Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poźmisz... bedzie Ty dzisiaj na spoocie? Karnety ino przyjdo do Ciebie :wink4:

Będzie.Rozmawiałem z nim wczoraj i powiedział , że na takim za***istym spocie , nie może zabraknąć "kręcenia śmigłem" :decayed:

o kręceniu śmigłem to i koleżanka na a3 pisała :naughty: ciekawe czy to o to samo chodzi :mysli: :gwizdanie: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poźmisz... bedzie Ty dzisiaj na spoocie? Karnety ino przyjdo do Ciebie :wink4:

Będzie.Rozmawiałem z nim wczoraj i powiedział , że na takim za***istym spocie , nie może zabraknąć "kręcenia śmigłem" :decayed:

Tłum na to czeka :polew:

Opublikowano

Kaarwa - dzisiaj rano na Modlińskiej mijam czarne A3 - pacze, a na klapie logo A3-club.net ... pacze dalej, a w środku dwie laseczki :gwizdanie:

trochę wczesnie na tego spota lecą :decayed: no ale wiadomo ..Arkadia, sklepów ocean to się pewnie na 19:00 i tak spóźnią :polew:

Opublikowano

Kaarwa - dzisiaj rano na Modlińskiej mijam czarne A3 - pacze, a na klapie logo A3-club.net ... pacze dalej, a w środku dwie laseczki :gwizdanie:

trochę wczesnie na tego spota lecą :decayed: no ale wiadomo ..Arkadia, sklepów ocean to się pewnie na 19:00 i tak spóźnią :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Moja też dziś na łowy wyrusza ... w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Moja też dziś na łowy wyrusza ... w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały :decayed:

:polew: high quality

Opublikowano

high quality

Made in Italy...tfu ..Bangladesh :decayed:

Opublikowano

w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały :decayed:

Zapięcie nie wytrzymało ?? Ogólnie taki fajny RS-owy kolorek tych Twoich butów http://www.bata.pl/artykul/62041

Opublikowano

w poprzedni wtorek złowiła mi buty w " Bata " ...które trzeba dziś zanieść bo nie wtrzymały :decayed:

Zapięcie nie wytrzymało ?? Ogólnie taki fajny RS-owy kolorek tych Twoich butów http://www.bata.pl/artykul/62041

Zapięcie nie dało rady..urwało sie od wciskania gazu :polew:

Pełen lans ..buty pod kolor auta :decayed:

Opublikowano

Widzę , że spocik dzisiaj na bogato będzie.Zapewne ponad 50 autek :shocked:

Opublikowano

spokojnie panowie bo to już jakaś psychoza się robi.... tylko żeby wieczorem nie było rozczarowania że laski od chłopaków auta pożyczyły :gwizdanie:

Opublikowano

spokojnie panowie bo to już jakaś psychoza się robi.... tylko żeby wieczorem nie było rozczarowania że laski od chłopaków auta pożyczyły :gwizdanie:

Takie to może być. Żeby się tylko nie okazało, że to chłopaki od dziewczyn pobrali auta... :decayed:

Opublikowano

to juz podchodzi pod Zlot ... :naughty:

Opublikowano

to juz podchodzi pod Zlot ... :naughty:

No to na większości zlotow byłeś więc wypadałoby, żeby VIP się pojawił i dzisiaj. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

O ssoo chozii z temi laskami? :blink:

Żon szukacie? Na gruppensex macie nadzieje? :naughty:

Opublikowano

No to na większości zlotow byłeś więc wypadałoby, żeby VIP się pojawił i dzisiaj. :polew: :polew: :polew:

bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl .... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl .... :polew: :polew: :polew:

Poziu tylko pamiętaj o kanciku na dresikach :polew:

Opublikowano

bede ... wiec uprasuj dresy ... zebys mi wstydu nie przyniosl ....

spoko...wpierdulu ci nie spuszczę, za dużo obcych ludzi, szkoda wstyd klubowi przynosić :cool1:

Mam wpaść w dresikach ? :decayed:

Opublikowano

Mam wpaść w dresikach ?

dresikach, mokasynach z szyszorem i fajną skarpeta frote ..dobrze żeby była biała a mokasyn czarny :naughty: