Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A daj Pan spokoj... nic mi sie nie chce :sick3:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A daj Pan spokoj... nic mi sie nie chce :sick3:

to nic nie rób. proste :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Tak wlasnie bylo... :confused4::evil:

Opublikowano

a pracodawca wie o tym ?? :kox:

Opublikowano

Oficjalna wersja dla pracodawcy - my wszyscy ciężko pracujemy jak ich nie ma.. :decayed:

Opublikowano

hyhy.. to czy pracuje, czy nie, to widac golym okiem :decayed: - wiec na pewno wie :cool1:

Opublikowano

Odnośnie Beach Party i panienek:

:naughty:

Opublikowano

hyhy.. to czy pracuje, czy nie, to widac golym okiem :decayed: - wiec na pewno wie :cool1:

:polew: :polew: :kox: :kox:

Opublikowano

jaaaa pierd***leeeee... :evil: kochałbym je wszystkie :naughty:

nie dałbyś rady :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ale próbować zawsze można :)

ciekawe przy której by sie zajechał , zwłaszcza ze one zaprawione w boju są na bank :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale próbować zawsze można :)

ciekawe przy której by sie zajechał , zwłaszcza ze one zaprawione w boju są na bank :polew: :polew: :polew: :polew:

W sumie bylo ich ok. 20 wiec na 100% nie dalby rady.. A co do tego ze zaprawione w boju.. to na 99% jestem tego pewien jak widzialem kilka z nich z bliska.. :)

Opublikowano

99% jestem tego pewien jak widzialem kilka z nich z bliska.. :)

ich nawet nie trzba widzieć zeby móc to stwierdzić :kox: :kox: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 22:12_________________________________________________dobrej nocy dziewuchy

Opublikowano

Dobranoc miękka pytko.

Znajdź se zajęcie na tym chorobowym :polew:

Opublikowano

Specu Ty na WL jezdzisz?

Najczęściej mój Teść :naughty:

Powiedz mi szczerze koliego specu... ile czasu ci to zajęło? :)

Ze sprzątaniem środka ok 6 godzin.

Powiem Wam, że widziałem już foty "po" specyfikach, ale pierwszy raz na 13 letnim lakierze :shocked:

I teraz to jestem w szoku.. :gwizdanie: Bo jakoś Ferrari, Porshe, Audi z 2007r itp. nie robiły na mnie wrażenie. Ale na babci b5 wygląda to jeszcze lepiej..

Właśnie taki był cel :decayed:

61980bbb2647b3acm.jpg

6749fd7128e1c6bdm.jpg

047f7746a425fff1m.jpg

17f56322a4fed1b3m.jpg

3e8a88c9e1443629m.jpg

c02846d90c8f1bf5m.jpg

Środki są ok, niestety nie ma się co oszukiwać - nic nie zrobi się samo. Trzeba poświęcić sporo czasu, ale efekty są naprawdę wymierne.

Trochę więcej spodziewałem się po SwirX, ale na nowych lakierach sprawdzi się w 100%.

* z tego co wiem, Swirlx był nie do końca dobrze użyty więc i efekty nie takie jak być powinny - lukaszr

Podstawa to dobre pady do rozkładania towaru na furę.. reszta z górki.

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: - BRAWO - dobra robota stary :good: :good: :good:

Ja dzisiaj robiłem Natuaral Shine + aplikatory + mikrofiba, środek samochodu (dodatkowo używając specjalnego pędzelka do wydobywania brudu z zakamarków). Później przerzuciłem się na silnik - wszystkie plastiki + uszczelki i elementy gumowe. Dzisiaj na spocie chętnie pochwalę się efektem pracy :)

A wracając do Twojej roboty - szkoda że nie zrobiłeś zdjęć opon i środka. Masz zamiar przyjechać dzisiaj na spota tą furką ?

I ostanie pytanie - są zakwasy w rękach i ramionach ?? :tongue4: :tongue4:

FLYER jak tam było chłopaku na urlopie - rozumiem że pojawisz sie na spocie :>[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 00:04_________________________________________________

Odnośnie Beach Party i panienek:

:naughty:

Zaopiekowałbym się kilkoma :> Widziałem MoorPH na NK ze byles na urlopie z dziewczyną - mądrze to tak - z drewnem do lasu ? :polew:

Opublikowano

Ja dzisiaj robiłem Natuaral Shine + aplikatory + mikrofiba, środek samochodu (dodatkowo używając specjalnego pędzelka do wydobywania brudu z zakamarków). Później przerzuciłem się na silnik - wszystkie plastiki + uszczelki i elementy gumowe. Dzisiaj na spocie chętnie pochwalę się efektem pracy :)

Ja w weekend użyłem Natural Shine Protectant i ofekt jest jak najbardziej ok.

Co prawda muszę jeszcze popracować nad równomiernym nakładaniem, bo miejscami nałożyłem za cienko (lub z grubo zdjąłem mikrofibrą), ale ogólny efekt jest bardzo pozytywny.

Generalnie deska wygląda świeżo, nabrała intesywniejszego koloru i prezentuje się po prostu dobrze.

Amerykański shit działa ;-)

JaroD

Opublikowano

Co prawda muszę jeszcze popracować nad równomiernym nakładaniem, bo miejscami nałożyłem za cienko (lub z grubo zdjąłem mikrofibrą), ale ogólny efekt jest bardzo pozytywny.

Przed nakładaniem Natural Shine dobrze jest przetrzeć deskę żeby było jak najmniej kurzu - jeżeli używasz środka pierwszy raz to najlepiej proces przeprowadzić dwukrotnie z odstępem 24h.

Opublikowano

dzisiaj wazny dzien :-) chce sie pojawic na spocie :-)

rozumiem ze bez problemu was znajde :kox:?

Opublikowano

dzisiaj wazny dzien :-) chce sie pojawic na spocie :-)

rozumiem ze bez problemu was znajde :kox:?

Nie, pochowamy się :decayed: