Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwne ze tak poprostu przez noc sie skonczyl aku ;( odpalenie z kabla od kogos powinno pomoc zebym mogl podjechac do mechaniora, tak?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli to AKU to tak.

Opublikowano

AKU padł, ale przyczyną może być np. słabe ładowanie.

Albo jakaś elektryka Ci szwankuje i przez noc rozładowała aku.

Kable powinny pomóc, o ile aku nie padł do 0.

Podładuj go trochę przez kable (a najlepiej prostownikiem) i powinien zaskoczyć.

Następnie do elektryka niech posprawdza ładownie itd.

Opublikowano

nie mam niestety prostownika :( jest ktoś z Klubu moze z okolic Wawra kto by miał czas żeby pożyczyc prądu z kabla?

Opublikowano

Jeśli ci się nie uda odpalić, to po prostu zdejmij 1 kleme ze swojego aku i odpal go przez kable i jedz prosto do elektryka.[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 14:45_________________________________________________

nie mam niestety prostownika :( jest ktoś z Klubu moze z okolic Wawra kto by miał czas żeby pożyczyc prądu z kabla?

Bym pomógł, ale akurat już piję piwko.

Opublikowano

popytam sąsiadów i moze sie znajdzie jakas dobra dusza.

trzeba klemę odpinac? nie wystarczy plus do plusa a minus do masy?

a i moze macie jakiegos elektryka w okolicy wawra? mieszkam tu od miesiąca...

Opublikowano

Nie!!!!, odpinasz kleme tylko pod wyjątkiem że twój aku jest naprawdę martwy i nie chce się nawet ładować.

Opublikowano

No własnie, czyli jak rozumiem wystarczy bez odpinania podpiąć kable do klem + do + i - do - :hi:

Opublikowano

Tak, ale - najlepiej do masy.

Opublikowano

dzięki Adecneo teraz muszę tylko poszukac elektryka lub sklepu z aku. dzis juz raczej nic nie zalatwie :kwasny:

o, juz mi wywalilo na fisie zolty rysunek uku i szyby sie juz bardzo wolno zamykają wiec na 100% aku is dead

Opublikowano

Adriano bys sie wstydził , w sobote o 15:00 piwsko walić ??? nie do pomyślenia :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

smacznego :wink4:

Opublikowano

nie jest tak źle, wieczorkiem na Beach Party, a teraz to lece sie lansować po miescie i na plaży. Pozdr dla wszystkich z Gdyni - jeszcze na trzeźwo :kox:

ok , powodzenia w łapaniu "foczek" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował.. :wallbash:

dsc6665z.jpg

dsc6666v.jpg

Opublikowano

Adriano bys sie wstydził , w sobote o 15:00 piwsko walić ??? nie do pomyślenia :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

smacznego :wink4:

Przecież to stary chlor jest :D

Opublikowano

Przecież to stary chlor jest :D

to wiedziałem , ale nie wiedziałem ze wali praktycznie "od rana" [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 19:49_________________________________________________

drodzy koledzy mam coś dla Was na żywo bez photoshopa prosto z Gdyni.. najgorsze jest to ze aparat mi sie rozadował.. :wallbash:

ale foczki , mniam :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

widać , ze bez photoshopa :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Uwierz mi ze byly jeszcze lepsze.. :kox::naughty:

Opublikowano

stary , ja Ci wierze ale wolałbym ZOBACZYĆ !!!!

Opublikowano

stary , ja Ci wierze ale wolałbym ZOBACZYĆ !!!!

yrB :hi: Wlasnie wrócilem z Beach Party. Jakie suki tam sie kręciły.. :gwizdanie: A ja z pustą baterią w Nikosiu :wallbash:

Opublikowano

widać , ze bez photoshopa :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:

widać bo na drugiej fotce swoich butów nie wymazał :naughty::polew:

a tak poza tym to jak ja q***wa nie lubię nad ranem jeździć :wallbash: 200pln/6pkt dobrze że pani policjantka miała dobry humor i negocjacje przyniosły skutek :wink4:

Opublikowano

A ja z pustą baterią w Nikosiu :wallbash:

poszedłaeś nieprzygotowany , należy Ci sie 3-sekundowa nagana wzrokowa. masz szczęście że Cie teraz nie widze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a tak poza tym to jak ja q***wa nie lubię nad ranem jeździć :wallbash: 200pln/6pkt dobrze że pani policjantka miała dobry humor i negocjacje przyniosły skutek :wink4:

czyżby przekroczenie o 30-39 km ????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

czyżby przekroczenie o 30-39 km ????? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

mniej więcej tak urocza pani policjantka raczyła wpisać :wink4: było troszku więcej :gwizdanie: