Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proponuje jakieś solo na gołe klaty

Byle tylko klaty. :twisted:

chce powiedziec ze wczoraj widzielismy ostatni raz czarna gnojowke Lookiera sprzedal ja dzisiaj

No, by go trąba. Było mówić - podmieniłbym se klimatronik, bo mi z lekka szwankuje (żart oczywiście)

No to kiedy opijamy?

W sumie jest kilka okazji:

- parapetówa

- sprzedaż gnojówki Lookiera

- zutylizowanie tego alk co został po zlocie

to możnaby się jakoś zebrać

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

komu sprzedał ?

Zdeniowi ?

Opublikowano

No i jeszcze ja musze flaszke postawic pod mojego furaka bo cos nie jezdzi :biggrin:

no Lookier to juz w ten weekend chcial jechac opijac bo jakies szkolenie ma :rotfl:

Opublikowano
moze dlatego ze nie masz porownania z inna (zdrową) S4 :twisted:

Darłem sie z kolesiem w srebrnym avancie S4 i darłem sie z Norbim , jeździłem też S4 z GSem , więc jakieś tam porównanie mam , bryka mu zapitala pięknie i tu mi nie powiesz że jest inaczej. Dla mnie koks na maxa i wciąga całą klubową warszawke nosem . Moim zdaniem zrobił za***isty interes oddając klekota za tego cudownego potworka.

Opublikowano
A ja wlasnie jestem po spocie z Lookierem i Kuniakiem u Szewczyka popalowalismy RS4 :cool: i chce powiedziec ze wczoraj widzielismy ostatni raz czarna gnojowke Lookiera sprzedal ja dzisiaj :eek: ale zostaje w klubie to plus.

kto kupił .... :question:

i co kupuje .... :question: .... :wink:

Opublikowano

Kto Kupil pan Z

co kupil A6 czarna w avancie 2,4

Opublikowano

Lookier pchnął swoją pieknote i kupił A6 :question:

Opublikowano
Lookier pchnął swoją pieknote i kupił A6 :question:

taaaaaaaaaaaa .....

Opublikowano

noooooooooooo...teoretycznie jeszcze nie opchnął i nie kupił :)

a praktycznie właśnie jedzie do niego kupiec z kasą :redface: hehe trza to uczcić :)

sprzedaż i kupno.. :a4fan:

KIEDY IMPRA ?

Opublikowano

prosze bardzo a mówia że bieda w Polsce :rotfl:

Opublikowano

Norbi, ja o czym innym ty o czym innym. Dla mnie to audi juz swoje przeszlo i tyle. Chociazby dlatego ze turbo swiszczy a nie powinno. Przecież to K03!!!! I nie porównuj oniaka nowki sztuki za ponad 100 tys do swojego 9 letniego auta z przebiegiem ponad 200tys. Jakby bylo takie super cacy to koles by go tak nisko nie cenil. END

Opublikowano
KIEDY IMPRA ?

oby nie w ten weekend bo mnie nie ma :wink:

Opublikowano
Norbi, ja o czym innym ty o czym innym. Dla mnie to audi juz swoje przeszlo i tyle. Chociazby dlatego ze turbo swiszczy a nie powinno. Przecież to K03!!!! I nie porównuj oniaka nowki sztuki za ponad 100 tys do swojego 9 letniego auta z przebiegiem ponad 200tys. Jakby bylo takie super cacy to koles by go tak nisko nie cenil. END
Tylko ja nigdy nie mówiłem,że jest super, nie mam w zwyczaju chwalić swojego(jest raczej odwrotnie) kazdy wie ,że moje auta to kondony i to sie nie zmieniło :exclaim: To,że przeszło to jasne i od h.... przy niej roboty, a ja uwielbiam pakować kasę w auto, to dla mnie najlepiej wydane pieniądze( zresztą jak wiekszość w klubie, a najlepszy przykład to Poziek :lol: ukłony). Zawsze jechałem na swoje samochody i teraz też temu nie skąpie, a do Oniaka fury nie porównywałem. Żle mnie zrozumiałeś, albo niedoczytałeś. Nie wiem o co Ci chodzi i moge sie tylko domyslać...
Opublikowano

co innego jest naprawiac auto jak ciagle sie cos sypie, a co innego modyfikowac zeby lepiej jezdzilo ;) Poziek robi to drugie, ty za to musisz doprowadzac je do stanu w jakim powinno byc doinwestowane i nie zajezdzone S4

Opublikowano

Kuniak przestań już pier**lić co za k**wa różnica , ważne że Norbi jest zadowolony i to bardzo, co ty jesteś super szczur od Esek że wiesz co i jak z jego samochodem ? Raz sie przejechałeś i sie przypierdalasz publicznie do bryki , pobaw sie napletem to ci ciśnienie zejdze.

Opublikowano
co innego jest naprawiac auto jak ciagle sie cos sypie, a co innego modyfikowac zeby lepiej jezdzilo ;) Poziek robi to drugie, ty za to musisz doprowadzac je do stanu w jakim powinno byc doinwestowane i nie zajezdzone S4
Troche podspawam, pokleje, poszpachluje rozjeżdże zeby nie była taka zajeżdzona bidula i dam jaśnie panu tunerowi do oceny, może zerknie przychylnym oczkiem :lol:
Opublikowano

nie no widze ze trzeba to opic bo inaczej nic z tego nie bedzie ja sobie kupie Mon cherry zeby nie bylo ze trzezwy :rotfl:

Opublikowano
pobaw sie napletem to ci ciśnienie zejdze

sam sie pobaw jak juz takie pomysly ci do glowy przychodza :wink: Jego cyrk, jego malpy, ale ja nie jestem zwolennikiem jazdy do czasu az cos sie calkiem posypie. Cocojambo i do przodu jak to pisal Norbi - wazne ze jezdzi :quattro:

U mnie wszystko musi chodzic jak w zegarku

Troche podspawam, pokleje, poszpachluje rozjeżdże zeby nie była taka zajeżdzona bidula

ja bym proponowal zaczac od turbin ;)

Opublikowano
ja bym proponowal zaczac od turbin ;)
Napewno sprawdze z czasem. Miało to być na spocie wtorkowym, ale lapek umierł koledze SebMisowi ( podziękowania za zvagovanie koleżanki :lol: na AKP się dzieje)
Opublikowano

chłopaki przestańcie spamowac jak Kononowicz :redface: