Opublikowano 11 Stycznia 201214 l Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: to dziwka
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: to gdzie ona ci grzebała jak miałes cycki na uszach ??? w pępku ???? :polew:
Opublikowano 12 Stycznia 201214 l Ja wiem, że link poniżej nie mieści się w konwencji tego wątku. ALE TO JEST, Q-R-V-A, SKANDAL: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10952360,Albertynki_pozywaja_Skarb_Panstwa__Za_grzechy_Komisji.html?lokale=warszawa :wallbash:
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l Wczoraj byłem u dentystki i to chyba najlepsze leczenie kanałowe jakie miałem. Pani położyła mnie na płasko i usiadła za moją głową tak że jej cycki miałem na uszach jak się poruszała to czułem koronkowy stanik :kox: to gdzie ona ci grzebała jak miałes cycki na uszach ??? w pępku ???? :polew: "Panie Ryszardzie.. Pozwoli Pan, że zanim zaczniemy najpierw omiotę Panu pępęk, bo widzę, że coś w nim zalega..."
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l jeszcze się rejestruje spy photo Kupiłeś auto na 16 ' ? Auto przeciąg..ale jakoś VIII bardziej mnie się podobały.
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l to 18 e tam - X też może dobrze wyglądać - trzeba tylko trochęjej pomóc jedyny minus X to waga..
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l jeszcze się rejestruje spy photo kosa :jerk: :jerk: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 09:54_________________________________________________ile kuniów ???
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l jeszcze się rejestruje spy photo pikna, rozumiem, ze pierwszy mod to czarna fela, a drugi to wydech i soft ?
Opublikowano 13 Stycznia 201214 l to GSR czyli niby 295/366 z wydechem i programem poczekam trochę, chyba, że dogadam sięz jakimśserwisem co do gwarancji ori felgi enkei są całkiem ok - trzeba je tylko przemalować