ono Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Trzeba zrobić stronę rozwalfotoradar.pl , będzie można zbierać punkty,wygrywać nagrody , np za rozjebanie 50 radarów wycieczka do Egiptu Jestem skłonny w to zainwestować , a wy ? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Trzeba zrobić stronę rozwalfotoradar.pl , będzie można zbierać punkty,wygrywać nagrody , np za rozjebanie 50 radarów wycieczka do Egiptu Jestem skłonny w to zainwestować , a wy ? hehehe Wchodzę w ciemno Siema z rana śmietana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 niestety rozwalfotoradar.pl jest niedostępna:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 :hi:weekend czas zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Trzeba zrobić stronę rozwalfotoradar.pl , będzie można zbierać punkty,wygrywać nagrody , np za rozjebanie 50 radarów wycieczka do Egiptu Jestem skłonny w to zainwestować , a wy ? hehehe Wchodzę w to. Niektóre stoja tuz przy jezdni. Wystarczy kupic jakiegos grata i mozna kosic w nocy. W UK wieszaja na nich opony z benzyna i podpalaja. Jest nawet galeria w necie gdzies. ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- niestety rozwalfotoradar.pl jest niedostępna:kwasny: Domena jest niezarejestrowana, czyli jest dostepna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na Wisłostradzie ustawili radar i ograniczenie: 30 km na godz.ja pie*dolę teraz ten fotoradar nie irytuje, bo i tak jest tam korek... ...ale jak otworza tunel, to c**jnia, zwykle przelatuje sie tam majac okolice setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 home mówi że jest zajęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Trzeba zrobić stronę rozwalfotoradar.pl , będzie można zbierać punkty,wygrywać nagrody , np za rozjebanie 50 radarów wycieczka do Egiptu Jestem skłonny w to zainwestować , a wy ? hehehe Wchodzę w to. Niektóre stoja tuz przy jezdni. Wystarczy kupic jakiegos grata i mozna kosic w nocy. W UK wieszaja na nich opony z benzyna i podpalaja. Jest nawet galeria w necie gdzies. ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- niestety rozwalfotoradar.pl jest niedostępna:kwasny: Domena jest niezarejestrowana, czyli jest dostepna. Malik- tudzież zebrać ze 2 graty i jednym wymusic pierwdszeństwo na drugim żeby Ci nie powiedzieli, że zrobiłeś to specjalnie... Jestem na etapie poszukiwania kilku rzeczy odnośnie fotek od ITD i SM. I na pierwszy rzut oka wygląda to tak: Przechowywanie, udostępnianie itd. danych zgromadzonych przez ITD jest regulowana rozporządzeniem. Rozporządzenia brak. Brak podstaw do obrotu danymi. czyli pstrykać i filmować mogą ale wygląda na to, że nie mają podstaw prawnych by dysponować naszymi danymi... czyli: CH.Im.W.Dpe Ze strażą wiejską jest inny patent- skąd biorą nasze dane i na jakiej podstawie? bo jeśli nie są organami ścigania to chyba nie mają do tego prawa- a więc jeśli jakoś te dane znajdują- to podchodzi to pod złamanie ustawy o ochronie danych os. Przykład- robię fotkę jakiemuś baranowi co tłucze szybę np. na przystanku- idę do jakiejś instytucji z żądaniem podania mi jego wszystkich danych... mogę? nie- bo nie jestem uprawniony. Gdybym teraz spotkał się z nim w Sądzie to już sam sposób zebrania przeze mnie jego danych jest nie legalny i stanowiłoby to podstawę do umorzenia... Niech mnie ktoś poprawi jeśli nie mam racji... Prawa tylko trochę liznąłem... ---- Aaaa... to jakby was złapali na suszarkę: http://www.damskomesko.pl/2012/11/niedopat...brazalna-skale/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 śmigał ktoś z was ostatnio do krakowa (konkretnie zakopane) ? lepiej jechać krakowską czy katowicką, wyjazd dziś w 2 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 śmigał ktoś z was ostatnio do krakowa (konkretnie zakopane) ? lepiej jechać krakowską czy katowicką, wyjazd dziś w 2 w nocy Świeży temat: Warszawa - Zakopane - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 O k**wa , sobota rano bez kaca ... życie nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 O k**wa , sobota rano bez kaca ... życie nie ma sensu :grin: Siemacie w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ależ w tym Poznaniu czas zapierd... nawet nie ma kiedy się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 O k**wa , sobota rano bez kaca ... życie nie ma sensu Zaraz Cię z tego wyleczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie było mnie tu kilka dni i widze że dużo mnie nie ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie było mnie tu kilka dni i widze że dużo mnie nie ominęło Skończył się temat rejsingowy i emocje opadły... trzeba coś nowego wymyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 jak będzie śnieg to będą pewnie wypady na ślizgawki:decayed: ---------- Post dopisany 04-12-2012 at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2012 at 10:42 ---------- Dzieje się coś czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pany, czy to prawda ze moge dostać mandat za to że odpalę autko i zaczne je odśnieżać z odpalonym silnikiem? bo dziś był na mnie ponąć donos za coś takiego... Mandat zimową porą - Moto - WP.PL z tego artykulu wynika ze niby moge tak zrobić, a zna ktoś ten przepis dokładnie ( jego treść?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi