Opublikowano 21 Października 200817 l Poziek, a czemu one wszystkie mają tak dziwnie ułożone (otwarte) usta - szczególnie Guatemala, Iceland i Israel ??? No przecież mówię, że na widok Wicia po niebieskiej pigułce :gwizdanie:
Opublikowano 21 Października 200817 l No przecież mówię, że na widok Wicia po niebieskiej pigułce :gwizdanie: Ach ten nasz Wiciu
Opublikowano 21 Października 200817 l Skoro już Witek wyjawił, że J i Q ze sobą gadają (przeciwko mnie) to mogę wam powiedzieć o co biegało. J. zaniepokojona tym, iż Witek ostatnio w stresie i w natłoku pracy już nie bardzo daje radę tu: a moja Q, nowoczesna dziewczyna mówi J. żeby wysłała Wicia do lekarza po receptę na: od momentu gdy pierwszy raz zastosowali ten wynalazek J. jest dozgonnie wdzięczna Q. i ot cała tajemnica
Opublikowano 21 Października 200817 l pytanie tylko skąd Q miała doswiadczenie w temacie tej nieocenionej pomocy
Opublikowano 21 Października 200817 l pytanie tylko skąd Q miała doswiadczenie w temacie tej nieocenionej pomocy jej najlepsza kumpela jest na farmacji
Opublikowano 21 Października 200817 l pytanie tylko skąd Q miała doswiadczenie w temacie tej nieocenionej pomocy jej najlepsza kumpela jest na farmacji przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: EOT
Opublikowano 21 Października 200817 l przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek"
Opublikowano 21 Października 200817 l Nie wierzę, że poleciła tylko znając teorię Dobra koleżanka poleci tylko ,,dobro" sprawdzone w praktyce Taka babska logika :tongue4 Ty też często polecałaś sex z żonatym Sprawdziłaś czy teoretyzowałaś :gwizdanie: Taka babska logika :tongue4 To istnieje w ogóle coś takiego ?? :polew:
Opublikowano 21 Października 200817 l przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek" no jak, koleżance by syfu nie poleciła .. zjadła jedną, spodnie się uniosły -> znaczy że towar jest OK to tak w temacie babskiej logiki
Opublikowano 21 Października 200817 l przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek" no jak, koleżance by syfu nie poleciła .. zjadła jedną, spodnie się uniosły -> znaczy że towar jest OK to tak w temacie babskiej logiki ale co miało się unieść w spodniach koleżanki ?? Adaho coś ci logika siadła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 21 Października 200817 l Ty też często polecałaś sex z żonatym Sprawdziłaś czy teoretyzowałaś :gwizdanie: A to temat nie do publikacji publicznej [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 12:33_________________________________________________ To istnieje w ogóle coś takiego ?? :polew: Jest jest i ma się dobrze Jak wiciu coś odpisze to można zawsze pojechać z ripostą. Ty napisałaś i jakoś tak brak mi słów... :naughty:
Opublikowano 21 Października 200817 l przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek" no jak, koleżance by syfu nie poleciła .. zjadła jedną, spodnie się uniosły -> znaczy że towar jest OK to tak w temacie babskiej logiki ale co miało się unieść w spodniach koleżanki ?? Adaho coś ci logika siadła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: logika nic tu nie ma do rzeczy .. przyjrzałbym się koleżance czy przypadkiem nie sika do pisuaru
Opublikowano 21 Października 200817 l logika nic tu nie ma do rzeczy .. przyjrzałbym się koleżance czy przypadkiem nie sika do pisuaru :cool1 ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra
Opublikowano 21 Października 200817 l logika nic tu nie ma do rzeczy .. przyjrzałbym się koleżance czy przypadkiem nie sika do pisuaru :cool1 ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra A fajna ? Co ja sie bede pytał ide popyram w Twoim profilu na NK [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 12:45:28 pm_________________________________________________Brak zdjęć
Opublikowano 21 Października 200817 l ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra no dobra - siostry przeca podgladał nie będziesz :gwizdanie:
Opublikowano 21 Października 200817 l ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra no dobra - siostry przeca podgladał nie będziesz :gwizdanie: hyhy j**any
Opublikowano 21 Października 200817 l A fajna ? Co ja sie bede pytał ide popyram w Twoim profilu na NK Siorka niedługo będzie wolna więc Ragg będziesz mógł się spokojnie zakręcić Ale i tak dopiero za 10 miesięcy będziesz mógł więc musisz poczekać
Opublikowano 21 Października 200817 l hyhy j**any dziękuję za komplement .. Zioom No pewnie, do tej pory największa ilość tego okreslenia przyjęli: 1. Spankej 2. Wiciu 3. Lukaszer więc dołączyłeś do zaszczytnego grona "j**anych"
Opublikowano 21 Października 200817 l No pewnie, do tej pory największa ilość tego okreslenia przyjęli: 3. Lukaszer Jeeeeeeebany