Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No na głowe pewnie :twisted: i inny podział bym was nie posądzał :lol:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie.............. jaką krowe ??

:mrgreen: co prawda Łukasz już wytłumaczył ale to ono zapodał tekst z krową :grin:

Opublikowano

Tak czy inaczej chętnie wydoje mućke z wami :lol:

Opublikowano

Ja też się zgłaszam :D

Opublikowano

Musze troche sprostować tekst o krówce zeby nie wyszło ze parafia warszawska jest zamiast z klubu A4 to z AA "krówka to napój bezalkocholowy" :mrgreen:

Opublikowano
Musze troche sprostować tekst o krówce zeby nie wyszło ze parafia warszawska jest zamiast z klubu A4 to z AA "krówka to napój bezalkocholowy" :mrgreen:

z lekkim posmakiem alkoholu :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Lukasz wszystko jasne:) możemy zmienić temat :)

właśnie do mnie szwagier dzwonł, że na "W" stoi teraz ze 150 autek:)

co powiecie na przyszły tydzień??:)

Opublikowano

Ja jestem za jak najbardziej

Opublikowano

no ja panowie w poniedzialek wylatuje ciezkim sprzetem do hamburga a stamtad do kijowa i w wawie pojawie sie dopiero 24 kwietnia i wtedy napewno sie pojawie :wink:

Opublikowano

Bartek to jest nas dwóch :) szwgier mówi, że ludzie poczuli wiosne:) podobno jest wszystko: cichociemni, lanserzy, audiofani, neony, stroboskopy :) kurde ze jak w maju już jade :neutral:

ja jutro będe miał nowy zaworek N75 i w końcu nie będzie mi odcinało doładowania powyżej 5200 RPM :twisted: :twisted: :twisted:

Lukasz to rozumiem, że jeszcze można składać zamówienia na prezenty?? :lol:

Opublikowano
właśnie do mnie szwagier dzwonł, że na "W" stoi teraz ze 150 autek:)

to jak giełda na Żeraniu :mrgreen: :razz:

co powiecie na przyszły tydzień??:)

chyba dopiero 25.04 sie pojawię :cry:

Opublikowano

Poziek tak mozna do jutra do godziny 13 pozniej lece na zamosc i trace kontakt z wami no chyba ze telefonicznie :mrgreen:

A tak pozatym to chcialbym pozdrowic tomboya bo se juz raczej nie pogadamy ani popijemy stary 3maj sie tam i nie daj sie no i pamietaj o klubowiczach z wawy :wink:

Opublikowano
Poziek tak mozna do jutra do godziny 13 pozniej lece na zamosc i trace kontakt z wami no chyba ze telefonicznie :mrgreen:

A tak pozatym to chcialbym pozdrowic tomboya bo se juz raczej nie pogadamy ani popijemy stary 3maj sie tam i nie daj sie no i pamietaj o klubowiczach z wawy :wink:

hmm... miło ze az mi guupio......... przyjade i sobie odbijemy wszyscy...z Żółwiem, Adamoo, Ono, Pozkiem no i lukasem23 (oczywiscie) i ze wszystkimi - chyba farmy z krowami nie starczy:)

PS. Miło było was poznac........

Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!

ja znikam z W-wy w piątek wieczorem...nie wiem czy uda mi sie miec tam net (palma - biorę....)ale czy mi skonfigurują net...nie wiem..

Opublikowano

Spoko tomboy na zawsze tam nie jedziesz a z tymi krówkami to spokojnie starczy skocze na ukraine i przywioze tira :mrgreen:

Komunikat dla Wszystkich Klubowiczów :!: :!: :!:

Wiosennych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, bogatego zająca oraz mokrego Śmigusa Dyngusa życze ja :grin:

Opublikowano

Lukasz wyjechał i na fotum cisza:)

Bartek czwartek aktualny??

Opublikowano

Tak jak najbardziej :D Tylko umówmy się jakoś może? :)

Opublikowano

ja tyo najchętniej przodem wysłałbym szwagra na zwiady:) ale myśle, że okolo 21 mozna się umówić. No chyba, że chcesz wcześniej?

a jak tam auto?? zrobili ci te pompe paliwa??

Opublikowano

No ja też myślę że przed 21 nie ma sensu :), pompe mam ale wystrojenia nie i nadal mi nie schodzi z obrotów po zmianie biegu :( tak więc jutro Ty będziesz reprezentował potęgę a4 :)

Opublikowano

A co wy tu kombinujecie? :P Moze wy pamietacie w jakim salonie Audi spotyka sie AKP bo byłem na przeglądzie w Auto Viva i kaszana pomyślałem ze tamten moze bedzie lepszy.

Aaaaa i najlepsze , mam przejechane 30 tyś i dwu masowe koło zamachowe do wymiany :P szybko

Opublikowano

No to gadaj z Bartkiem :) Fidanzeea ze stadionu załatwia :)