Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:> twardziel :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy to Tom Cruise?

:kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Malik chłopie widze ,że dajesz rade, a nie lepiej to wywalić się na plaży z browarem , dać ognia i się zerzygać :kox:??

to takie polskie :tongue4:??

A tak poważnie to gites fajosko spędzasz czas, zupełnie tak samo jak my na spotach.Przy prawym skręcie słychać głosy podniecenia lub kupy w majtkach :decayed:

Proszę o wyjaśnienia, była narta na majtach :naughty:

Opublikowano

Podobno Malik brał lekcję pilotażu u tej samej pani instruktor co własnie Tom z Top Gun... :shocked::naughty:

równa babka skoro dała się przelecieć :decayed:

Co Wy opowiadacie - Malik nie jest gerontofilem :D

Opublikowano

gerontofilem

prosze ksiedze o nieuzywanie takich trudnych słów na forum..różni ludzie czytaja :>

malik TOP GUN jak w mordę strzelił :kox::cool:

Opublikowano

ale to tylko jakieś przyziemnie loty

no nie tak jak Malik ... tu akurat nie było na czym ale sa i dużo wyższe ... tyle że różnie potem bywa z lądowaniem - czasem 2 m-ce tyłek boli :decayed:

wiem parę razy jeździłem po muldach, itp, zresztą tyłek to i od mojego szosowego moto boli, takie drogi :kwasny

Opublikowano

uuuuuuu..widzę że Warszawka się bawi :kox: :gwizdanie: :cool:

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe... dzięki, ale leżenie dupskiem do góry na plaży to nie dla mnie :) Umarłbym z nudów.

Dzisiaj też było fajnie :naughty: Kilka fotek i krótki filmik specjalnie dla Bryni :)

DSC06010.JPG.jpg?imgmax=512

DSC06084.JPG.jpg?imgmax=512

DSC06075.JPG.jpg?imgmax=512

http://pl.youtube.com/watch?v=yPwGK7C3R0Y

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :sex: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ciachnąłeś w końcu Łukaszr?? :sick3::polew:
Opublikowano

ciachnąłeś w końcu Łukaszr?? :sick3::polew:

Taaaaa ... chyba z rozpaczy przez te jeb ... felgi :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Właśnie pierdolłem pierwsze pifko z ranka :kox::evil:

Opublikowano

ja tysz :decayed:

ide po drugie

Opublikowano

A ja słabieńki jestem :confused4: to przez te wasze wymysły czerwone :chytry:

Opublikowano

Hehe... dzięki, ale leżenie dupskiem do góry na plaży to nie dla mnie :) Umarłbym z nudów.

Dzisiaj też było fajnie :naughty: Kilka fotek i krótki filmik specjalnie dla Bryni :)

Eleganckie to to wszystko. :th: Jak bede troche bogatszy to też musze sprobowac nurkowania. :)

Opublikowano

A ja słabieńki jestem :confused4: to przez te wasze wymysły czerwone :chytry:

Jakie wymysły ? Sam przecież to kupiłeś w sklepie ... zresztą dostaliśmy niezły rabat jak się powołaliśmy na poźka :polew: :polew: :polew:

Poziek, Norbi. LukaszR dzięki za pomoc w dzisiejszych oględzinach :notworthy: Skutecznie i szybko wybiliscie nam z głowy zakup tego auta. Znalezienie S2 w dobrym stanie w PL jest chyba nieralne, albo ralne ale za niebotyczne pieniadze. Mam nadzieję że mój Ł się wyleczy na jakiś czas, a potem pewnie znowu będzie powrót do poszukiwań.

Aneczko, co to za oględziny, nawet się VAGiną nie podpiąłem ... jestem zawiedziony :foch:

Opublikowano

To może i lepiej, bo sprzedający do reszty by się załamał. Ale nie ma tego złego- myślę że koleś dopiero dzisiaj się dowiedział jakim autem jeździ :polew:

Szczególnie jego dialog ze mną:

ON: "jaki może być skutek jak będę dalej tak jeździł ?"

JA: "jak strzeli to rozwali od dołu część silnika więc wypadało by to zrobić"

ON: "eeeee tam, skoro przez 9 tyś się nic nie stało to się nic nie stanie"

za***iste podejście do auta, który jest swego rodzaju rarytasem.

Opublikowano

A i mam newsa dla wszystkich; Poziek dzisiaj jeździł Skodą, Poziek dzisiaj jeździł Skodą, Poziek dzisiaj jeździł Skodą :polew: :polew: :polew: tak tak LukaszR też też też :polew: :polew: :polew:

Osz Ty wredna małpo ... czekaj no, przyjedź Ty do Warszawy ... oj niech ja Ciebie dorwę ... :gwizdanie:

P.S. Ale co jak co poźkowi się nawet podobało ... tak wszystko oglądał, dotykał ... :polew: :polew: :polew:

A jak tam tył Skodziny ? Jaki efekt spotkania z barierką u poźka na podwórku ? :polew:

Opublikowano

ma ktoś jedną rameczkę klubową na zbyciu, chętnie odkupie :)

Opublikowano

A i mam newsa dla wszystkich; Poziek dzisiaj jeździł Skodą, Poziek dzisiaj jeździł Skodą, Poziek dzisiaj jeździł Skodą :polew: :polew: :polew: tak tak LukaszR też też też :polew: :polew: :polew:

To kłamstwo...