Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja potrzebuję terapiii - muszę szybko jakąś fałką się przejechać bo już nie wytrzymie :kox:

Strasznie długo coś ci robią ten samochód. a ostatnio widziałem jakąś talie śmigającą z silnikiem V8 od audi.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktos z was alumy 18 na stanie ? Bo chciałbym zobaczyć jak ten rozmiar bedzie wyglądał na mojej :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem, czy przy Twojej mocy ruszysz z miejsca na 18" :decayed:

Opublikowano

Ja potrzebuję terapiii - muszę szybko jakąś fałką się przejechać bo już nie wytrzymie :kox:

Strasznie długo coś ci robią ten samochód. a ostatnio widziałem jakąś talie śmigającą z silnikiem V8 od audi.

Adrian ale Thalia nie jest Morghota tylko Horneta :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Luty 2008, 10:27 _________________________________________________

Od dziś an letniaczkach. dzięki Przemas za podmianke, Katarzynko ucałuj go tam w portylice ode mnie. Ciśnienie 2.4 i autko skacze jak skur... po drodze :confused4:

Spoko kochanie da sie załatwić. Dzięki za czerwone...uwielbiam :wink4:

Opublikowano

Nie wiem, czy przy Twojej mocy ruszysz z miejsca na 18" :decayed:

Ah Michale usmiałem sie do łez :rolleyes: Pomijając aspekty mocy :mysli: Nie bedzie ocierało itp. ?Dodam że

rozmiar oponki to 245/40 ZR 18 97Y :mysli:

[br]Dopisany: Luty 21, 2008, 10:34:37 _________________________________________________Kaśka

Coś mi obiło o uszęta , że Ty bedziesz zakłądac 18 ? :embarrassed:

Opublikowano

Raggaman dobrze słyszałeś. Tylko teraz szukam takich, które mi sie psodobają i zmiana.

Opublikowano

Raggaman dobrze słyszałeś. Tylko teraz szukam takich, które mi sie psodobają i zmiana.

A nie martwisz sie o koleiny , dziury itp. ocierania itp. ? Pytam bo mam dobrą ofertę i nie wiem co robić :wallbash:

Opublikowano

A nie martwisz sie o koleiny , dziury itp. ocierania itp. ? Pytam bo mam dobrą ofertę i nie wiem co robić :wallbash:

dobra oferta to brać :naughty::kox:

Opublikowano

Kaśka, szukasz nowych felg i opon?

Opublikowano

Dokładnie tak. Bierz i sie nie zastanawiaj. Jak sie u Ciebie nie sprawdzą, na pewno ktoś je odkupi. [br]Dopisany: 21 Luty 2008, 10:46 _________________________________________________

Kaśka, szukasz nowych felg i opon?

Opon nie, tylko felg.

Opublikowano

Yhy a poźniej bede słyszał to takie "hyyyr hrrr" ... teraz mi ociera , a nie mam zamiaru stresować sie w lecie :embarrassed:

Czekam na jakieś opinie i profesjonalne doradztwo :)

Opublikowano

Dokładnie tak. Bierz i sie nie zastanawiaj. Jak sie u Ciebie nie sprawdzą, na pewno ktoś je odkupi.

no to było profesjonalne doradztwo :tongue4:

Opublikowano

raggaman, mój ojciec kupił sobie kiedyś passata z holandi. Auto było zglebowane, był na 17kach, a szerokość 225 i miał powycierane dziury w plastikowych nadkolach. Toja Audi chyba jeszcze niżej stoi, poza tym jak Ci obecne gumy ocierają o nadkola to co będzie przy większych..?

No, widze że mnie wyprzedziłeś z tym ocieraniem. Jakie Ty właściwie masz teraz felgi i opony?

Opublikowano

Yhy a poźniej bede słyszał to takie "hyyyr hrrr" ... teraz mi ociera , a nie mam zamiaru stresować sie w lecie :embarrassed:

Czekam na jakieś opinie i profesjonalne doradztwo :)

Ja jeżdziłam na osiemnastkach, obniżonym samochodem i nie miałam problemów. Jedyny mankament był taki, że sztywne zawieszenie mnie wkurzało i zmieniłam na mniejsze oponki, ale w Audi mam normalne zawieszenie i sobie moge na taką zmiane pozwolić.

Opublikowano

No, widze że mnie wyprzedziłeś z tym ocieraniem. Jakie Ty właściwie masz teraz felgi i opony?

Tomek ja mam teraz oponki za duze bo 225/55/16 i dlatego ociera :wink4:

Kurde no nie wiem .. ja mam springi i jest piłeczkowato na dołkach , a ponadto wożę w aucie cieżkie rzeczy i nie wiem czy 18 dadzą radę :mysli:

Opublikowano

Opon nie, tylko felg.

Rozumiem, że interesują Cię nowe felgi? Jeśli tak to mogę przygotować ofertę na różne marki.

Tomek ja mam teraz oponki za duze bo 225/55/16 i dlatego ociera

No właśnie. I znów chcesz kupić takie same?

Opublikowano
Tomek ja mam teraz oponki za duze bo 225/55/16 i dlatego ociera

nie takie same tylko większe :tongue4:

Opublikowano

Przyjmijmy, że jeśli profil opony będzie mniejszy to rozmiar całych kół będzie taki sam, ale to chyba tylko optymistyczna wersja. :decayed:

Opublikowano

No właśnie o to chodzi , że chce kupić 17 o słusznym rozmiarze tak by nie ocierało ..ale napatoczyły sie 18 za psie piniądze :naughty:[br]Dopisany: Luty 21, 2008, 11:01:46 _________________________________________________

Przyjmijmy, że jeśli profil opony będzie mniejszy to rozmiar całych kół będzie taki sam, ale to chyba tylko optymistyczna wersja. :decayed:

Co ty kręcisz ...che kupić wiekszą fele i mniejsze opony ..teraz mam średnią fele i za duże opony :angry:

Massz cennik ?[br]Dopisany: Luty 21, 2008, 11:03:05 _________________________________________________Luzuje sie z 18 :thumbdown: Szukam 17 :decayed: Link do fel w innym dziale :wink4: