Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasciwie to tylko jedna-ŻBIKÓW i reszta pierdolnika

jeszcze jest gąsin :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale ja nie mowie ze sie bawilem eSa. Normalna jazda do pracy.

karetke mam do zabawy :naughty:

Kali potrafił zbiornik spalić pod M1 :decayed: :decayed: :decayed:

a ja tylko 1/4

Opublikowano

rrrrwaaaa... za***isty snieg, a ja po wódzie :kwasny:

Opublikowano

hehe kufa a ja po wódzie to raczej mam taką minę :>

śnieg jeszcze będzie a wóda wyparuje

Opublikowano

wode mam co pare dni... snieg rzadko :disgust:

Opublikowano

hehe no to co innego u mnie śnieg pół roku a wódka tylko co tydzień :confused4:

Opublikowano

jak będzie jak w zeszłym roku to jeszcze będziesz przeklinać nadmiar śniegu :wink4:

Ja byłem pod WORDem na Bemowie...o mało Passat nie wbił mi się w drzwi :wallbash:

Opublikowano

moze w tym roku wiecej ludzi przyjedzie A4

mozesz na mnie liczyć :good:

dzisiaj drugi raz tankowalem ese i spalanie 12.5l :kox: :>

czyli Kali ma jakąś felerna ze nie moze zejść poniżej 16/100 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

czyli Kali ma jakąś felerna ze nie moze zejść poniżej 16/100 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bo jezdzic to trzeba umiec :naughty:

Opublikowano

bo jezdzic to trzeba umiec :naughty:

moze ma cały czas przepustnice otwartą na maxa :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Ty , no mi 2.7Bit pali mniej niż 1.8T , wszystko z racji tego ze nie trzeba jej ciągnąć wysoko , wczoraj jezdziłem po grodzisku i zmieniałem biegi przy 1300 :decayed: i to auto sie podnosi z tych obrotów bez problemu :good:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 10:06_________________________________________________zaczeło sie :(((

zimav.jpg

Opublikowano

stary ja wrzucam co drugi bieg :kox:

Opublikowano

To teraz wiadomo dlaczego wam tak mało palą.. :gwizdanie:

Ja nie będę się nawet wypowiadał nt. mojego :evil:

Opublikowano

To teraz wiadomo dlaczego wam tak mało palą.. :gwizdanie:

Ja nie będę się nawet wypowiadał nt. mojego :evil:

to ja sie jednak chyba przesiade na 2,7 bo sie okazuje ze jest nie mniej ekonomiczne niz moj :mysli:

Opublikowano

stary ja wrzucam co drugi bieg :kox:

no ja tez czesto jezdze 1/2/4/6 :good: daje sie tylko troszke wyżej trzeba go kręcić wtedy - tak do 3000rpm :wink4:

to ja sie jednak chyba przesiade na 2,7 bo sie okazuje ze jest nie mniej ekonomiczne niz moj :mysli:

kokos , nigdy sie nie interesowałem eskami , pytałem kiedyś kaliego jak chciałem jego suke kupic to mi powiedział ze średnio 16/100 , jak byłem po moja i pytałem właściciela to mi powiedział 12-13 , myślałem ze ściemnia , bo jakby nie patrząc prawie 300-konne ciężkie kombi powinno ciągnąc jak smok :thumbdown: . wracając z Lublina wlałem pod korek , potem zrobiłem 370km i wlałem znowu pod korek - wlazło 47L :shocked:

A powiem ci ze troche jej wstawialem bo byłem z lekka podjebany mocą :kox: :kox: :evil: :evil:

Dodatkowo 6 biegów , przy 3000rpm masz 120km/h wtedy pali tyle co nic i sie można kulać na trasie

Więc ogólnie nie jest źle , na razie nawet nie myśle o lpg bo zanim mi sie zwróci to ..... wiesz co :decayed:

A robie tygodniowo niecałe 200km :decayed: ,

Opublikowano

Ty , no mi 2.7Bit pali mniej niż 1.8T , wszystko z racji tego ze nie trzeba jej ciągnąć wysoko , wczoraj jezdziłem po grodzisku i zmieniałem biegi przy 1300 :decayed: i to auto sie podnosi z tych obrotów bez problemu :good:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 10:06

Niedługo zaczną krążyć legendy o niskim spalaniu tak jak to ma miejsce z 1.9 TDI i dowiemy się, że eSa potrafi spalić w mieście takim jak Warszawa jakieś 7L/100km :wink4:

Opublikowano

Niedługo zaczną krążyć legendy o niskim spalaniu tak jak to ma miejsce z 1.9 TDI i dowiemy się, że eSa potrafi spalić w mieście takim jak Warszawa jakieś 7L/100km :wink4:

właśnie miasto to jest problem , to auto sie dusi , jak jechałem Puławską od Poleczki do Piaseczna około 16:00 to był dramat :thumbdown:

Lukaszku ja jezdze z Grodziska do Piaseczna w poniedziałek o 5:20 rano , wracam w piątek o 16:00 omijam Magdalenki , Nadarzyny ,itp bokami , więc auta nie dusze w korkach , nie pali mi 16-19 , spytaj Flyera ile mu pali przed wawą a ile w wawie :wink4:

Opublikowano

Tylko jak mowie ze jazda ekonomiczna a nie palowanie. Czasami jakies tam sprinty ale bez przesady. Sam bylem w szoku ale to juz drugi zbiornik i wychodzi caly czas tyle samo. Ja robie 500 tygodniowo (z ochoty do grodziska i do ozarowa) wiec podtlenek musi byc. Nie ma tylko kto zalozyc :wallbash:

Opublikowano

Jechałem kiedyś za kalim na wisłostradzie i powiem, że i tak mało mu spala na to co on wyczynia tym samochodem. Zmiana pasa ruchu i pedał w podłogę i siedzi na d*pie gostkowi. Zmiana pasa i znów gaz do dechy. Jedno jest pewne hybryda to by nie potrafił jeździć. :naughty:

Opublikowano

Zmiana pasa ruchu i pedał w podłogę i siedzi na pupie gostkowi. Zmiana pasa i znów gaz do dechy. Jedno jest pewne hybryda to by nie potrafił jeździć. :naughty:

Czy ja wiem czy to jest powód do dumy ? Skończy się to kiedyś jak ktoś nagle przyhamuje.