Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz ide suko...

....bujnąć sobie skórą :wink4:

A co na to Paulina? :mysli:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co na to Paulina?

a nie wiesz ze panuje tu zasada: Mniej wiesz, spokojniej śpisz. :)

Olek a ta od Ciebie chyba za kare w tych zajebiaszczych kapciach pod drzwiami siedzi :P

Jakoś totalnie nie moj styl. Jedynie akcja - Klęknij, ziewnij jest dla niej odpowiednia :decayed::naughty:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:41_________________________________________________

jest gdzie moczyć tylko trzeba wybrac się na odpowiednie mokradła i szukac swojego jeziorka :decayed:

Trzeba mieć jeszcze dobrą wędkę :kox::naughty::tongue4:

Sądzę ze ta wystarczy :naughty: :gwizdanie:

http://www.allegro.pl/item787978724_wedka_daiwa_mission_carp_x_3_90m_3_5lb_3_skl.html

To ja Ci powodzenia życze jak na taką wędkę chcesz złowic lachona :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Juz ide suko...

....bujnąć sobie skórą :wink4:

A co na to Paulina? :mysli:

nie wiem , wątpie żeby znała Kali-ego :wink4:

Panowie jest sprawa , kolega (kawał chooja zresztą) sprzedaje swoje ADP za 16.500 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

kupujący ma wejść na temat o tym aucie na naszym forum i przeczytać opinie...dobre opinie :decayed:

moze wspólnymi siłami pomóżmy facetowi żeby nie popełnił błedu

oto link do tematu , licze na waszą kreatywność , wiem że jesteście nią obdarzeni aż nadto :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/a4_16_adp_97r_by_musti-t70294.0.html

Żartowałem , nie róbmy obciachu

bo jeszcze przyjdzie Cuber i mi wsadzi kropka na stan

Opublikowano

To ja Ci powodzenia życze jak na taką wędkę chcesz złowic lachona :polew: :polew: :polew:

A co nie złowisz na taka? wedke na bok i juz ją :sex:

Opublikowano

Panowie jest sprawa , kolega (kawał chooja zresztą) sprzedaje swoje ADP za 16.500 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

kupujący ma wejść na temat o tym aucie na naszym forum i przeczytać opinie...dobre opinie :decayed:

moze wspólnymi siłami pomóżmy facetowi żeby nie popełnił błedu

oto link do tematu , licze na waszą kreatywność , wiem że jesteście nią obdarzeni aż nadto :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/a4_16_adp_97r_by_musti-t70294.0.html

Dzięki ale wiecie Moskal pałka sobie w mordkę pluje że za tyle kaski sprzedałem autko :D

Opublikowano

Żartowałem , nie róbmy obciachu

bo jeszcze przyjdzie Cuber i mi wsadzi kropka na stan

Ech.. a juz sie rozpisywałem.. :)

Opublikowano

Dzięki ale wiecie Moskal pałka sobie w mordkę pluje że za tyle kaski sprzedałem autko :D

ja sobie w mordke nie pluje , chce tylko żeby nowy właściciel sobie nie pluł :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:51_________________________________________________

ej stary , jedno dwa zdania możesz napisać :good::kox:

Opublikowano

Ale miało być z polotem.. A nie zmieszcze sie w 2 zdaniach :gwizdanie:

Opublikowano

A co nie złowisz na taka?

aaaaa to znaczy że masz specjalną wedke DO TEGO. :polew:

Ja musze sobie radzić bardziej tradycyjnymi środkami :decayed:

Opublikowano

Ale miało być z polotem.. A nie zmieszcze sie w 2 zdaniach :gwizdanie:

nie stawiaj kropek/przecinków. bedzie wilk syty i owca cała :good:

Opublikowano

ja sobie w mordke nie pluje , chce tylko żeby nowy właściciel sobie nie pluł :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:51_________________________________________________

Moskal on nie będzie pluł bo wiadomo co w aucie piszczy :kox: Uważam że cena dobra była jak za autko haha :naughty:

Opublikowano

Cierpliwość ... karą za punktualność - PKP

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tym nie poszło :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:kox:

miałem podobną akcję na imprezie tylko że szło dwóch gości, jednego zdjąłem łokciem przez przypadek :gwizdanie: a drugi się strasznie rzucał podobnie jak ten na filmie niestety dla niego również się to źle skończyło :decayed: a my z kumplem dostaliśmy zakaz wstępu do lokalu na 2miechy :thumbdown: a chciałem go po prostu przeprosić :gwizdanie:

Opublikowano

miałem podobną akcję na imprezie tylko że szło dwóch gości, jednego zdjąłem łokciem przez przypadek :gwizdanie: a drugi się strasznie rzucał podobnie jak ten na filmie niestety dla niego również się to źle skończyło :decayed: a my z kumplem dostaliśmy zakaz wstępu do lokalu na 2miechy :thumbdown: a chciałem go po prostu przeprosić :gwizdanie:

poszedł liść ???

Opublikowano

Krzyniu wystarczy, że da takiemu z plaskacza :kox: Używając swojej szpadlo-dłoni :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:11_________________________________________________

Krzyniu wystarczy, że da takiemu z plaskacza :kox: Używając swojej szpadlo-dłoni :gwizdanie: :kox:

W końcu lubelski węgiel.. :polew:
Opublikowano

poszedł liść ???

nie zamknąłem nie chciałem mu całej twarzy rozwalić :wink4:
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=dfcO597U26o&feature=related

[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:18_________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=XRXbwWpiGtQ&feature=related

[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 15:23_________________________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=jQ2Yhu2W9FA&feature=related

Opublikowano

Olek a ta od Ciebie chyba za kare w tych zajebiaszczych kapciach pod drzwiami siedzi :P

Jakoś totalnie nie moj styl. Jedynie akcja - Klęknij, ziewnij jest dla niej odpowiednia :decayed::naughty:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 14:41

Ależ ja nie powiedziałem, że mi sie podoba. Jest wręcz przeciwnie, zwłaszcza, że to ta sama. Podoma mi sie karteczka :) Cofanie sie do tyłu and shit :)