Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poziu , weź pierd*lnij pięścią w stół i zaprowadź porządek ... bo się c**jó*ka ze spotami robi

oj tam oj tam dziś jeszcze pół litra i nic więcej więc jutro na spota :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Yebhany :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
Yebhany :polew: :polew: :polew:

hehehe no kufa jest jeszcze jakieś pół :facepalm: ale spokojnie :naughty:

Opublikowano

Siema cipuleńki :decayed::hi:

Opublikowano
Poziu , weź pierd*lnij pięścią w stół i zaprowadź porządek ... bo się c**jó*ka ze spotami robi

c**jówka ze spotami to już od lat trwa :) Ale jak ktoś wybiera arkadie to równie dobrze można wybrać miejsce spotów pałac kultury :facepalm::naughty:

Opublikowano

c**jówka ze spotami to już od lat trwa :) Ale jak ktoś wybiera arkadie to równie dobrze można wybrać miejsce spotów pałac kultury :facepalm::naughty:

Michał , myślę że miejsce nie ma znaczenia ( zawsze Ktoś powie że mu nie pasuje ) ... od chwili zarejestrowania na forum staram się być na każdym spocie , ale frekwencja ostatnio przechodzi ludzkie pojęcie :facepalm: (4/5 osóB) ..... na zimowych spotach przy -15 stopniach było 15/20 furek . Nie mam pojęcia o co kaman :thumbdown:

Opublikowano

Michał , myślę że miejsce nie ma znaczenia ( zawsze Ktoś powie że mu nie pasuje ) ... od chwili zarejestrowania na forum staram się być na każdym spocie , ale frekwencja ostatnio przechodzi ludzkie pojęcie :facepalm: (4/5 osóB) ..... na zimowych spotach przy -15 stopniach było 15/20 furek . Nie mam pojęcia o co kaman :thumbdown:

mieszkancy Warszawy to specyficzni ludzie , cały kwiat PL zebrany w jednym garnku... reszte sobie dopowiedz sam ^^

Opublikowano
:shock3: wójek Moskal ....dobrze gadasz :grin:
Opublikowano

Moskal,

To nie tylko o zbieraninę chyba chodzi ale przede wszystkim o samo miasto. Gdzie jest jedna wielka pogoń i wyścig, nikomu nie zależy na niczym innym jak na własnych sprawach/kasie. W takim wypadku spot w dni pracujące to nie jest dla nich dobry pomysł a w weekendy to najczęściej wyjeżdżają do domu.

Mam też wrażenie, że wiele osób nie przyjeżdża do W-wy po to by budować jakieś społeczne relacje ale tylko i wyłącznie za kasą...

Wiem, że ja sam nie mogę być za często bo albo w robocie, albo po robocie albo obowiązki nie pozwalają- ale już niedługo się z tego powininenem trochę wygrzebać :wink:

Ja dziś z twardym zamiarem zjawienia się... Ale jako, że kończę robote o 19 to pewnie mi się zejdzie ze 20-30 min na dojazd.

Opublikowano

Łukasz , przecież wiesz że jak parę osób jest to będziemy siedzieć do około 22-giej :decayed:

Opublikowano

ale wątek ruszył :decayed: ledwo człowiek oczy otworzył:shock3::shock3: a tu tyle postów

a co lepsze jest już po 14 godzinie:decayed::decayed:............... i faktyczni może braknąć czasu na spot :kox::kox:

Opublikowano

Góral , Ty nie ściemniaj :grin: .... tylko na spota dawaj :whistling:

Opublikowano

Wypił litr mleka to mu się dobrze spało... :grin:

Opublikowano

Ja bym się o frekwencje nie martwił, to nie tylko w tym klubie taka posucha. W jednym klubie już drugi rok nie możemy się zebrać, może to wszystko przez ten zbliżający się koniec świata > ludzie chcą spędzić ten czas z rodziną :decayed:

Myśleliście o zmianie miejscówki ? Ostatnio yongtimery wpadli na pomysł na spotkania na parkingu PKP stadion, ostatnio pogoda dopisuje :).

Opublikowano
Wypił litr mleka to mu się dobrze spało... :grin:

no całkiem dobrze........tylko jakoś suchości mnie dopadły ale to zapewne ze względu na ten upał :decayed:

PIXI na spota oczywiście zawitam :kox:

Opublikowano

podjadę i ja dzisiaj :decayed:

Opublikowano

ja też się wybieram :decayed:

Opublikowano
(...)

Ostatnio yongtimery wpadli na pomysł na spotkania na parkingu PKP stadion, ostatnio pogoda dopisuje :).

Rewelacyjne miejsce na zimowe wypady ... :naughty::kox:

Opublikowano

No wiec ja bylem.... czekalem i czekałem... i chyba minąłem sie z PIXI on na gore ja juz na dol... prawda to PIXI?