Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany od kogo najlepiej wciągnąć żarniki D1S? Przepala mi się właśnie ;(

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:szukaj:
Opublikowano
  • Autor

:siema: cipcie

156272_458557666050_731511050_6124747_6355488_n.jpg

za***iste :polew:

Pany od kogo najlepiej wciągnąć żarniki D1S? Przepala mi się właśnie ;(

od niego :wink4:

http://allegro.pl/oryginal-xenon-d1s-philips-osram-w-wa-35w-nowa-i1327682086.html

Opublikowano

Taniec z gwiazdami Brazylia

:polew: :polew: niezła szprycha :slina: :slina:

Opublikowano

Taniec z gwiazdami Brazylia

:polew: :polew: niezła szprycha :slina: :slina:

U tych posranych germańców nie można żadnego filmiku obejrzec bo coś tam :evil:

Opublikowano

fura Malika

Opublikowano

YO

Cyce - coś mi padło jak rano jechałem do roboty - najpierw coś zaczeło popiskiwać tak jakby tarcza hamulcowa ocierała o zacisk a potem przy 80 km/h zaceło wibrować i stukać w przednim lewym kole.

Wysiadłem sprawdziłem felge - trzyma się. Wsiadam i powyżej 30 km/h napierdalaa znowu - jak nacisne delikatnie hamulec przestaje, jak przyspieszam też ok a jak puszcze gaz tekrkocze jakbym miał luźne koło .....

co to piardło - łożysko ??

Opublikowano

YO

Cyce - coś mi padło jak rano jechałem do roboty - najpierw coś zaczeło popiskiwać tak jakby tarcza hamulcowa ocierała o zacisk a potem przy 80 km/h zaceło wibrować i stukać w przednim lewym kole.

Wysiadłem sprawdziłem felge - trzyma się. Wsiadam i powyżej 30 km/h napierdalaa znowu - jak nacisne delikatnie hamulec przestaje, jak przyspieszam też ok a jak puszcze gaz tekrkocze jakbym miał luźne koło .....

calkiem mozliwe...

Opublikowano

YO

calkiem mozliwe...

ale jakby bylo to lozysko to przy hamowaniu raczej by nie ucichlo, chociaz kto to wie naprawianie przez forum jest raczej niemozliwe jezeli chodzi o elementy mechaniczne
Opublikowano

moim zdaniem zacisk się oberwał i lata sobie. Przy łożysku albo przegubie byliby inne objawienia.

Pozdrawiam. Zygzak~~

Opublikowano

trzeba zrzucic kolo i sprawdzic wszystko. mogl i wahacz sie urwac, poloska, albo cos sie poluzowalo i spadlo. tak to ciezko gdybac jak sie nie widzi

Opublikowano

a jak skrecasz delikatnie podczas jazdy kolami to slychac czy nie??

Opublikowano

:hi: :hi:

Co to za OT w wątku ? :decayed:

Opublikowano

IMHO zacisk się przesunął i teraz nie odbija dobrze, miałem tak w Carismie. Tam to dopiero były popierdykane hamulce z tyłu, co chwila się zacisk przesuwał i hamulce się blokowały :thumbdown:

Opublikowano

Siema Pany :hi:

Opublikowano

Heh wygląda znajomo :decayed: Trochę szpeju widzę dodał. Prawie wszystko to co ja wyjąłem przed sprzedażą (oprócz carbonu).

Nabił też 25k km. Czy za tą cenę pójdzie prawie 6 letnie auto? Wątpię. Ale może znajdzie się jakiś napaleniec.

Opublikowano

na skrętach cisza, na wybojach etc.. też - słychać tylko w czasie toczenia - na przyspieszaniu i lekkim hamowaniu cisza

jest sugestia że tarcza pękła :naughty:

Opublikowano

Heh wygląda znajomo :decayed: Trochę szpeju widzę dodał. Prawie wszystko to co ja wyjąłem przed sprzedażą (oprócz carbonu).

Nabił też 25k km. Czy za tą cenę pójdzie prawie 6 letnie auto? Wątpię. Ale może znajdzie się jakiś napaleniec.

nie ma tez odblysnikow na zderzakach :)

Opublikowano

na skrętach cisza, na wybojach etc.. też - słychać tylko w czasie toczenia - na przyspieszaniu i lekkim hamowaniu cisza

jest sugestia że tarcza pękła :naughty:

moze faktycznie lozysko ale to takie gadanie jedz niech ci zdejma kolko albo sam zdejmij i popatrz