:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l Autor wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: i siwy dym za parówą
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l wczoraj dostalem nowe auto i troche poupalalem klekota na dwojce jeszcze ladnie gumy piszcza ale ta j**ana kontrola trakcji nie pozwala na jakies zabawy eee , wczoraj pokazywałem w Grodzisku mustiemu jak mozna jadąc na jedynce przy 3000rpm wcisnąć pedał bez strzału sprzęgła i palić 225/45 do odcinki potem 2 i wszystko :kox: :kox: i siwy dym za parówą nie siwy tylko niebiewski :kox: :kox:
Opublikowano 16 Czerwca 201016 l Tak kopciło że dajcie spokój w niedziele widziałem awaryjne otwieranie razem z demontażem tylniej kanapy dziękuję