Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"CISZA" "SPOKÓJ" "NIC SIĘ NIE DZIEJE" co za nuda :mysli:

nie krzycz bo podudzisz wszystkich....

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no z tymi zaroweczkami ledowymi to fakt sa trosze przy male ale daja rade u mnie widac bylo wczoraj porownanie tak samo moge pokazac czym rozni sie wycieraczka aero od zwyklej :D

Opublikowano

Oryginalne żarniki Osram 4300k

IMG_3400.jpg?imgmax=640

Żarniki HID 8000k

IMG_3419.jpg?imgmax=640

Więcej fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/malinowy/Zenon8000k/

Tak na prawdę na fotkach robionych z bliska nie widać wielkiej różnicy. Efekt dodatkowo zafałszowany tym, że przez nieuwagę pstryknąłem foty z różnym ISO. Pierwsza z ISO 1600 a druga z ISO 800.

Natomist z odległości kilkudziesięciu metrów różnica jest kolosalna! Szkoda, że nie zdążyłem pstryknąć dobrej foty z odległości. Może następnym razem.

To ktore zarniki wg was ladniej swieca?

Opublikowano

słyszałem że MALIK wczoraj narzekał na brak mocy... ;(, tutaj może będzie odpowiednie autko dla niego

:dance::audi::a4fan::quattro:
Opublikowano

To ktore zarniki wg was ladniej swieca?

8000K!!! Świecą za***iście!!! Na następnym spocie zrobie porządne foty z daleka.

Opublikowano

8000K!!! Świecą za***iście!!! Na następnym spocie zrobie porządne foty z daleka.

A 8000K nie sa szkodliwe dla lamp? Bo gdzies czytalem, ze chyba powino sie stosowac 4300K lub 5200K (cos kolo tego)

Opublikowano

A 8000K nie sa szkodliwe dla lamp? Bo gdzies czytalem, ze chyba powino sie stosowac 4300K lub 5200K (cos kolo tego)

Te 8000K to paździochy :D

Opublikowano

Są szkodliwe. Lampy dostają po nich wysypki :wink4:[br]Dopisany: 10 Październik 2007, 22:07 _________________________________________________

Te 8000K to paździochy :D

Pokaż, pokaż te swoje żółte siuśki 4500k :)

Opublikowano

Spoko Malik jak załozymy swoje żaróweczki to Łukaszowi zmieknie ruła i zamowi sobie pikne niebieskie :drool:

Opublikowano

Pokaż, pokaż te swoje żółte siuśki 4500k :)

Siuśki nie siuśki, ale za 1/2 roku będą git i będziesz chciał takie :D

Spoko Malik jak załozymy swoje żaróweczki to Łukaszowi zmieknie ruła i zamowi sobie pikne niebieskie :drool:

Lukasku, na razie się wstrzymam i popatrzę jak te Wasze będą działać i wtedy może, powtarzam MOŻE się skuszę, w co szczerze wątpię :tongue4:

Opublikowano

Siuśki nie siuśki, ale za 1/2 roku będą git i będziesz chciał takie :D

Żaróweczki mają świecić git już teraz bo za pół roku to będę miał b7 ;) [br]Dopisany: 10 Październik 2007, 23:07 _________________________________________________

słyszałem że MALIK wczoraj narzekał na brak mocy... ;(, tutaj może będzie odpowiednie autko dla niego

:dance::audi::a4fan::quattro:

Pięknie brzmi ten silniczek.

Opublikowano

Pięknie brzmi ten silniczek.

Podobnie do mojego... hehehe

Opublikowano

Podobnie do mojego... hehehe

Ciekawe którego ?? :polew:

Opublikowano

Do tego dzwieku to blisko ma Norbi ja mam troszke dalej a wy ze swoimi Traktorami to jechac lepiej buraki kopac :D

Opublikowano

Do tego dzwieku to blisko ma Norbi ja mam troszke dalej a wy ze swoimi Traktorami to jechac lepiej buraki kopac :D

Patrz no cwaniaczek jeden, powiedział co wiedział :tongue4:

Opublikowano

dokladnie, masz racje :)

Opublikowano

LuNaTi, a Ty jestes na stale w wawce? Jak tak to wpadaj na spota we wtorek i pochwal sie zakupem - pamietam go jeszcze z aukcji na allegro.

Opublikowano

No Lunati obiecal ze sie pojawi mielismy juz rozmowe na ten temat :wink4:

Opublikowano

Ledowcy posłuchajta- Audi ma żarówki 37mm szerokości ale nikt takich nie robi są tylko 36 mm dostępne.

Krzyniek masz takie lampki jak ja i Lukas więc 1mm odczuliście ,a w starszych wozach to i 31mm by zabanglało.Inny uchwyt przewodzący jest.