Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie:P, nawet nie mam czasu obecnie wyjść i odśnieżyć autka, taki nawał pracy :P

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

są aktualne , Arkadia poziom - 2 Strefa zółta H :) dzisiaj dzień spocika ::) w dniu spocika alkoholu się nie tyka :D:D:D:naughty:

Opublikowano
brakowało Pixiego :) ale ekipa nawet dopisała :)

Chyba coś chcesz :grin:

Opublikowano

a co do vaga , jak mi siemian przyśle to ja bede miał i pomoge i bede ze sobą woził , bo te całe warszawskie towarzystwo takie leniwe że szkoda gadać :facepalm: ja bede woził na każdego spota bo przecież od tego one m.in. są żeby sobie pomagać i takie rzeczy ogarniać , amen :)

Opublikowano

to odrazu sobie ładowarkę do lapka skombinuj samochodową :decayed:

Opublikowano

już mam :P

---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:33 ----------

brakowało Pixiego :) ale ekipa nawet dopisała :)

Chyba coś chcesz :grin:

a wcale że nie :P

Opublikowano

OOOO no to będzie vagowy pierwsza pomoc na spotach ;)

Opublikowano

pixi jak ww krakowie ? :D pewnie korki :P

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano
pixi jak ww krakowie ? :D pewnie korki :P

Spoko :decayed:

Nie wiem ,z hotelu 2,5 km do roboty , a po za tym rano około 7:15 początek pracy koniec około 20:00 - 20:30 ...więc sam nie wiem , jedynie w czwartek pojechałem na spota Krakowskiego około 20:00 ale nie narzekałem na korki .

---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:15 ----------

:facepalm:

Co Ci Tomek , za dużo już chlapłeś :grin:

Opublikowano

a idź kufa po kupią sobie vagi i po robocie, z kogo ja będę zdzierał?? jak oni za darmochę pierd..... społeczniki :facepalm:

:polew::polew::polew:

a tak na poważnie to styczeń miesiącem trzeźwości :kox:

Opublikowano

Przeżyje tych społeczników jakoś :whistling: , ale nie dociera do mnie Twoje postanowienie odnośnie stycznia :grin: :grin: :grin:

---------- Post dopisany at 01:33 ---------- Poprzedni post napisany at 01:32 ----------

Wale się na cyce , pochwa Pany :hi:

Opublikowano

hehe zawsze coś człowiekowi odpierdziuli :grin:

i znów musiałem odmówić :facepalm:

:polew::polew:

Opublikowano

ale jednak ta warszawa to okropna jest :( zalamka :facepalm: we Wrocławiu jak jedziesz na spota to co trzeci ma vaga i z chęcią pomaga każdemu , bo po to jest forum żeby pomagać a nie zdzierać , bo zdzierać to możesz jak masz warsztat takich którzy mają gdzieś czym jeżdżą a forumowicze to chyba inny kaliber ludzi nie ? :) chyba musze sobie łyknąć glenfiddicha na uspokojenie :P

Opublikowano

a tak na poważnie to styczeń miesiącem trzeźwości :kox:

A jednak świat się skończył...

PIXI- do Krakowa wybyłeś?

Opublikowano

był tylko na tydzień :P

Opublikowano

Chopin coś ty tu w warszawie za wszystko się płaci jedyny kto to poziek podobno za darmochę vagował fury, ale ponoć dostał za to wp***dol i przestał.:whistling:

przynajmniej tak na salonach słyszałem :naughty:

---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------

A jednak świat się skończył...

nic się nie martw jak zawsze nastąpi odrodzenie :naughty:

:grin::grin:

Opublikowano
ale jednak ta warszawa to okropna jest :( zalamka :facepalm: we Wrocławiu jak jedziesz na spota to co trzeci ma vaga i z chęcią pomaga każdemu , bo po to jest forum żeby pomagać a nie zdzierać , bo zdzierać to możesz jak masz warsztat takich którzy mają gdzieś czym jeżdżą a forumowicze to chyba inny kaliber ludzi nie ? :) chyba musze sobie łyknąć glenfiddicha na uspokojenie :P

Dluga historia, bylo pare osob, ktore vagowaly, ale wpadala masa osob na 1-2 spoty tylko dla tego celu... bo za friko mieli diagnoze.

Czasem nawet zwyklego c**jowego "dziekuje" brakowalo.

Jest spore grono osob w wawie, ktore sobie pomaga poza spotami od paru ladnych lat.

Opublikowano

Jest spore grono osob w wawie, ktore sobie pomaga poza spotami od paru ladnych lat.

:shock3: nie wierzę