Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym dał szlaban:) po 22 tatuś przy kompie siedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja bym dał szlaban:) po 22 tatuś przy kompie siedzi

Szlaban , szlabanem ( 2 kompy ) 4 userów :decayed: - trzeba to pogodzić jakoś :kwasny:

Opublikowano

późna godzina a wszyscy przy kompach siedzą - widać kto jutro do roboty na rano nie idzie :wink:

Opublikowano
późna godzina a wszyscy przy kompach siedzą - widać kto jutro do roboty na rano nie idzie :wink:

Oj tam , oj tam ........... 06:30 pobudka :facepalm:

Opublikowano

Pixi czas wprowadzić grafik, lub limity ;):wink: ja na szczęście jutro mam "cały dzień" grzebania i przekopywania w kablach , niby nie pracuje, a roboty mam jak dzika mrówka :decayed:

Opublikowano
suicide_anim.gif
Opublikowano
:whistling: to nie moja sprawka, że pixi sobie strzelił ... :wink: Pixi będzie ładna dziurka po tym strzale :grin:
Opublikowano
czemu mój gif w avatarze nie jest gifem ? ale to nowe forum jest zjebane

Masz gifa w awatarze :shock3::shock3::shock3:????

---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ----------

Ja w ogóle nie mam awatara...

:facepalm:

Opublikowano

Pany, jak tam Katowicka teraz wyglada? Jade w sobote w nocy do Austrii i nie wiem, czy pchac sie na katowicka, czy leciec na Kielce, a potem na Katowice.

Opublikowano

szwagier tydzień temu leciał z wrocka gierkówką i jechał max 60-70 za kilkoma tirami:thumbdown: Jak wracał w sobotę po 21-szej było już trochę lepiej, także w nocy nie powinno być źle.

Opublikowano

to moze jednak polece na Kielce... tam jest dobra trasa.

Opublikowano
Pany, jak tam Katowicka teraz wyglada? Jade w sobote w nocy do Austrii i nie wiem, czy pchac sie na katowicka, czy leciec na Kielce, a potem na Katowice.
Do konca 3 kwartału tego roku wszystkim osobom wybierającym sie w trase "gierkówka" serdecznie to odradzam
Opublikowano

:hi::hi: ach te drogi w Polsce 10 w skali Beaufort'a

kufa ale mi łeb pęka :facepalm::facepalm:

Opublikowano

Dżin dybry :hi:

Góral , więcej trzeba było wypić :grin:

Opublikowano

Dżem dobry

Góral to ewidentny niedobór % we krwi, zbyt nagła/ gwałtowna utrata tak się objawia:) :decayed:

Opublikowano
Siema. Wybieram się moim nadpaleńcem do was i mam takie małe pytanko… czy ktoś jest dość kumaty na tyle żeby powiedział mi co mam zjebane pod maską? Ewentualnie podpiąć go pod kompa?

A jak się Ktoś znajdzie to przyjedziesz na "jednego" czy więcej spotów :decayed: . Proponuje zrobić tak , albo przyjechać parę razy i poznać "Kogo trzeba " albo raz i z załącznikiem "krowa" czytaj gorzałka :wink: , ja nie piję :doh: jak by co ... to nie pomogę .

Siema. Nie dałem rady przyjechać. Postanawiam poprawę :P i będę co tydzień moim nadpaleńcem

Opublikowano
Dżem dobry

Góral to ewidentny niedobór % we krwi, zbyt nagła/ gwałtowna utrata tak się objawia:) :decayed:

Jest to wysoce prawdopodobne, ostatnio pracowałem mocno nad regeneracją wątroby i masz efekty :decayed:

PIXI no właśnie już więcej się chyba nie dało :facepalm:

Opublikowano
Do konca 3 kwartału tego roku wszystkim osobom wybierającym sie w trase "gierkówka" serdecznie to odradzam

ok :decayed:

Opublikowano

ok :decayed:

Tylko ten koniec 3 kwatrtału to jest na tą chwile , nie wiadomo co bedzie dalej. Bede informował na bieżąco :grin:

Opublikowano

a na koniec kwartło którego roku???? :-)