Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba zrobić stronę rozwalfotoradar.pl , będzie można zbierać punkty,wygrywać nagrody , np za rozjebanie 50 radarów wycieczka do Egiptu :D Jestem skłonny w to zainwestować , a wy ? hehehe

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Trzeba zrobić stronę rozwalfotoradar.pl , będzie można zbierać punkty,wygrywać nagrody , np za rozjebanie 50 radarów wycieczka do Egiptu :D Jestem skłonny w to zainwestować , a wy ? hehehe

Wchodzę w ciemno :kox:

Siema z rana śmietana :hi:

Opublikowano

niestety rozwalfotoradar.pl jest niedostępna:kwasny:

Opublikowano

:hi:weekend czas zacząć :decayed:

Opublikowano

Wchodzę w to. Niektóre stoja tuz przy jezdni. Wystarczy kupic jakiegos grata i mozna kosic w nocy. W UK wieszaja na nich opony z benzyna i podpalaja. Jest nawet galeria w necie gdzies.

---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Domena jest niezarejestrowana, czyli jest dostepna.

Opublikowano

teraz ten fotoradar nie irytuje, bo i tak jest tam korek... :grin:

...ale jak otworza tunel, to c**jnia, zwykle przelatuje sie tam majac okolice setki.

Opublikowano

home mówi że jest zajęta

Opublikowano

Wchodzę w to. Niektóre stoja tuz przy jezdni. Wystarczy kupic jakiegos grata i mozna kosic w nocy. W UK wieszaja na nich opony z benzyna i podpalaja. Jest nawet galeria w necie gdzies.

---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Domena jest niezarejestrowana, czyli jest dostepna.

Malik- tudzież zebrać ze 2 graty i jednym wymusic pierwdszeństwo na drugim :grin: żeby Ci nie powiedzieli, że zrobiłeś to specjalnie... :decayed:

Jestem na etapie poszukiwania kilku rzeczy odnośnie fotek od ITD i SM.

I na pierwszy rzut oka wygląda to tak:

Przechowywanie, udostępnianie itd. danych zgromadzonych przez ITD jest regulowana rozporządzeniem. Rozporządzenia brak. Brak podstaw do obrotu danymi. czyli pstrykać i filmować mogą ale wygląda na to, że nie mają podstaw prawnych by dysponować naszymi danymi... czyli: CH.Im.W.Dpe

Ze strażą wiejską jest inny patent- skąd biorą nasze dane i na jakiej podstawie? bo jeśli nie są organami ścigania to chyba nie mają do tego prawa- a więc jeśli jakoś te dane znajdują- to podchodzi to pod złamanie ustawy o ochronie danych os.

Przykład- robię fotkę jakiemuś baranowi co tłucze szybę np. na przystanku- idę do jakiejś instytucji z żądaniem podania mi jego wszystkich danych... mogę? nie- bo nie jestem uprawniony. Gdybym teraz spotkał się z nim w Sądzie to już sam sposób zebrania przeze mnie jego danych jest nie legalny i stanowiłoby to podstawę do umorzenia...

Niech mnie ktoś poprawi jeśli nie mam racji... Prawa tylko trochę liznąłem... :grin:

----

Aaaa... to jakby was złapali na suszarkę:

http://www.damskomesko.pl/2012/11/niedopat...brazalna-skale/

Opublikowano

śmigał ktoś z was ostatnio do krakowa (konkretnie zakopane) ? lepiej jechać krakowską czy katowicką, wyjazd dziś w 2 w nocy

Opublikowano
śmigał ktoś z was ostatnio do krakowa (konkretnie zakopane) ? lepiej jechać krakowską czy katowicką, wyjazd dziś w 2 w nocy

Świeży temat:

Warszawa - Zakopane - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

O k**wa , sobota rano bez kaca ... życie nie ma sensu

Opublikowano

:grin: :grin: :grin:

Siemacie w sobotę :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: ależ w tym Poznaniu czas zapierd... nawet nie ma kiedy się przywitać :kox:
Opublikowano

Zaraz Cię z tego wyleczę

Opublikowano

Nie było mnie tu kilka dni i widze że dużo mnie nie ominęło :grin:

Opublikowano
Nie było mnie tu kilka dni i widze że dużo mnie nie ominęło :grin:

Skończył się temat rejsingowy i emocje opadły... trzeba coś nowego wymyśleć :decayed:

Opublikowano

jak będzie śnieg to będą pewnie wypady na ślizgawki:decayed:

---------- Post dopisany 04-12-2012 at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2012 at 10:42 ----------

Dzieje się coś czy nie? :eusathink:

Opublikowano

Pany, czy to prawda ze moge dostać mandat za to że odpalę autko i zaczne je odśnieżać z odpalonym silnikiem? bo dziś był na mnie ponąć donos za coś takiego...

Mandat zimową porą - Moto - WP.PL z tego artykulu wynika ze niby moge tak zrobić, a zna ktoś ten przepis dokładnie ( jego treść?)