Opublikowano 17 Września 200916 l To AndyN poczynia jakieś tajemnicze rzeczy chyba :> czarnoksiężnik ma jakieś pudło a w nim KUPA niespodzianek Moskalowi ta kupa się jednak spodobała Wiem, świat jest różnorodny, każdy znajduje w nim swoje miejsce
Opublikowano 17 Września 200916 l Jakie lampki ? Co Ty knujesz z parówą ? DEPO takie jak polifty tylko czarne środki czarnoksiężnik ma jakieś pudło a w nim KUPA niespodzianek na razie Paulina otworzyła jedno i nie śmierdzi , zobaczymy w piątek jak przyjede do Grodziska , może w tym drugim jest nawalone :kox:
Opublikowano 17 Września 200916 l DEPO takie jak polifty tylko czarne środki A co jest w drugiej i ile dałeś ?
Opublikowano 17 Września 200916 l 2.2 ? Takie silniki to były w S2, a nie w A4 Niewiem.. Tak mi ten gościu powiedział.. Zaraz z nim kontakt mi sie urwał.. bo on z lawetą lecial 90km/h a ja swoim cukierkiem 200 Sprawdziłem.. Poleci.. Tylko dziś samochód w mechaniora - klocki z tyłu wymieniam..
Opublikowano 17 Września 200916 l DEPO takie jak polifty tylko czarne środki A co jest w drugiej i ile dałeś ? kazda lampa pakowana osobno , Paulina rozpakowała wczoraj jedną żeby obczaić. W drugiej pewnie jest druga lampa i kupa Andy'ego bo podobno tam nasrał do środka za całość z niemcowni wyjdzie koło 550-560 pln[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 10:24_________________________________________________ a ja swoim cukierkiem 200 Sprawdziłem.. Poleci.. Kłamiesz ADR w tym kolorze w życiu nie poleci 200 :naughty: :naughty:
Opublikowano 17 Września 200916 l Jakie lampki ? Co Ty knujesz z parówą ? DEPO takie jak polifty tylko czarne środki Coś w tym stylu??
Opublikowano 17 Września 200916 l nie , to sa dzielone chromowe endźelajsy tamte są zespolone normalne polifty DEPO tylko mają czarne środki i sa zayebiste[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 10:29_________________________________________________masz linka se obczaj na ebay'u w Polsce jeszcze ich nie ma , bynajmniej ja sie nie spotkałem http://cgi.ebay.pl/SATZ-SCHEINWERFER-AUDI-A4-FACELIFT-DE-KLARGLAS-SCHWARZ_W0QQitemZ310164985897QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%25C3%25B6r?hash=item4837461829&_trksid=p3911.c0.m14
Opublikowano 17 Września 200916 l Kłamiesz ADR w tym kolorze w życiu nie poleci 200 :naughty: :naughty: Nie dość ze ADR to jeszcze w automacie ;p A co do lampek.. To kwestia gustu.. A co z tymi co masz teraz u siebie??
Opublikowano 17 Września 200916 l A co do lampek.. To kwestia gustu.. A co z tymi co masz teraz u siebie?? Pewnie że kwestia gustu jak ktoś lubi chromy i lampy a'la beemwu to spoko , ja niestety ich nienawidze Te co mam założone teraz juz mają klienta
Opublikowano 17 Września 200916 l Może.. Ale skoro maja klienta to ok.. Za ile je oddales? za dwieście ale sie zastanawiam za podbiciem ceny
Opublikowano 17 Września 200916 l Hmm.. Podeślij mi foto.. [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 11:12_________________________________________________AndyN.. Internet zasysa - a nie posysa
Opublikowano 17 Września 200916 l Hmm.. Podeślij mi foto.. nie no juz sprzedane tylko zastanawiam sie nad podniesieniem ceny bo gość któremu sprzedaje załatwił mi ori nówke podłoge pod silnik i skrzynie za 180 pln a najpierw śpiewał 150
Opublikowano 17 Września 200916 l Tak juz w temacie ściąganych aut..znajomy kupił Mercedeca C klase 2001 rok. CDI lekko dzióbnięta w tyłeczek..wypas- skóry i inne fajne głupoty. 4,5 tys euro. z tym to różnie Raggson bywa - kolega też kupił Merca, traktora kombii C220 czy jakoś tak ... tanio bylo, w środku wypas...pojechał do Chorwacji, pierdolnął alternator, jak mu wymieniali wysrał się jakiś moduł w bagażniku i auto umarło. kolejne 300 euro za naprawe - wrócił do PL i znowu coś padło tak więc .... zachód nie jest gupi i dobrych aut za friko nie puszczają
Opublikowano 17 Września 200916 l C220 mój koleś miał w C klasie dizla 220 to masakra , nie dość że muł to sie jeszcze wszystko pierdo.liło 250 :polew: :polew: :polew: