Opublikowano 21 Października 200817 l Jestem jedynym zdrowym, prawdziwym, tryskającym facetem Wiciu chyba w twoich snach 15 lat temu to miało miejsce :naughty: (..) Oj, widzę - jesteś już tak zdesperowany, że faktom zaczynasz zaprzeczać :gwizdanie: Prasa fachowa opisuje to jako pierwsze objawy schizofrenii lub ... problemów ze wzwodem, które mogą również znajdować upust w nadmiernym zainteresowaniu motoryzacją. Q też coś wspominała ...
Opublikowano 21 Października 200817 l Możecie może pomóc?: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_alt_pomozcie_nowicjuszowi_pilot_centralnego-t49786.0.html;msg536470#msg536470
Opublikowano 21 Października 200817 l Oj, widzę - jesteś już tak zdesperowany, że faktom zaczynasz zaprzeczać :gwizdanie: Prasa fachowa opisuje to jako pierwsze objawy schizofrenii lub ... problemów ze wzwodem, które mogą również znajdować upust w nadmiernym zainteresowaniu motoryzacją. Q też coś wspominała ... :naughty uwielbiam twoje niewyszukane i oklepane psychoanalizy skopiowane żywcem z forum gdzie jesteś modem.... www.kryzys40latka.pl :kox:
Opublikowano 21 Października 200817 l Oj, widzę - jesteś już tak zdesperowany, że faktom zaczynasz zaprzeczać :gwizdanie: Prasa fachowa opisuje to jako pierwsze objawy schizofrenii lub ... problemów ze wzwodem, które mogą również znajdować upust w nadmiernym zainteresowaniu motoryzacją. Q też coś wspominała ... :naughty uwielbiam twoje niewyszukane i oklepane psychoanalizy skopiowane żywcem z forum gdzie jesteś modem.... www.kryzys40latka.pl :kox: Dosyć wcześnie się tam logujesz Zasadniczo w Twoim przypadku na kryzys wieku średniego zbyt wcześnie - chociaż po tym czernobylu się niektórym z Was sie co poniektóre rzeczy poprzyspieszały. Więc koto Cię tam wie. W każdym razie, zadziałajmy dyskretnie i skutecznie. Żeby walczyć z problemami przekwitania - stosuj wszystkie rady jakie mnie dajesz. Jak któreś z rozwiązań przyniesie skutek - niewykluczone, ze jak przyjdzie na mnie czas to i ja skorzystam. [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 16:54:35_________________________________________________P.S. Prezesem, a nie Modem
Opublikowano 21 Października 200817 l www.kryzys40latka.pl nie mogę tam wejść, czyżby wszyscy już tam byli...
Opublikowano 21 Października 200817 l www.kryzys40latka.pl nie mogę tam wejść, czyżby wszyscy już tam byli... Poziek jakimś dziwnym trafem pożera cały transfer, jak nie przymierzając ktoś inny kiedyś u nas na forum Muszę zadbać tam o nowy serwer ...
Opublikowano 21 Października 200817 l Kaśka za dzisiejsze "Nosfer spamerze" :foch: Wynik ostatnich 150postów / 6 - Nosfer. Spam - niechciane wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza także spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu). Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo. Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji komercyjnej o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Wypraszam sobie :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 21 Października 200817 l Kaśka za dzisiejsze "Nosfer spamerze" :foch: Wynik ostatnich 150postów / 6 - Nosfer. (...) Aż się chłopie ten teges uniosłeś
Opublikowano 22 Października 200817 l a co tu tak pusto ? Nie spać - bo się już stolica powoli korkuje Ragga - tak jak mówiliśmy, nekst wik
Opublikowano 22 Października 200817 l Ragga - tak jak mówiliśmy, nekst wik ..ale to co ..konkretny zryw z łańcucha czy tylko okazyjne piwo ..sztuk dużo ?
Opublikowano 22 Października 200817 l Wit, Flyer i cała reszta ogrów - miarka się przebrała no Panowie , Pruszków was dojedzie , to bardziej niz pewne
Opublikowano 22 Października 200817 l I to z bandą Paulinów z Częstochowy.. A kto ma choć trochę rozumu to z klechami nie zadziera..
Opublikowano 22 Października 200817 l a co tu tak pusto ? Nie spać - bo się już stolica powoli korkuje Ragga - tak jak mówiliśmy, nekst wik Spać nie możesz czy jak ? Córa daje nieźle popalić widzę
Opublikowano 22 Października 200817 l a co tu tak pusto ? Nie spać - bo się już stolica powoli korkuje Ragga - tak jak mówiliśmy, nekst wik Spać nie możesz czy jak ? Córa daje nieźle popalić widzę córa wczoraj pół roku skończyła , zasypia wieczorem, a budzi sie jak ja już w robocie jestem więc pełen luz ale że mieszkam na Tarchominie i nie jestem masochistą to jadę sobie do firmy na 7:00, w 20 min. podczas gdy reszta "wyspanych" dyma sie w korku przez 1,5 godziny - wracając kolejne 1,5 godz no cóż ... "kto rano wstaje ... "
Opublikowano 22 Października 200817 l adaho nie badz taki cwany ja od Ratusza Białołęka do Płochocińskiej jechałem 30min.... :wallbash: