Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie jakieś wredna choroba dorwała :disgust: gorączka, ból gardła i wogule kijowo się czuje, ale na spota jutro musze dotrzeć :kox: chyba że jakoś bardzo mi się pogorszy :(

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cytat z zaprzyjaźnionego forum :naughty:

"nosfer i raggaman... spam flooderzy pierwsza klasa " :gwizdanie: :polew:

Tam też się już na nich poznali - nawalili kilka ładnych stron :polew:

Opublikowano

Taaaa ..pisać mnie tu co za ściemy poszły !! Znając waszą wyobraźnie to za***iste kwiaty mogą z tego wyjść :polew:

powiedzieli M., że Jesteś najlepszym przyjacielem kobiety .. :oczko:

Nie grozi mnie to :decayed: Jestem jak najabrdziej normalny :decayed:

Juz pewnie poszło na A3 :polew:

Mnie jakieś wredna choroba dorwała :disgust: gorączka, ból gardła i wogule kijowo się czuje, ale na spota jutro musze dotrzeć :kox: chyba że jakoś bardzo mi się pogorszy :(

Mówiłem mniej lansu i zimnego łokcia :D

Opublikowano

:przebiegly:

ortosv5.png

Może by tak walnąć ten przycisk na czerwono? Przynajmniej na początku jego obecności? :naughty::evil:

Opublikowano

Ja pitole !! Wy to macie jakieś schizy !! Biedny Ja 4 posty i go pod spamera, trzeba budowac relacje międzyklubowe..

Eeeee.. :disgust:

ragga i szust wy spamujecie na dwóch forach więc dlatego jest mniej postów :gwizdanie:

[..] chwilowo go nie było bo logował się i witał na a3club..... :gwizdanie:

Krzyniek zaczynam Cię podejrzewać o szpiegostwo.. Kurna czas reakcji na ruchy i wklejenie informacji szybciej niż Poziek do setki.. :evil2:

Opublikowano
  • Autor

:przebiegly:

ortosv5.png

Może by tak walnąć ten przycisk na czerwono? Przynajmniej na początku jego obecności? :naughty::evil:

good point :good:

Opublikowano

Witam kolegów.

Wiem że we wtorki spotykacie sie w Arkadi no może nie wszyscy ale na pewno dużo osób przyjeżdża. Mam takie pytanie ponieważ chciałbym sie czegoś więcej dowiedzieć o własnym samochodzie i chciałbym przyjechać, porozmawiać z kimś na pewno sie ciekawych żeczy dowiedzieć. Z kim ewentualnie mógłbym pogadać, chciałbym także zrobić logi i umieścić je na forum żeby mądrzejsze głowy sie wypowiedziały, omówić bolączki samochodu i może w jakimś stopniu dowiedzieć sie jak je zlikwidować. Pomoże mi ktoś ??? Pozdrowienia

Opublikowano

Kolego wpadaj jutro na spota ...napewno ktoś Ci pomoże :wink4::good:

Opublikowano

Ragga a takie ja się lansowałem? :gwizdanie:

Opublikowano

Wiem że może na forum fajnie to brzmi ale w rzeczywistości to przyjade i nawet nie będe wiedział do kogo się odezwać a już poprosić kogoś o coś! Wątpie żeby chętni walili oknami i dzwiami?

Opublikowano

Wiem że może na forum fajnie to brzmi ale w rzeczywistości to przyjade i nawet nie będe wiedział do kogo się odezwać a już poprosić kogoś o coś! Wątpie żeby chętni walili oknami i dzwiami?

Spokojnie.. Dasz radę :good: W rzeczywistości też jest bardzo fajnie :cool1:

I pewnie przyjedziesz za tydzień.. i w następny .. i następny .. i następny..

Opublikowano

bo Spocik u Nas to jak białe- wciąga jak holera :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 15:59_________________________________________________ale nie oszukujcie kolegi, przyjadą kobitki w lśniących A3- ach i tam się zacznie "logowanie" :polew::kox::decayed:

Opublikowano

Dopisany: 27 Październik 2008, 15:59[/size]_________________________________________________ale nie oszukujcie kolegi, przyjadą kobitki w lśniących A3- ach i tam się zacznie "logowanie" :polew::kox::decayed:

:nabijasie: :nabijasie:

Przepraszam - nie mogłem się powstrzymać

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jak będziesz miał ze sobą "krówki" to dasz radę :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 16:21_________________________________________________

Krzyniek zaczynam Cię podejrzewać o szpiegostwo.. Kurna czas reakcji na ruchy i wklejenie informacji szybciej niż Poziek do setki.. :evil2:

jestem tylko waszym aniołem stróżem :decayed:

Opublikowano

Nie stresuj się- przyjedź poproś kogoś o pomoc, a my Ci już pokażemy najmadrzejsza głowę co Ci te logi zrobi i powie odrazu co jest w rozsypce etc.

:cool1:

Opublikowano

bo Spocik u Nas to jak białe- wciąga jak holera :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 15:59_________________________________________________ale nie oszukujcie kolegi, przyjadą kobitki w lśniących A3- ach i tam się zacznie "logowanie" :polew::kox::decayed:

ja nie będe logował..od razu ściagam simlocki :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

ja nie będe logował..od razu ściagam simlocki :kox::naughty: :decayed

ta uważaj na radary :decayed:

Opublikowano

ja nie będe logował..od razu ściagam simlocki :kox::naughty: :decayed

ta uważaj na radary :decayed:

spoko..zawsze zakładam jammera :cool1::decayed:

Opublikowano

spoko..zawsze zakładam jammera :cool1: :decayed

żywe radary :naughty::tongue4: na te jakoś jammera jeszcze nie widziałem :kox:

Opublikowano