Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generalnie wkur... mnie straszne kaps lok, jest taki ni fpipe ni w oko, IMOł zbędny klawisz :disgust:

http://www.obmawiamy.pl/03/uzywala-capslocka-i-wyleciala-z-pracy/

a Korzenia chyba nieźle przewiało na moto....

:polew:

FAKT, TO BYŁ TAKI SKRÓT MYŚLOWY

WŁAŚNIE, DLATEGO PRACOWNIKOM ŁAPY URYWAM ZA UŻYWANIE DUŻYCH LITER

A Z MOTO................WŁAŚNIE WRÓCIŁEM :> :> :> :> :> :> :> :>

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poziek znalazłem dla Ciebie pijękną chocolatę :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew:

59225_150956078255902_100000245318709_380926_1431897_n.jpg

:jezyk::boobs:

Opublikowano

hyhyhhyjebany :decayed:

Opublikowano

Poziek znalazłem dla Ciebie pijękną chocolatę :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew:

59225_150956078255902_100000245318709_380926_1431897_n.jpg

:jezyk::boobs:

trzy cycki ma wiec bedzie czym sie bawic :decayed:

Opublikowano

Panowie,

zbroiłem ;(

Co teraz?

Spójrzcie na fotkę:

img4528y.jpg

Mój syn, Olaf - dzisiaj rano wyskoczył :kox:

Gratki Adrian :kox: niech się zdrowo chowa :hi:

Siema wszystkim :decayed:

Opublikowano

Siema wszystkim :decayed:

siema kawalerze :decayed:

Opublikowano

Poziu no co Ty ..... :polew:

Opublikowano

Pany :naughty: ma ktoś z Was jakieś znajomości, w Nadarzynie u Podkowińskiego :mysli:

Dzwoniłem o wymianę końcówek we wtryskach , cena OK ale realizacja 2/3 dni robocze ( i jeszcze treba mu dostarczyć wtryski na miejsce ) - nie mogę na tyle uziemić auta ..... może ktoś pomoże (krótszy termin ) a może ktoś inny ogarnia temat szybciej np. w jeden dzień cena może być wyższa (zależy mi na krótkim terminie wykonania)

Tyle ma roboty ten gość , czy też po wymianie końcówek trzeba sprawdzić i np. wystroić , wyregulować wtryski - nie kumam tematu :embarrassed:

Opublikowano

Pany :naughty: ma ktoś z Was jakieś znajomości, w Nadarzynie u Podkowińskiego :mysli:

Dzwoniłem o wymianę końcówek we wtryskach , cena OK ale realizacja 2/3 dni robocze ( i jeszcze treba mu dostarczyć wtryski na miejsce ) - nie mogę na tyle uziemić auta ..... może ktoś pomoże (krótszy termin ) a może ktoś inny ogarnia temat szybciej np. w jeden dzień cena może być wyższa (zależy mi na krótkim terminie wykonania)

Tyle ma roboty ten gość , czy też po wymianie końcówek trzeba sprawdzić i np. wystroić , wyregulować wtryski - nie kumam tematu :embarrassed:

Bogdan, ma bardzo długie terminy ale naprawdę warto. Człowiek niesamowicie ogarnięty i uczciwy :good:

Wtryski oprócz zamontowania trzeba dobrze ustawić/skorygować, zrobić jazdy testowe. Stąd tyle czasu.

Odstaw auto w piątek a w sobotę pod wieczór będziesz miał do odbioru. U mnie ze zmianą pompy na 11, wymianą nastawnika, zamówieniem i zamontowaniem końcówek wtrysków wyrobił się w 4 dni. A nie miałem żadnych znajomości.

Opublikowano

Poziek,jestem u Pawla od 9,00

Opublikowano

:hi: Adaś

Dzięki za info :notworthy:

A nie można by coś załatwić ( dodatkowa opłata ) żeby było szybciej :naughty:

Piszesz : zostaw auto w piątek , a w sobotę wieczorem odbiór .... mnie powiedział Bogdan że muszę same pompki dostarczyć - nic nie mówił o samochodzie :confused4:

Nie ogarniam tematu :rolleyes:

Opublikowano

Właśnie u mnie też tak było, że dłużej czekałem na końcówki wtrysków niż na pompę.

Końcówki wtrysków u Cowboy-a (jak nie u nas to na forum golfa) można załatwić (ktoś mi nawet mówił, że to Bogdana znajomy).

Myślę, że jak zadzwonisz do niego i powiesz jaka jest sytuacja to przyśpieszy montaż. To taki swój chłop :wink4:

Opublikowano

Poziek,jestem u Pawla od 9,00

mój ziom o 12 a ja nie wiem

Opublikowano

Właśnie u mnie też tak było, że dłużej czekałem na końcówki wtrysków niż na pompę.

Końcówki wtrysków u Cowboy-a (jak nie u nas to na forum golfa) można załatwić (ktoś mi nawet mówił, że to Bogdana znajomy).

Myślę, że jak zadzwonisz do niego i powiesz jaka jest sytuacja to przyśpieszy montaż. To taki swój chłop :wink4:

Końcówki mam od ręki w Wolicy , resztę załatwię tak jak piszesz z Bogdanem .....

Wielkie dzięki :notworthy: Adaś :good: dam znać na PW co i jak wyszło :naughty:

Opublikowano

Dzię dobry wszystkim :hi:

Po jakze upoojnym ( :drunk::boobs::drinks::sex::sexinbed::drunk::banan1::banan2:) tygodniu w delegacji wczoraj wróciłem do domku , położyłem sie spać o 18 i niestety dzisiaj od 2:45 leze w łóżku jak ta pier.dolona sowa z oczami wybałuszonymi w sufit :kox: :kox: :thumbdown:

Opublikowano

Po jakze upoojnym ( :drunk::boobs::drinks::sex::sexinbed::drunk::banan1::banan2:) tygodniu w delegacji wczoraj wróciłem do domku , położyłem sie spać o 18 i niestety dzisiaj od 2:45 leze w łóżku jak ta pier.dolona sowa z oczami wybałuszonymi w sufit :kox: :kox: :thumbdown:

ehh te delegacje, męczą człowieka :gwizdanie:

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nie łam się dziś dzień sexu oralnego :decayed: :decayed: :decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie łam się dziś dzień sexu oralnego :decayed: :decayed: :decayed::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

wiem wiem wiem , czekam na Pauline z utęsknieniem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: