Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedni opowiadają o zderzakach, inni się nimi zajmują, jeszcze inni by chcieli :naughty:

Czyli jako stały bywalec klubów GoGo, do której grupy byś się zaliczył Wiciu? :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

evo nieżle zamiata... :)

ochroniarz dziś był spoko,

Kaśka (znaczy Przemek prowadził) i ten kolega od 2.6 (nie pamiętam nicku) refleks macie jakiś słaby.... zeby was krzyniek dieslem 1.9 ze startu objeżdżał :tongue4: (no i miałem otwarte okno a to mi ujęlo jakieś 10 KM :polew:) co dopiero jakbym miał mocniejszy silnik to byłby dopiero :kox: :kox: :kox:

Ten kolego z 2.6 to ja Adrian... tak naprawde to ze startu ze swiateł wiadomo kto był pierwszy :drool:, a póżniej musiałem odpuścić bo klocki jeszcze świerze i nie chciałem przegrzać...

Opublikowano

Jedni opowiadają o zderzakach, inni się nimi zajmują, jeszcze inni by chcieli :naughty:

Czyli jako stały bywalec klubów GoGo, do której grupy byś się zaliczył Wiciu? :D

Wit to GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ...za zderzaki :polew:

Opublikowano

Wrzucilbym najchetniej do podpisu, ale bana w koncu zarobie :D

Nie rydzykuj, głosuj, urna jego mać!

Opublikowano

jako stały bywalec klubów GoGo

Przyganiał kocioł garnkowi - nie przypomnę, kto najszybciej skumał o co chodzi i ubarwił dyskusję wielce fachowymi komentarzami :decayed:

A ja wyłacznie w celach poznawczych i aby w realnym życiu lepiej nawiązywać i rozwijać relacje :gwizdanie:

Wit to GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ...za zderzaki :polew:

Motor-biorę to za komplement :naughty: i daruję tą stówę, która mi jesteś winny od wczoraj i od której narosły już odsetki w wysokości 150 zeta :D

Opublikowano

a ja głosuje na PiS :P :P :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

... ja wyłacznie w celach poznawczych i aby w realnym życiu lepiej nawiązywać i rozwijać relacje :gwizdanie:

Hehe, no tłumacz się tłumacz! :polew: Czyli twierdzisz, że tego rodzaju przybytki spełniają w pewnym stopniu rolę edukacyjną? :)

Opublikowano

a ja głosuje na PiS :P :P :polew: :polew: :polew:

To idź w PIS-du :polew:

A tak BTW - Ty masz zachowane prawo do głosowania??? :shocked:

Flyer powinien sobie nowe hasło w podpis wpisać: "Niedługo Wybory - schowaj Poźkowi dowód" :polew:

Hehe, no tłumacz się tłumacz! :polew: Czyli twierdzisz, że tego rodzaju przybytki spełniają w pewnym stopniu rolę edukacyjną? :)

Bardzo dobre pytanie, jednocześnie nie jestem pewny czy dobrze Cię zrozumiałem, że chodzisz tam nie po to żeby sie czegoś nauczyć. Powiedz nam zatem w jakim celu systematycznie odwiedzasz stolicę bratniej Bułgarii? :naughty::decayed:

Opublikowano

UUU Malik wydalo sie :tongue4: :tongue4: :polew:

Opublikowano

UUU Malik wydalo sie :tongue4: :tongue4: :polew:

Nic się nie wydało :) Trzeba bylo śledzić dyskusję z ubiegłego tygodnia a nie tu wyskakujesz jak Filip z konopii.

A co do tej "systematyczności" to gdzie mi do Wicia :) Ja ostatni raz w Sofii byłem chyba w 2001r na jakimś wieczorze kawalerskim kumpla :)

BTW: Poziek, co z tym grillem? Dogadamy sie czy mam zamawiać w ASO?

Opublikowano

BTW: Poziek, co z tym grillem? Dogadamy sie czy mam zamawiać w ASO?

Imprezę z solidna popijawą chcesz zamawiać w ASO ??? :shocked:

;):polew:

Opublikowano

Do tego dziwki i kokaina! Nowa oferta Audi dla stałych klientów. Nie dostałeś folderu reklamowego?

Aaaa.. bo to dopiero od nadwozia B6 dawali :)

Opublikowano

Do tego dziwki i kokaina! Nowa oferta Audi dla stałych klientów. Nie dostałeś folderu reklamowego?

więc jak zwykle mnie ominie najlepsza impreza ;(

Opublikowano

No nie no nie i znowu mnie nie chcecie zabrać ;)

Opublikowano

He HE He - Malik.Dobry jesteś. :th:

A propos jeża, czyli nie na temat.

Przypomniał mi się tan stary kawał (sorry za bluzgi), jak to facet siedzi sam w pokoju i onanizuje się, szczytuje, a następnie wychodzi do kuchni, wyciąga z lodówki mineralną gazowaną w szklanej butelce i łapczywie wypija.

Następnie wraca do pokoju onanizuje się, szczytuje, a następnie znów wychodzi do kuchni, wyciąga z lodówki kolejną mineralną gazowaną w szklanej butelce i wypija polewając twarz i tors.

I po raz kolejny do pokoju. Onanizm. Szczytowanie. Trochę powłócząc nogami - do kuchni. Kolejna mineralna gazowana w szklanej butelce. Już własciwie nie wipija tylko polewa się nią obficie parskając zalotnie, po czym jak już mineralna się kończy, opiera się zmieczony o parapet i mówi sam do siebie:

- "Szampan i dziwki - takie życie uwielbiam"

Opublikowano

He HE He - Malik.Dobry jesteś. :th:

A propos jeża, czyli nie na temat.

Przypomniał mi się tan stary kawał (sorry za bluzgi), jak to facet siedzi sam w pokoju i onanizuje się, szczytuje, a następnie wychodzi do kuchni, wyciąga z lodówki mineralną gazowaną w szklanej butelce i łapczywie wypija.

Następnie wraca do pokoju onanizuje się, szczytuje, a następnie znów wychodzi do kuchni, wyciąga z lodówki kolejną mineralną gazowaną w szklanej butelce i wypija polewając twarz i tors.

I po raz kolejny do pokoju. Onanizm. Szczytowanie. Trochę powłócząc nogami - do kuchni. Kolejna mineralna gazowana w szklanej butelce. Już własciwie nie wipija tylko polewa się nią obficie parskając zalotnie, po czym jak już mineralna się kończy, opiera się zmieczony o parapet i mówi sam do siebie:

- "Szampan i dziwki - takie życie uwielbiam"

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew:

MEGA.

A ode mnie:

attid045c052qf1.jpg

Opublikowano

:polew:

MEGA.

A ode mnie:

attid045c052qf1.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

napiłbym sie :naughty:

a właśnie wyrezałem żaróweczki od podświetlania tablicy, no i powiem wam że one trzszeczkę są krótsze od ori. :( ale dałem rade :dance: a i u mnie jest całekiem inna budowa lampek niż z tego co widziałem u Żółwia, Tosika, Angeli. :)

no to Adrian będe już pamiętał że TY to 2,6.... ;)

Opublikowano

"CISZA" "SPOKÓJ" "NIC SIĘ NIE DZIEJE" co za nuda :mysli: