Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ! Przegryze temat :wink4:

cena śmieszna, opony naprawdę warte polecenia, sprzedaje kumpel z pracy. Jak coś to wal do mnie.
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

17"stki na zime... co sie na dziurach pogno :)

Ja mam od miesiaca 17ki i kurde nie wiem jak sie przestawie na moje stare zimowki 15" :blink:

Opublikowano
  • Autor

pupa ze spawaniem, ch... z odkręcaniem :disgust:

A chcesz jechać na spota przecudownym , brudnym , ciemnozielonym Adeerkiem ?? :naughty:

muczos gracias Moskalito :notworthy: ale będę leciał swoim, bo nic nie popsułem i jeździ :decayed:

Czy Mr. Tosik będzie na spocie dziś?

Opublikowano

JEST NOWA DECYZJA, JADĘ DZIŚ NA SPOTA I WPIEPRZĘ CAŁEGO McD i BK. :naughty:

Masz zgodę na McD.

Kasę na BK - rekwiruję na Klubowe cele charytatywne :decayed:[br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 13:45:16_________________________________________________Dotyczy też reszty - zdrowsi będziecie :decayed:[br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 13:45:58_________________________________________________<dozzie> prawdopodobienstwo, ze na pokladzie samolotu jest bomba wynosi 1/1 000 000

<dozzie> prawdopodobienstwo, ze na pokladzie tego samego samolotu sa dwie bomby

<dozzie> wynosi 1/1000 000 000 000

<dozzie> wniosek?

<dozzie> jesli chcesz zminimalizowac prawdopodobienstwo, ze na pokladzie jest cudza bomba, to zabierz wlasna

Opublikowano

Kurna ...prawie jak te dzieci z małych wsi ...

plan..zwiedznia Warszawy...Stare Miasto , Muzeum , Pałac Kultury ...

- Proszę Paniom ..a zajedziemy do Mak Donalda

-Nie

- O ja pierdle ..w Warszawie być i makdonalda nie zjeść to juz kicha :polew:

NIE JEDZIEMY !

Pamiętam ..za gnoja ..jak wszyscy w klasie podesrali sie na widok przodu auta wystającego ze ściany i happy meal'a :D

Ja właśnie wróciłem :decayed:

O ! Przegryze temat :wink4:

cena śmieszna, opony naprawdę warte polecenia, sprzedaje kumpel z pracy. Jak coś to wal do mnie.

OOOO widzisz .. to za***iście :good:

Suli coś tematu tamtych 4 kiszek nie łatwi wiec trzeba szukać na własną grabę :decayed:

Opublikowano

ragga - chyba nie czytasz wszystkiego co się tu pisze ..... tyle mam do napisania :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Kurna ...prawie jak te dzieci z małych wsi ...

plan..zwiedznia Warszawy...Stare Miasto , Muzeum , Pałac Kultury ...

- Proszę Paniom ..a zajedziemy do Mak Donalda

-Nie

- O ja pierdle ..w Warszawie być i makdonalda nie zjeść to juz kicha :polew:

NIE JEDZIEMY !

do makdolandaaaa na hamburdelkiii ... :drool: :buhaha:

Opublikowano

ragga - chyba nie czytasz wszystkiego co się tu pisze ..... tyle mam do napisania :tongue4:

Czytam czytam .. :decayed:

A o co chodzi ? :gwizdanie:[br]Dopisany: Listopad 04, 2008, 01:54:50 _________________________________________________

do makdolandaaaa na hamburdelkiii ... :drool: :buhaha:

Nooo :decayed:

Za czasów podstawówki naszych" starszych kolegów" ...jak sie miało kawałek chałwy zawiniętej w zeszyt w jedną linię to było sie kimś.... :decayed:

..panny na to leciały ..tak samo jak na gumy Turbo ..

..a teraz wieźmiesz taką do maka to Ci wymyśla , jakąś kuchnie....... śródziemnomorską :polew: :polew:

Opublikowano

nic nie popsułem i jeździ :decayed:

ale podobno kopci ????

Opublikowano

Za czasów podstawówki naszych" starszych kolegów" ...jak sie miało kawałek chałwy zawiniętej w zeszyt w jedną linię to było sie kimś.... :decayed:

..a teraz wieźmiesz taką do maka to Ci wymyśla , jakąś kuchnie....... śródziemnomorską :polew: :polew:

:laghing2: Ja pier... [..]chałwę zawiniętą w zeszyt w linie [..] :polew: :polew:

Moskal kiedy idziemy z Kokosem złoić ryje na Pruszkowskich rewirach ?? :naughty:

Jak się remont posuwa ?

Opublikowano
  • Autor

nic nie popsułem i jeździ :decayed:

ale podobno kopci ????

bo to dyzel jest :naughty:

Opublikowano

tak sie zastanawiam.... chyba poczekam aż mi pier**l..ie pasek rozrządu to bede miał powód żeby zrobić Swapa na 1.8 T :kox:

Opublikowano

Albo sushi j**ane :rolleyes:

Opublikowano

:laghing2: Ja pier... [..]chałwę zawiniętą w zeszyt w linie [..] :polew: :polew:

Przemek nie śmiej sie ... :decayed:

Do tej pory ludzie noszą ..Podwawelską zwiniętą w Trybune Ludu :D [br]Dopisany: Listopad 04, 2008, 02:08:07 _________________________________________________

Jak się remont posuwa ?

Sie posuwa...a remont jak stoi tak stał :D

Albo sushi j**ane :rolleyes:

:polew: :polew: :polew:

Tu nie chodzi o żarcie..tylko jest sie jak przypucować w śmietanie ..." ...wiecie ..zabrał mnie do tej knajpy gdzie śmiesznie napierdalają nożami ..ale chjnia była bo nie było kelnera ..tylko jakieś stateczki , łodeczki cuda wianki " :D

Opublikowano

Moskal kiedy idziemy z Kokosem złoić ryje na Pruszkowskich rewirach ?? :naughty:

Jak się remont posuwa ?

mozemy w sumie w najblizszym czasie zaznaczyc w Pruszkowie naszą obecność :polew: :polew:

Remont do przodu , myśle ze w najbliższy łikend+pon/wtor. zakończe robote i zaczne przewozić graty. najgorsza jest chyba kuchnia do złożenia. Przywieżli mi z Black Red.... pól traffica paczek i weź sie w tym połap :decayed: a co ?? chcesz wpaść na vodke ??? żaden problem , jak tylko sie urządze to cuś zrobim :good:

Opublikowano
  • Autor

W szpitalu. Lekarz do pacjenta:

- Mam dla pana dwie wiadomości: dobrą i złą. Od której zacząć?

Pacjent:

- Od złej.

Lekarz:

- Musimy amputować panu obie nogi.

Pacjent:

- A ta dobra?

Lekarz:

- Sąsiad z łóżka obok chce odkupić od pana kapcie.

Wchodzi świetna laska do baru i idzie do toalety ..

Zauważa ją trzech kolesi i jeden mówi do reszty :

1- kurcze niezła laska ..Ale bym ją poderwał ..tylko jak do niej podejść i zagadać...

Na to jego kumple:

2- Stary może tak po prostu naturalnie jakoś zagasz ..

3- No wiesz jak zawsze ...

Koleś stwierdził :A co mi tam ..raz się żyję..wziął w dech i wydech ..spostrzegł że owa dziewczyna wraca podszedł i mówi:

- Co tam ??? Srałaś?????

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak się remont posuwa ?

Remont do przodu , myśle ze w najbliższy łikend+pon/wtor. zakończe robote i zaczne przewozić graty. najgorsza jest chyba kuchnia do złożenia. Przywieżli mi z Black Red.... pól traffica paczek i weź sie w tym połap :decayed: a co ?? chcesz wpaść na vodke ??? żaden problem , jak tylko sie urządze to cuś zrobim :good:

:good: No to za***iście.. Zobaczysz jak fajnie się jedzie po 16 z Pruszkowa do Grodziska :naughty:

mozemy w sumie w najblizszym czasie zaznaczyc w Pruszkowie naszą obecność :polew: :polew:

Przejdziemy przez wszystkie knajpy Pruszkowa, aż dojdziemy do Piastowa tam będziemy wydzierać się przed domem Norbiego :drunk::polew: :polew:

A za tydzień w drugą stronę - pod dom Poźka :drunk::polew: :polew:

Opublikowano

Przejdziemy przez wszystkie knajpy Pruszkowa, aż dojdziemy do Piastowa tam będziemy wydzierać się przed domem Norbiego :drunk::polew: :polew:

A za tydzień w drugą stronę - pod dom Poźka :drunk::polew: :polew:

Podejrzewam wielkiej kariery nie zrobimy w tych knajpach , nasze gościnne występy zakończą sie pewnie na pierwszej z nich :polew:

ok, ale uznajmy ze przejdziemy przez nie jak burza , i co robimy pod domem Poźka ???? tam juz nie ma co rozwalic , bo próg zwalniający rozebrali na ostatniej imprezie :decayed:

trzeba byłoby zabrać Ragusia , może by wyszła siostra :decayed:

Opublikowano

Przywieżli mi z Black Red.... pól traffica paczek i weź sie w tym połap :decayed:

..jak potrzebujesz rąk do pomocy to wal śmiało :wink4:[br]Dopisany: Listopad 04, 2008, 02:30:18 _________________________________________________

, bo próg zwalniający rozebrali na ostatniej imprezie :decayed:

O tym nie słyszałem :polew: :polew:

trzeba byłoby zabrać Ragusia , może by wyszła siostra :decayed:

..siostry podobno nie ma .. a jak jest to woskuje klate i szykuje sie na dzikie manewry :decayed::D

Opublikowano

tak, tak Łukaszerski mniej więcej tak wyglądał -> :decayed: jak tym kilofem napindalał..

A reszta przerzucała cegły facetowi przez ogrodzenie.. :embarrassed::polew:

Podejrzewam wielkiej kariery nie zrobimy w tych knajpach , nasze gościnne występy zakończą sie pewnie na pierwszej z nich :polew:

Spoko.. Damy radę, najwyżej weźmiemy mojego teścia.. Starego Pruszkowiaka..

Poczciwy chłopina z niego.. :naughty: