Opublikowano 8 Września 200817 l aha. dawaj go na spota W sumie mogę go kiedyś zaprosić. On teraz jeździ A3 i chce zmieniać na A4 (B8 of course ). a3 a4 ... grunt że audi
Opublikowano 8 Września 200817 l http://wiadomosci.onet.pl/104354,21,7,pokaz.html Są pardziej porąbani ode mnie i to skąd ?? Z Krakowa :gwizdanie:
Opublikowano 8 Września 200817 l http://wiadomosci.onet.pl/104354,21,7,pokaz.html Są pardziej porąbani ode mnie i to skąd ?? Z Krakowa :gwizdanie: no wiesz Poziu, przecież to Kraków to można wybaczyć :gwizdanie:
Opublikowano 8 Września 200817 l "Około 250 czworonogów wzięło udział w XIV Marszu Jamników, który przeszedł przez krakowskie Stare Miasto, spod Barbakanu pod Wieżę Ratuszową..." Spartanie normalnie !! :naughty:
Opublikowano 8 Września 200817 l http://wiadomosci.onet.pl/104354,21,7,pokaz.html Są pardziej porąbani ode mnie i to skąd ?? Z Krakowa :gwizdanie: no wiesz Poziu, przecież to Kraków to można wybaczyć :gwizdanie: coś się komuś nie podoba?
Opublikowano 8 Września 200817 l http://wiadomosci.onet.pl/104354,21,7,pokaz.html Są pardziej porąbani ode mnie i to skąd ?? Z Krakowa :gwizdanie: no wiesz Poziu, przecież to Kraków to można wybaczyć :gwizdanie: coś się komuś nie podoba? sprawdzamy czyście czujni
Opublikowano 8 Września 200817 l http://wiadomosci.onet.pl/104354,21,7,pokaz.html Są pardziej porąbani ode mnie i to skąd ?? Z Krakowa :gwizdanie: no wiesz Poziu, przecież to Kraków to można wybaczyć :gwizdanie: coś się komuś nie podoba? sprawdzamy czyście czujni lepiej nie igrać z Krakowem a jutro jak wpadne do promenady do Wam wytłumaczę dlaczego nie warto
Opublikowano 8 Września 200817 l lepiej nie igrać z Krakowem a jutro jak wpadne do promenady do Wam wytłumaczę dlaczego nie warto :naughty Przeszły mnie dreszcze po plecach i zawiało chłodem :gwizdanie: :kox: :naughty:
Opublikowano 8 Września 200817 l Wezme w razie czego standardowy zestaw dla krakusow na spotach warszawskich... kilo cukru do baku
Opublikowano 8 Września 200817 l lepiej nie igrać z Krakowem a jutro jak wpadne do promenady do Wam wytłumaczę dlaczego nie warto Serio? Będziesz na spocie? Fajnie, paździocha obejrzę, może za język właściciela w wiadomej sprawie pociągnę ....
Opublikowano 8 Września 200817 l Wezme w razie czego standardowy zestaw dla krakusow na spotach warszawskich... kilo cukru do baku żartowałem będę u Was za tydzień to wtedy wpadnę na spota [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 16:35_________________________________________________ lepiej nie igrać z Krakowem a jutro jak wpadne do promenady do Wam wytłumaczę dlaczego nie warto Serio? Będziesz na spocie? Fajnie, paździocha obejrzę, może za język właściciela w wiadomej sprawie pociągnę .... AndyN 8 574 396 razy rozmawialiśmy na ten temat. Z gęby cholewy robił nie będę jak komuś coś obiecałem. Chcesz wiedzieć co to zadzwoń do Piotrusia. I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik
Opublikowano 8 Września 200817 l lepiej nie igrać z Krakowem a jutro jak wpadne do promenady do Wam wytłumaczę dlaczego nie warto :naughty Przeszły mnie dreszcze po plecach i zawiało chłodem :gwizdanie: :kox: :naughty: wyczyścić na jutro bagażniki kolega przyjedzie :gwizdanie: i trzeba go ciepło przyjąć
Opublikowano 8 Września 200817 l I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega
Opublikowano 8 Września 200817 l I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega o w końcu może cos ciekawego będzie na spociku :gwizdanie: jakas kreseczka?? znam miejscóweczkę :gwizdanie:
Opublikowano 8 Września 200817 l I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega o w końcu może cos ciekawego będzie na spociku :gwizdanie: jakas kreseczka?? znam miejscóweczkę :gwizdanie: Żeby korbowód u mojego paździocha bokiem wylazł? Myslałem o testach/porównaniach statycznych Ale jeśli Krakus nie spęka to może .... Tylko musiałbym wyjąć foteliki dzieciaków z tylnej kanapy żeby odelżyć bolida .....
Opublikowano 8 Września 200817 l I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega spoczko Andrzej , tylko zakładasz poźka felgi 19 calowe coby była równa walka [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2008, 16:49_________________________________________________ I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega o w końcu może cos ciekawego będzie na spociku :gwizdanie: jakas kreseczka?? znam miejscóweczkę :gwizdanie: na kresce to każdy się umie ścigać , wyznaczcie trasę od do i jazda tylko mi GPSa pożyczcie
Opublikowano 8 Września 200817 l I zamiast zajmować się pierdołami typu montaż IC do 2.5 to weź najpierw napraw ten silnik Przyjedź sprawnym BDH to porównamy z moim i zobaczymy czy mojemu coś dolega spoczko Andrzej , tylko zakładasz poźka felgi 19 calowe coby była równa walka wiesz auto Andrzeja jest cięższe od twojego :gwizdanie: a moje felgi są lżejsze od twoich 19" :gwizdanie: