Opublikowano 28 Października 200916 l Nie to co Twoja 1,6 Dobrywieczór stary czlowieku... Nawet się nie umywa. Ale i tak wolałbym RS4 niz takie Subaru. Choć mieć takie dwie lalki w garazu było by pięknie :gwizdanie:
Opublikowano 28 Października 200916 l Nie to co Twoja 1,6 Dobrywieczór stary czlowieku... Nawet się nie umywa. Ale i tak wolałbym RS4 niz takie Subaru. Choć mieć takie dwie lalki w garazu było by pięknie :gwizdanie: Ale pojechałeś po całości ( stary człowieku ) A co do lalek to nie pogardził bym takim sprzętem młody :gwizdanie:
Opublikowano 28 Października 200916 l nie pogardził bym takim sprzętem młody :gwizdanie: Czyżby Twój sprzęt był za mało wydajny i z chęcią zamieniłbyś go na młodszy, sprawniejszy model? :polew:
Opublikowano 28 Października 200916 l Kali - traktor to traktor na razie nie mam co narzekać ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się ( stara po rundzie honorowej od razu nogi by rozłożyła w V ) i głowa by ją nie bolała
Opublikowano 28 Października 200916 l ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew:
Opublikowano 28 Października 200916 l Nic tak nie podwyższa ciśnienia w przewodach jak pewien okres ich nieużywania A tymczasem Kali mówi papa. Dobrej nocki. Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. Do jutra
Opublikowano 28 Października 200916 l ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 28 Października 200916 l Żółwik studiujesz lekturkę postów tradycyjnie zamulam pixi po wymianie jazda koksik
Opublikowano 28 Października 200916 l Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. To chyba raczej powinieneś dopompować ? :naughty:
Opublikowano 28 Października 200916 l Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. To chyba raczej powinieneś dopompować ? :naughty: Kali ma przyłożyc usta tam gdzie ktoś wkładał wuja ? :polew: :polew:
Opublikowano 28 Października 200916 l ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew: Masz rację Ragga ale chyba za wcześnie na to ( córa ma 11 lat ) , prędzej syn ( 18 lat ) rzuci hasło stary wyskakuj z kasy na wesele , bo będziesz dziadkiem - to prawie to samo Nic tak nie podwyższa ciśnienia w przewodach jak pewien okres ich nieużywania A tymczasem Kali mówi papa. Dobrej nocki. Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. Do jutra Kuj blondi dopuki gorąca [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:55_________________________________________________ Żółwik studiujesz lekturkę postów tradycyjnie zamulam pixi po wymianie jazda koksik Najważniejsze że pomogło ... i po kłopocie można się napić jak to mówią [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:57_________________________________________________ ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale śmieszne , bardzo śmieszne Chłopy macie racje - zanim się obejrze .... [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:02_________________________________________________Moskal - Wójku czy dobrze zacytowałem Twoja zjebka mnie zmotywowała :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:05_________________________________________________Pany wale się na cyce .... dobrej nocki
Opublikowano 28 Października 200916 l Autor Adrian a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lepiej późno niż wcale
Opublikowano 28 Października 200916 l Adrian a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lepiej późno niż wcale Podłącze się do życzeń nieco spóźnionych :banan3: :banan3:
Opublikowano 28 Października 200916 l Adrian a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lepiej późno niż wcale Podłącze się do życzeń nieco spóźnionych :banan3: :banan3: jeszcze zdazylem.wszystkiego naj...
Opublikowano 28 Października 200916 l A ja tak specjalnie po terminie chciałem życzyć Adriankowi zawsze twardej pyty i zawsze wygodnych kapci :kox: :kox:
Opublikowano 28 Października 200916 l Masz rację Ragga ale chyba za wcześnie na to ( córa ma 11 lat ) Przy tym tempie rozwoju ..era iPodów..Xboksów.. wibratorów z cyber skóry W tych czasach niektóre 16 wyglądają jak 21 Ja Ci dobrze radze..za jakieś 5 lat sprawdź jej pokój.. jeśli posiada elektrycznego przyjaciela w szufladzie to znak, że inicjacja jest już blisko ..jak się spóźnisz z rok to nie opanujesz szału macicy :polew: :polew: [br]Dopisany: Październik 29, 2009, 12:06:02 _________________________________________________ A ja tak specjalnie po terminie chciałem życzyć Adriankowi zawsze twardej pyty i zawsze wygodnych kapci :kox: :kox:
Opublikowano 28 Października 200916 l jeśli posiada elektrycznego przyjaciela w szufladzie to znak, że inicjacja jest już blisko to oznacza, że już dawno po inicjacji :polew: :polew: