KICHOL Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ludziska kiedy następny spocik i gdzie i jeszcze o której, może teraz będę miał więcej szczęścia i praca nie zakłóci mi relaksu. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Chyba standardowo wtorek o 19 Torwar ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ale juz bezemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 No coś Ty duchowo napewno będziesz z nami ALe wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jeśli duchowo można to i ja się piszę Czwartek nigdy mi nie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 to moze i ja sie zjawie. na nocne lasne raczej juz wyjezdzal nie bede ale w ekipie zawsze bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Kunio, przykra sprawa Mój znajomy wypił dwa piwka i nie chciało mu się iść do Biedronki 200m więc pojechał... Zatrzymano go pod sklepem na kontrolę, balonik wykazał 0.27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 mi zabrali za pkt. Ale ja nie moge nie jeździć więc będę jeździł na czuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 No to panowie widzimy się w czwartek , obecność obowiązkowa nie tylko duchowa jedynie Łukasz i Poziek mają usprawiedliwienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 to czwartek czy wtorek wkoncu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 E no chyba wtorek jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Bartek sie zagalopowal z tym czwartkiem widac kto ma streeta w glowie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Upsss no tak miałem na myśli wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Hehe dziekuje za usprawiedliwenie a wroce jak mi sie tam znudzi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 a mnie dla odmiany nie będzie mnie w wtorek może jakies nowe twarze w zastępstwie sie pojawią :?: wskazane byłyby ze 4 osoby coby braki "stałych bywalców"uzupełnić cholera 50 % elitarnego grona wyjechało.... sezon ogórkowy sie zaczyna :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To może zdeklarujcie się kto będzie napewno by sioę nie okazało, że sam się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Noo ja spoko jak zawsze na 99% jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To może zdeklarujcie się kto będzie napewno by sioę nie okazało, że sam się pojawię kiepsko by wyszło, Bartek fure odszykował a tu nie ma zawodników Noo ja spoko jak zawsze na 99% jestem he he ono jedziesz na 1/4 w nastęny weekend :?: cz y czekasz na ostatnie bemowo :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 zobaczycie jak Ono zrobi program to w finale pojedzie z audi mastersa:) chłopaki rozglądam się za A4 ładnymi ale posucha straszna:) jak cokolwiek zpikczeruje to daje na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 czekamy poziek na jakieś fotki :!: fajnie, że się tak szybko odezwałeś :smile: a która tam godzina u Ciebie teraz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi