AndyN Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zna ktoś z Was Grodzisk Mazowiecki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zna ktoś z Was Grodzisk Mazowiecki? no Moskal,uwazaj,chyba ci sie wpie.dol szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Czy istnieje jakieś urządzenie do regulacji gaźników ? Mam już dośc regulacji składu mieszanki na czuja Analizator spalin. Lub miernik AFR jak w tym czymś masz sondę lambda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 siema gnojki Zna ktoś z Was Grodzisk Mazowiecki? ja mieszkam ale żebym znał , wal na PW postaram się pomóc. musti ten ogon jest z grodziska , moze uderz do niego Zna ktoś z Was Grodzisk Mazowiecki? no Moskal,uwazaj,chyba ci sie wpie.dol szykuje nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 joł ppasztety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Czy istnieje jakieś urządzenie do regulacji gaźników ? Mam już dośc regulacji składu mieszanki na czuja Analizator spalin. Lub miernik AFR jak w tym czymś masz sondę lambda. Ani jedno, ani drugie raczej mi nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Joł biczes.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 siema dziewuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 siema Naplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 cze, potrzebuję namiar na dobrego elektryka/elektronika w Warszawie bo moja niunia nie chce ze mną jeździć tu opisałem co jest z nią nie tak: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_brak_podswietlenia_deski_kostka_stacyjki_stacyjka_immobilizer_czy_cos_innego-t101276.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_autko_nie_odpala_za_kazdym_razem_brak_kontrolek_na_desce-t102095.0.html oczywiście na zachęte miła pani: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 cze, potrzebuję namiar na dobrego elektryka/elektronika w Warszawie bo moja niunia nie chce ze mną jeździć tu opisałem co jest z nią nie tak: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_brak_podswietlenia_deski_kostka_stacyjki_stacyjka_immobilizer_czy_cos_innego-t101276.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_autko_nie_odpala_za_kazdym_razem_brak_kontrolek_na_desce-t102095.0.html odpowiedzialem ci w temacie , na bank zj***ł ci sie przekaźnik w centrali alarmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 m@riucha Ty to potrafisz zachęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Może trzeba zagadać do tego, który zeskanował manual RNSa czy znowu odważy się na, chyba bardziej, heroiczny gest? Nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 oczywiście na zachęte miła pani: Fajna twarz..i jeszcze bardziej za***iste cycki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 m@riucha Ty to potrafisz zachęcić gdybym tej pani nie załączył to farszafskim leniom nawet nie chciałoby się kliknąć na linka nie mówiąc o przeczytaniu tematu cze, potrzebuję namiar na dobrego elektryka/elektronika w Warszawie bo moja niunia nie chce ze mną jeździć tu opisałem co jest z nią nie tak: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_brak_podswietlenia_deski_kostka_stacyjki_stacyjka_immobilizer_czy_cos_innego-t101276.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_autko_nie_odpala_za_kazdym_razem_brak_kontrolek_na_desce-t102095.0.html odpowiedzialem ci w temacie , na bank zj***ł ci sie przekaźnik w centrali alarmu oby to był tylko przekaźnik, chodź chyba w momencie wprowadzenia alarmu w stan serwisowy to on jest w pełni odcięty oczywiście na zachęte miła pani: Fajna twarz..i jeszcze bardziej za***iste cycki :kox: szczerze mówiąc to wiedziałem, że zamieścisz taki komentarz. Trafiłem w Twój gust :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 szczerze mówiąc to wiedziałem, że zamieścisz taki komentarz. Trafiłem w Twój gust :> Trafiłeś w sam środek Uwielbiam widoki takich cyców obarczonych siłą przyciągania ziemskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 zgodze się z przedmówcą - za***isty CYCOCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 zgodze się z przedmówcą - za***isty CYCOCH buzia ładniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 zgodze się z przedmówcą - za***isty CYCOCH Szkoda że retuszowany :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi