Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, bądźcie poważni nikt nie da zarejestrować u nas auta przystosowanego do ruchu lewostronnego.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a części z tych autek co przyjadą do PL pojeżdżą dwa tygodnie i się rozbiją ?? chyba nikt nie wątpi że tak będzie :naughty::decayed:

Hiena :przebiegly:

Opublikowano

a części z tych autek co przyjadą do PL pojeżdżą dwa tygodnie i się rozbiją ?? chyba nikt nie wątpi że tak będzie :naughty::decayed:

Hiena :przebiegly:

Jak wiesz od kilku dni tez POziomek :polew: :polew:

Opublikowano

Wyprzedzanie praktycznie niemożliwe bez ryzyka utraty życia.

Jak to sie mówi, jest ryzyko jest zabawa.. [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 13:32_________________________________________________

Z paszczy słaba ale cyc fajny :)

z7196687X.jpg

Cycki jak u 16-tki,a usta jak rasowy lachociąg :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 13:35_________________________________________________http://www.popsex.pl/12367/usmiechnieta-dahlia/ :naughty: Ta to by sie nadała..

Opublikowano

dajta pany zdjęcie bezpośrednio. Nie kazdy ma tak dobrze i może małolaty z nk obczajac w robocie... :wink4:

Opublikowano

No i mnóstwo "pozytywnych komentarzy pod nimi.

Laska nie za ładna. Trochę przy kosći, ale cyuszki... ma jak cza :)

9d19c55636.jpeg

Opublikowano

Miałem dzisiaj przyjemność trafić w końcu na naszą kochaną Straż Miejską - jakby ktoś jeździł dzisiaj Sobieskiego około godziny 13 to można było spotkać coś takiego :naughty - niestety YT obcina trochę jakość, ale otwórzcie sobie w oddzielnym oknie na HD to w miarę będzie widać co chwilę błysk:

Na tym filmiku Pani z VW musi przygotować się na kwitek z Poczty :wink4:

Nie nagrałem jednego filmiku, ale w ciągu 50 sek. potrafiło się nadziać 8 kierowców.

Próg +15km/h lub +20km/h - nie chcieli się przyznać, ale na ekranie widziałem, że gość miał fotę przy 86km/h.

Opublikowano

A co to za klekot w tle? :mysli:

:kox:

Opublikowano

Miałem dzisiaj przyjemność trafić w końcu na naszą kochaną Straż Miejską - jakby ktoś jeździł dzisiaj Sobieskiego około godziny 13 to można było spotkać coś takiego :naughty - niestety YT obcina trochę jakość, ale otwórzcie sobie w oddzielnym oknie na HD to w miarę będzie widać co chwilę błysk:

Nie nagrałem jednego filmiku, ale w ciągu 50 sek. potrafiło się nadziać 8 kierowców.

Próg +15km/h lub +20km/h - nie chcieli się przyznać, ale na ekranie widziałem, że gość miał fotę przy 86km/h.

sk***ysyny :decayed:

Opublikowano

Rok polatasz.. Ale -> makarony :wink4:

Opublikowano

Tak w ogóle to za***isty sport !! :)