Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No planuje własnie AVF-a :cool1:

Boję się tylko właśnie, że jak już się oswoję z autem to zacznie mi brakować "obrotów użytkowych" :mysli:

Ale z drugiej strony to przesiadka z ADR-a na AVf-a i rozmiar szoku jaki moge przeżyć powinien mi starczyć na następne kilka lat, więc może wtedy pomyślę co dalej.. :wink4:

Gaz to zło ! Gazu nie będzie.. :>

Modzić będziesz :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale dalej bedzie zasilane gnojówą :polew: :polew: i ten zmysłowy klekot ;(

Wolę klekot niz smród zgniłych jaj ... :naughty::piroman::nabijasie:

fiu fiu - wyszukane podniebienia ... może szabli dać :decayed:

Opublikowano

Ze swoim paździerzem to i tak masz już ostro przeje*ane :decayed:

Co do telefonu - takie coś zrobi Ci byle fachowiec.. Podejdź nawet do jakiegoś punktu PLUS-a..

Czemu PLUS`a?

Opublikowano

Tak Przemku...tylko sa takie złamasy co mysle , że sa fachowcami .. a ja wole takich unikać :wink4:

W autoryzowanym serwisie LG, chłopaki pracują na trzy zmiany, większość na zlecenie, zarabiając naprawdę marnee grosze.. Do tego ich wynagrodzenia zależne są od „zrobionych” telefonów.. I wierz mi, że mam pojęcie w tym temacie. Ile ja się musiałem na użerać z serwisami to sobie ciężko wyobrazić.. Standardowa procedura

1) Podpiąć telefon 2) Przeinstalować Soft 3) Odesłać telefon. Można sobie tez wyobrazić rotację pracowników w tych firmach, a wiadomo na co to się przekłada :wink4:

Lepiej znajdź sobie „fachowca”. No i oby to nie był wyświetlacz, bo jeśli nie załatwisz Gwarancji tak jak Ci mówiłem wczoraj, to będziesz musiał zapłacić, a wyswietlacz kosztuje parę groszy.. Spróbuj tak jak Ci wczoraj mówiłem, a jak nie uda się to daj jeszcze znać zadzwonię do znajomego, może ma jakąś podbitą gwarancję to Ci ją podaruję.. :)

Czemu PLUS`a?

Bo on ma telefon z PLUS-a, a nie ma gwarancji.. A Polkomtel ma bazę sprzedanych telefonów i w SAPie mogą sprawdzic datę sprzedaży przez co obliczyć, czy telefon jest jeszcze na gwarancji czy nie.. I ewentualnie wyrobić mu nową.. :good:

Opublikowano

Przemkuu.. Pytałem sie juz co to może być ..wszystko wskazuje na taśme wyświetlacza ..koszt 90 zł .. Tylko nie chce wysyłać telefonu i poźniej czekać na paczkę ( ostatnio zagineła paczka pobraniowa na wartość prawie 300 zł ) :evil:

Jakby dało rade coś zakombinować to byłbym dzwięczny :wink4:

Zreszta spróbuje pojść z ta moja ..może coś wskuram .

Ps. Mam gwarancje tylko podbitą przez Polkomtel ( jak wróce do domu to zrobie Ci fotke i zobaczysz ) jest wpisany numer imei ..tylko dzwoniłem na info i oni wymagają jakiegoś dowodu zakupu tego telefonu w sieci Plus .

Opublikowano

Swoją drogą to takie paczki trzeba ubezpieczać.

Zobaczę co i jak :wink4:

Opublikowano

Swoją drogą to takie paczki trzeba ubezpieczać.

Tylko jak wysyłasz kolesiowi paczke ..a on nie chce ubezpieczonej bo on nie bedzie za to płacił :kwasny: Niektórych chamów to reforma nie objeła .

Teraz pozostaje robić burdel na poczcie .

Opublikowano

Ale jeśli nie ubezpieczysz paczki, a sprzedajesz coś przez np. Allegro to jeśli on złoży pozew to albo mu dostarczysz paczkę, albo oddasz kase i nie ma bata :no:

Trzeba sobie przekalkulować..

Dobra, konczę spamować :decayed: Pakuje graty i spadam do domu..

Opublikowano

Ps. Mam gwarancje tylko podbitą przez Polkomtel ( jak wróce do domu to zrobie Ci fotke i zobaczysz ) jest wpisany numer imei ..tylko dzwoniłem na info i oni wymagają jakiegoś dowodu zakupu tego telefonu w sieci Plus .

Tylko w teorii, wysyłałem mnóstwo telefonów bez dowodu zakupu i nie było problemów, jedynym serwisem który się do tego czepiał był serwis SE w Bytomiu.
Opublikowano

No, nawet dzisiaj idzie to pisanie.

Lukasa jakoś dawno nie widziałem.

Znaczy się - wczoraj widziałem :mysli:

Chciałem powiedzieć, ze na Forum go dawno nie widziałem.

Lukas - nie gadaj, że ten teges zapracowany jesteś :decayed:

[br]Dopisany: 22 Październik 2008, 16:26:09_________________________________________________Chciałem wczorak kabelki do sprzetu wpiąć i k**wa się nie da, bo lampa rozbita i nic nie widać.

No, jak nie urok to sraczka

Opublikowano

może ci w domu kuchenka smierdzi zgniłymi jajami , ale w tym wypadku szukałbym rozwiązania problemu w niewyrzuconych od dawna smieciach lub może pod szafą ....albo za... :polew: :polew: u mnie nie smierdzi :laghing2: :nabijasie::radocha:

buhahahaaaaa

Opublikowano

Będziecie się bić?? :kox:

Opublikowano

może ci w domu kuchenka smierdzi zgniłymi jajami , ale w tym wypadku szukałbym rozwiązania problemu w niewyrzuconych od dawna smieciach lub może pod szafą ....albo za... :polew: :polew: u mnie nie smierdzi :laghing2: :nabijasie::radocha:

buhahahaaaaa

Ja tylko wyraziłem swoją osobistą opinię i określiłem swoje preferencje węchowe. Nie moja wina, że co poniektórzy poczuli się wywołani do tablicy :naughty::polew: Ja nickami nie waliłem :gwizdanie:

Opublikowano

a co , chcesz sie dołączyć ????? bedzie dwóch gazowników na jednego gnojarza :polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2008, 16:49_________________________________________________

Ja nickami nie waliłem :gwizdanie:

ale cytowałeś :naughty:

Opublikowano

GAZ TO ZŁO!

To mówiłem ja, pierwszy gazownik ze spotów warszawskich. :D

Opublikowano

Będziecie się bić?? :kox:

Niech się leją!!!!!!

Solo!!!

Żadne tam grupówki.

NIech dają tylko znać, cobyśmy mogli zwłoki przegranego okraść :D

Grupowo, to se opony można kupić.

Albo Viagrę (nie wiem, czy coponiektórzy załapali - Poziek w wyrafinowany sposób właśnie szuka chętnych na Viagrową grupówkę. Poź - bestio, przyznaję, że ja też na początku nie załapałem o co Ci chodzi :D )

Opublikowano

Poź - bestio, przyznaję, że ja też na początku nie załapałem o co Ci chodzi :D

chciałem zachować się jak kumpel, i mimo mojej niewątpliwej słabości do J. (zapewne już wiesz, że odwzajemnionej) przekazem podprogowym podsyłałem ci linki i fotki do rozwiązania waszego "problemu"...

cieszę się, że w końcu zajarzyłeś :naughty:

Jak juz łykniesz blue pill to możesz nagarać jakieś wrażenia na gorąco zaraz po :gwizdanie: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Taaa - nawet wielokrotnie "odwzajemnionej" :vava:

:polew: :polew: :polew:

Ale do rzeczy, słusznie napisałeś - zdecydowanie lubię rozwiązywać te :banan1: "problemy". Razem z Tobą ubolewam, ze Ciebie już te :sexinbed: "problemy" nie dotyczą. A cała pozytywna :sex: energia przeniosła się się u Ciebie na :a4fan: i :vaglogi: i :grzywa: , a przede wszystkim na :silacz:.

Nic się jednak nie martw. W Klubie przede wszystkim ja nie pozwolę Ci, żebyś :zemdlal: i przed własną kobietą musiał :bag:.

Jak już będziesz miał tą dostawę, to odpalę Ci jedną tabletkę - może sobie przypomnisz jak to kiedyś bywało, bo teraz to nawet w wirualnym klepaniu tyłka słabawo Ci idzie.

Opublikowano

Taaa - nawet wielokrotnie "odwzajemnionej" :vava:

:polew: :polew: :polew:

Ale do rzeczy, s?usznie napisa?e? - zdecydowanie lubi? rozwi?zywa? te :banan1: "problemy". Razem z Tob? ubolewam, ze Ciebie ju? te :sexinbed: "problemy" nie dotycz?. A ca?a pozytywna :sex: energia przenios?a si? si? u Ciebie na :a4fan: i :vaglogi: i :grzywa: , a przede wszystkim na :silacz:.

Nic si? jednak nie martw. W Klubie przede wszystkim ja nie pozwol? Ci, ?eby? :zemdlal: i przed w?asn? kobiet? musia? :bag:.

Jak ju? b?dziesz mia? t? dostaw?, to odpal? Ci jedn? tabletk? - mo?e sobie przypomnisz jak to kiedy? bywa?o, bo teraz to nawet w wirualnym klepaniu ty?ka s?abawo Ci idzie.

Misiu jakie :silacz::blink: Nie myl mnie z Adasiem :cool1: Ja od wakacji bardzo regularnie chodzę na :travolta: salsę i dobrze wiem, że J. też chciała żebyś chociaż troszkę potrafił :dance: ale ty wolisz :read: lub :pali: a gdybyś nawet poszedł z nią na :banan2: to i tak po chwili z racji wieku byłbyś :heat::lazy: z przemęczenia

Więc nie przekręcaj faktów :cool1: bo :banned:

Opublikowano

Tylko w teorii, wysyłałem mnóstwo telefonów bez dowodu zakupu i nie było problemów, jedynym serwisem który się do tego czepiał był serwis SE w Bytomiu.

O matko !! :wallbash: :wallbash:

Dowód zakupu wystawia sprzedawca, a On nie odpowiada z tytułu Gwarancji tylko producent sprzętu!

Gdybyś chciał skorzystać np. z prawa wynikającego z Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej to wtedy jako dowód, że telefon masz od Polkomtela musiałbyś przedstawić dowód zakupu z ich placówki.. I to Polkomtel byłby zobowiązany do naprawy/wymiany telefonu.

A ty chcesz naprawy gwarancyjnej, czyli korzystasz z gwarancji udzielonej przez producenta. Więc dowód zakupu nie jest Ci potrzebny. Za to potrzebujesz gwarancji...