Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości Ten napompowany mięśniak zawsze błaga o litość jak przyjeżdża na spota więc pewnie znowu będzie błagał o to samo albo spęka i w ogóle nie przyjedzie - zaczaimy się z poźkiem na niego i znowu będzie wpier...
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l chyba rybą z portu Oby nie śledziem a śledź to niby co To mi raczej na dorsza wygląda.
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości Ten napompowany mięśniak zawsze błaga o litość jak przyjeżdża na spota więc pewnie znowu będzie błagał o to samo albo spęka i w ogóle nie przyjedzie - zaczaimy się z poźkiem na niego i znowu będzie wpier... Kutwa ja to chyba do tej pory nie wiem który Ogr to Spanky Ale będzie ostro
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Może ktoś jeszcze ma ochotę dopisać się na Paintball = Niedziela 21.06 Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości i nie będzie uciekał .... e co to za zabawa strzelać do nieruchomego celu a jeszcze tak jak Łukaszr pisze "napompowany mięśniak" to już w ogóle grzech nie trafić :gwizdanie:
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Może ktoś jeszcze ma ochotę dopisać się na Paintball = Niedziela 21.06 Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości To jednak 21.06 ??? - ja pisalem ze nie moge
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Może ktoś jeszcze ma ochotę dopisać się na Paintball = Niedziela 21.06 Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości To jednak 21.06 ??? - ja pisalem ze nie moge toż jest dwie tury [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 10:49_________________________________________________no chyba że zależy CI na postrzelaniu do Spanky_ego no to tylko jeden termin
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Cos sie dzis opitalacie z fajnymi pannami... Wegierska pogodynka http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=395327
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Może ktoś jeszcze ma ochotę dopisać się na Paintball = Niedziela 21.06 Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości To jednak 21.06 ??? - ja pisalem ze nie moge Jesteś na 28.06 :doh1: są dwie tury Wszyscy na biednego Spankeja się szykują Leave Spanky alone ! :polew: Biorę go do swojej drużyny
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l czy leave :polew: raczej ! bo już myślałem że skazujesz go na życie sam na sam ze swoim bagnetem
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Ostrzegam, że Spanky zapowiedział, że nie będzie znał litości Ten napompowany mięśniak zawsze błaga o litość jak przyjeżdża na spota więc pewnie znowu będzie błagał o to samo albo spęka i w ogóle nie przyjedzie - zaczaimy się z poźkiem na niego i znowu będzie wpier... Wszyscy na biednego Spankeja się szykują napisze krótko i zwięźle : mięso armatnie mile widziane ZAPRASZAM ...
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=395327 Z paszczy słaba, ale reszta. [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 11:20_________________________________________________Sorry za OT. Znaczy sie nie o d*pach. Mam problem z autkiem. Jak jest ciepło, tak powyżej 15st i auto sie nagrzeje trzesie sie jak stary merc. Kuba od filiposzczaka twierdzi, ze to pompka moze byc (ze zlaczke w wydechu ("dyfuzor") mam ok) i zebym pojechal do jakiegosc goscia co jest obok Chojnackiego ale to ode mnie w ch*j daleko. Nie zna ktoś kogoś kto się na pompce zna a jest troche bardziej w warszawie? Dziekuje za uwage
Opublikowano 10 Czerwca 200917 l Cos sie dzis opitalacie z fajnymi pannami... Wegierska pogodynka http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=395327 Ognista