Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana pasa ruchu i pedał w podłogę i siedzi na pupie gostkowi. Zmiana pasa i znów gaz do dechy. Jedno jest pewne hybryda to by nie potrafił jeździć. :naughty:

Czy ja wiem czy to jest powód do dumy ? Skończy się to kiedyś jak ktoś nagle przyhamuje.

Tato da..tato naprawi :D

Ps. http://moto.allegro.pl/mg-zt-2-0-cdti-zarejestrowany-w-polsce-pewniak-i1335312653.html fajny opis :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jezdze autem po wawie w godzinach szczytu (o 9 i 17).

jade z ursynowa na zoliborz (dolinka > wislostrada > pl wilsona).

jezdzac w stylu - max 2000rpm, max 2-3 razy dziennie pedal w podloge - wychodzi mi spalanie 12,5l/100km.

jak jezdze normalnie (tj. jezdzilem 2.5TDI, ktore palilo 11l/100km) to wychodzi 14-18l/100km (zalezy od natezenia ruchu i ilosci swiatel, na ktore sie zalapie).

jak czytam, ze wy zmieniac biegi 1>2>4>6, to kurde... po co Wam te eski ? :) myslalem, ze jak czasami jade oszczednie do pracy (robie dziennie 40km po miescie), to zachowuje sie jak dziadek... a Wy tu mowicie o trzymaniu predkosci na 1300rpm :evil:

w trasie nie potrafie jezdzic wolno, w czwartek zalalem pod korek, zrobilem 260km i sporo ponad polowa baku poszla :naughty:

moskal, ja przy 3000rpm mam 180kmh :decayed: - choc skrzynia z diesla w trasie sluzy tylko do oszczedzania, dynamika konczy sie na IV biegu :disgust:

Opublikowano

jak czytam, ze wy zmieniac biegi 1>2>4>6, to kurde... po co Wam te eski ?

to jak mam jeździć 1,2,3 to masz 170km/h na blacie i hebel bo światła/skrzyżowanie/zakręt ???? :wink4:

jezdze normalnie , dojezdzam do świateł na pierwszym miejscu i w momencie zielonego start z odcinki i juz nadrabiam oszczedzona wahe :polew: :polew: :polew:

moskal, ja przy 3000rpm mam 180kmh

tylko ze obrotomierz kończy sie u ciebie na 4500 , u mnie 7500 :tongue4:[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 17:43_________________________________________________

a Wy tu mowicie o trzymaniu predkosci na 1300rpm :evil:

nie o trzymaniu prędkości na 1300rpm tylko zmianie biegu przy 1300rpm :wink4:

Opublikowano

to jak mam jeździć 1,2,3 to masz 170km/h na blacie i hebel bo światła/skrzyżowanie/zakręt ???? :wink4:

zarty chlopie, zarty, przeciez wiem o co kaman.

ja do pracy jezdze spokojnie, jakbym mial co 3 dni lac pelen zbiornik, to spalilbym to padlo :D

nie o trzymaniu prędkości na 1300rpm tylko zmianie biegu przy 1300rpm :wink4:

przy 1300rpm to co najwyzej przepinam z 1 na 2 w korku :decayed:

zegary to mam juz benzynowe, a w dieslowskich pokazywaly prawdziwe wartosci [czyt. zamykalem czesto szafe].

przy 3000obr na VI mam 180km/h :tongue4:

Opublikowano

Prawda jest taka, że eSa wykańcza kieszeń w warunkach gęstego miasta - liczne światła, korki :kwasny: :kwasny::gwizdanie:

Na bezkolizyjnych trasach jest nie do pobicia w stosunku do np. mocno wysilonych 2.0T jak w subarynach czy EVACH. Poziowy coś o tym wie :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Suli siema ;)

Masz B6 w dizlu? :kox:

Opublikowano

Suli siema ;)

W dodatku te odsądzane od czci i wiary 2.5 V6 tdi :kox: :kox:

Opublikowano

Suli siema ;)

W dodatku te odsądzane od czci i wiary 2.5 V6 tdi :kox: :kox:

no właśnie , z S4 B5 wpakowac sie w taki kibel to dramat :thumbdown::decayed:

Opublikowano

Prawda jest taka, że eSa wykańcza kieszeń w warunkach gęstego miasta - liczne światła, korki :kwasny: :kwasny::gwizdanie:

Na bezkolizyjnych trasach jest nie do pobicia w stosunku do np. mocno wysilonych 2.0T jak w subarynach czy EVACH. Poziowy coś o tym wie :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Sulejmanoglu mordo Ty moja!!!! jak ja dawno Cię nie widziałem :>

Chłopy zaskakuje mnie to jak piszecie,że S4 potrafi spalić 12L, moja musiała być popsuta. :)

Opublikowano

Suli, przy oszczędnej jeździe sam osobiście zrobiłem Evką spalanie 11L/100km, a poziek chyba nawet jeszcze mniej.

Ale warunek - oszczędna jazda.

Za to jak wracaliśmy z Poźkiem i Norbim ze zlotu 1,5 roku temu to zatankowaliśmy przed Katowicami i nie dojechaliśmy nawet do Nadarzyna (230 km na baku) :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Za to jak wracaliśmy z Poźkiem i Norbim ze zlotu 1,5 roku temu to zatankowaliśmy przed Katowicami i nie dojechaliśmy nawet do Nadarzyna (230 km na baku) :polew: :polew: :polew:

Kto za sterem ??? pewnie Ty ???

Opublikowano

Raczej nie jest to trudne do odgadnięcia - Poziek po drodze wiadomo co robił na postojach albo spał (standard pozlotowy), a Norbi mimo, że miał kaca to idealnie nadawał się na operatora CB i tak jakoś poszło :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Raczej nie jest to trudne do odgadnięcia - Poziek po drodze wiadomo co robił na postojach albo spał (standard pozlotowy), a Norbi mimo, że miał kaca to idealnie nadawał się na operatora CB i tak jakoś poszło :polew: :polew: :polew:

tak myślałem ze ta łachudra zdychała na tylnej kanapie. to było po Bukowinie i jego słynnym stagediving-u ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

tak myślałem ze ta łachudra zdychała na tylnej kanapie. to było po Bukowinie i jego słynnym stagediving-u ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Tak, to ten zlocik ... zdychał z przodu, bo łatwiej było się wychylić w razie chęci puszczenia pawia :polew: :polew: :polew:

A przy okazji to chyba Twoje rejony ? :naughty:

Opublikowano

dobra minimalnym sie pochwalilismy to teraz ile max :decayed:

Opublikowano

Panowie kulturalni na koniec podali grabę :cool1:

Opublikowano
  • Autor
:siema::sick3::kawa:
Opublikowano

idź spać k**wa..