Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie.. Zniknał najbardziej czytany wątek , z Poźkiem w roli głównej.. :blink:

I bardzo dobrze ...

Bo zaczynało przypomianac brazylijski syf z aktorkami posiadającymi nadmierne owłosienie łonowe :decayed:

Okazało by się, że Hugo nie istnieje..jest tylko wyimaginowaną postac, którą zarządza Poziek ze swojego ukrytego gabinetu w Najderzyn City w stanie Cipkohona :decayed: W dodatku może czytac wszystkim PW..mało potrafi nawet przeczytac metkę na majtkach Paris Hilton :kox: :kox:

ŁukaszR jest jego prawą rękną..członkiem centralnym ( :D )..mózgiem operacji i to on bezpośrednio steruje kontem HUGO.

Wit jako starszy wódz stanu bierze z tego wszystkiego 80 % zysków i pociska wszystkie zaprzyjaźnione małolaty :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wit jako starszy wódz stanu bierze z tego wszystkiego 80 % zysków i pociska wszystkie zaprzyjaźnione małolaty :kox: :kox: :kox:

Za laptopa.. :naughty::polew:

Opublikowano

Za laptopa.. :naughty::polew:

Za komórkę i bluzkę z Zary :D:polew:

Opublikowano

Za komórkę i bluzkę z Zary :D:polew:

Ale komórka to rozumiem ze z komisu? :mysli::kox:

Opublikowano

To wtedy przetopisz tą folię z allegro co na szybę naklejona :decayed:

bede grzał od zewnątrz , nic nie powinno sie dziać :good:

Opublikowano

To wtedy przetopisz tą folię z allegro co na szybę naklejona :decayed:

bede grzał od zewnątrz , nic nie powinno sie dziać :good:

partnerze mam zawaloną skrzynkę przez PW wszystkich :wink4: dla mnie nie ma problemu wpadaj w święta :wink4: tylko daj mi znać z dwie godzinki wcześniej że będziesz z d*pami to umyję pindola :kox::decayed:

Opublikowano

dla mnie nie ma problemu wpadaj w święta :wink4: tylko daj mi znać z dwie godzinki wcześniej że będziesz z d*pami to umyję pindola :kox::decayed:

ok, bede w niedziele koło południa :good:

Strasznie się "zapuściłeś" skoro musisz dwie godziny moczyć sprzęt w rozpuszczalniku :decayed:

Opublikowano

Pany sorki ze ja nie o d*pach ale bardziej przyziemnych sprawach ale cos mnie zaintrygowalo.

Wczoraj na wykladzie z prawa babka zaczela gadac o odmowie skadania zeznan. Dla przykladu powiedziala o zdjeciach z fotoradaru gdzie nie widac twarzy kierujacego pojazdem.

Na pytanie policjana kto prowadzil, ona mowi ze "odmawiam skadania zeznan ktore moga narazic mnie, badz kogos z moich bliskich na odpowiedzialnosc karna". Do tego byl znaczacy usmiech i powiedziala ze to jest teraz ich problem zeby to ustalic.

Niestety spieszylem sie do pracy i nie zdazylem pociagnac dalej rozmowy o tym... Hmm... kruczku prawnym??

Wywnioskowalem ze jakas dobra papuga i mozna sie wywinac od odpowiedzialnosci...

Musze z nia nastepnym razem pogadac dokladniej.

Okazalo sie ze pracuje z jej mezem wiec moze sie dowiem czegos ciekawego :gwizdanie:

Opublikowano

Na pytanie policjana kto prowadzil, ona mowi ze "odmawiam skadania zeznan ktore moga narazic mnie, badz kogos z moich bliskich na odpowiedzialnosc karna". Do tego byl znaczacy usmiech i powiedziala ze to jest teraz ich problem zeby to ustalic.

Buba to działaj w tym temacie. Ja jestem ciekawy co z tego wyjdzie..

Opublikowano
e75d02b18b.jpeg
Opublikowano

lachon :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

491830e1a8.jpeg[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 12:56_________________________________________________a9939b753a.jpeg

d064c7da47.jpeg

0ece689e5f.jpeg

81be5f8cf6.jpeg[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 12:57_________________________________________________9f9ec8dbb2.jpeg

Opublikowano

lachony :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

lachony :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

w :dziura: w sam raz :naughty:

tym razem ty wchodzisz w te ślicznotkę pierwszy bo ostatnim razem narzekałeś, że po mnie jakoś luźno masz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

w :dziura: w sam raz :naughty:

tym razem ty wchodzisz w te ślicznotkę pierwszy bo ostatnim razem narzekałeś, że po mnie jakoś luźno masz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew:

Opublikowano

Kurde , ta pierwsza ma twarz jak pies mojej sąsiadki :sick3:

Opublikowano

toż jak pchasz kuta.sa razem z jajami to wybacz , ciasno nie będzie :kox: