Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu o zbyt młodych dziewczynkach ??

Prawie kobietach :polew:

może lubi sobie wychować ? :naughty: :naughty: :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W dzisiejszych czasach 17-stka to już dobrze wykształcona :wink4:

Opublikowano

może lubi sobie wychować ? :naughty: :naughty: :decayed:

:polew:

Poziek nie wiem czy Ci mówiłem...kupiłem nowy dysk do kompa ...całe 120 Niggabajtów :naughty::kox::polew:

[br]Dopisany: Marzec 03, 2009, 11:05:09 _________________________________________________

Chciałeś powiedzieć, ze wszyscy byli w niej ..a ona nie nie była nigdzie :decayed:

To taka jednostronna edukacja :cool1:

Opublikowano

Jeżeli Al udziela jej lekcji to nie byłbym tego taki pewien :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Panowie mam problem

Zauważyłem dziś, że poziom w zbiorniczku do wspomagania spadł mi poniżej minimum :mysli:

Muszę uzupełnić tylko nie wiem, co tam co tam dokładnie jest. :no: Kolor ma ciemy, powiedzmy, że jakis taki popielaty... może zielony... diabli wiedzą :kwasny:

W samochodzie nie był wymieniany od czasu przyjazdu do kraju, a samochód jest ze Szwajcarii, więc pewnie ASO G 002 lub G004 :cool1:

Bo zdaje się, że G 004 zastąpił G 002. Tylko, że ten pierwszy jest podobnież syntetykiem, a na korku jest wyraźnie napisane "mineral only" :co:

Co byście mi radzili, dolać teraz dorobinę G 004, a dla pewności na wszelki wypadek, niedługo wymienić w całości :?:

Czy szukać zamienika Febi 6162, który ma być odpowiednikiem mineralnego G 002 :?:

Opublikowano

Panowie mam problem

Zauważyłem dziś, że poziom w zbiorniczku do wspomagania spadł mi poniżej minimum :mysli:

Muszę uzupełnić tylko nie wiem, co tam co tam dokładnie jest. :no: Kolor ma ciemy, powiedzmy, że jakis taki popielaty... może zielony... diabli wiedzą :kwasny:

W samochodzie nie był wymieniany od czasu przyjazdu do kraju, a samochód jest ze Szwajcarii, więc pewnie ASO G 002 lub G004 :cool1:

Bo zdaje się, że G 004 zastąpił G 002. Tylko, że ten pierwszy jest podobnież syntetykiem, a na korku jest wyraźnie napisane "mineral only" :co:

Co byście mi radzili, dolać teraz dorobinę G 004, a dla pewności na wszelki wypadek, niedługo wymienić w całości :?:

Czy szukać zamienika Febi 6162, który ma być odpowiednikiem mineralnego G 002 :?:

ja zacząłbym od zmiany korka :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Suli - wymień całość. Przyda się tym bardziej, że jak sam mówisz nie był wymieniany

Opublikowano

Ostatnio lukasz ode mnie odsysal... mogl Ci dolac :polew:

Opublikowano

na mnie czekają śliśne 17stki, ale chyba się jeszcze "fszczymam" :)

Znowu o zbyt młodych dziewczynkach ?? Przegość :kox: :kox: :kox:

Ja tylko czekalem na ten komentarz. To ze go napiszesz było oczywiste, ale dlaczego kazales czekac tak dlugo :polew:

Opublikowano

panowie mógłby ktoś wziąć dziś VAG na spota? miałbym prośbę o sprawdzenie szczelności skraplacza klimatyzacji :notworthy:

Opublikowano

OK, ale czy mogę stosować G 040 czy szukać odpowiednika G 020 z Febii :?:

Opublikowano

Ja tylko czekalem na ten komentarz. To ze go napiszesz było oczywiste, ale dlaczego kazales czekac tak dlugo

na przyjemności trzeba zaczekać, cukiereczku :kox:

Opublikowano

Suli lej tylko ORI z ASO.

Opublikowano

Nawet zakładałem topik o tym zagadnieniu (miałem to samo): http://www.a4-klub.pl/smf/all_g_002_000_i_g_004_000_czy_mozna_zmieszac-t61268.0.html

Kupiłem G004 (w Skodzie na Modlińskiej drożej niż w VW na Sąsiedzkiej :blink: ), umówiłem się na wymianę. Wymieniłem też hamulcowy. Co najmniej hamulcowy trzeba wymieniać co dwa lata gdyż traci swoje właściwości ze względu na swoją higroskopijność. A w eSie to chyba ważniejsze niż w jakimś tam klekocie :decayed:

Suli, ori, ori. Różnica w cenie jest "zaniedbywalna" :wink4:

Opublikowano

Chyba tak zrobię Łukasz :good:

Podjadę do ASO, kupię G 040 i doleję tę brakujaca odrobinę, a w przyszłym tygodniu, przy okazji wymiany oleju, wymienię tez w całosci płyn do wspomagania :)

Opublikowano

OK, ale czy mogę stosować G 040 czy szukać odpowiednika G 020 z Febii :?:

Sio na techniczny :tongue4:

Opublikowano

Sio na techniczny :tongue4:

Na technicznym za takie wąpliwości mnie wyśmieją :polew: :polew: :polew:

I jeszcze jakiś mod w randze starczego posterunkowego Cubera kropkiem poczęstuje :wink4::kox:

Opublikowano

(...) Podjadę do ASO, kupię G 040 i doleję tę brakujaca odrobinę, a w przyszłym tygodniu, przy okazji wymiany oleju, wymienię tez w całosci płyn do wspomagania :)

A po co? I tej drobiny zabraknie przy wymianie :naughty:

=======

Cześć Wit :notworthy::)

Opublikowano

Wezmę więcej na zapas :naughty:

Opublikowano

Wezmę więcej na zapas :naughty:

1L do wymiany płynu wystarczy.