Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

: chciałbym zobaczyć miny tych ludzi, jak nagle im prądu zabrakło :naughty

Jak??!! Po ciemku?? :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to oznacza, że Moskal nigdy nie robił parapetówy... :polew:

:wink4: robiłem impry konkretne , tylko po 22:00 było w miare cicho , wiem że w bloku mieszkają rodziny z małymi dziećmi , sam mam córke 1,5 roku więc wiem jak wk***ia człowieka gdy przez kogoś co 10minut budzi sie dziecko :thumbdown:

To mieszkanie było piętro wyżej i jakieś 25metrów od mojego mieszkania , a muza tak napierd...ła że masaakra , do tego śpiew na 15 głosów. ja rozumiem zabawe ale nie w taki sposób i nie o 1 w nocy :thumbdown:

jakby mieli troszke oleju w głowie to by przyszli popołudniu i uprzedzili ze moze byc głośno , ale ta parka widać że taka mocno średnia i do tego z Tyfusowa czyt. Brzydgoszczy mojego ulubionego miasta , podejrzewam że czesto bedzie im prąd siadał :wink4:

BTW: chciałbym zobaczyć miny tych ludzi, jak nagle im prądu zabrakło :naughty:

na bank nie wiedzieli co sie stało , nawet nie mieli do kogo iść sie spytać bo troche za późno :thumbdown::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

: chciałbym zobaczyć miny tych ludzi, jak nagle im prądu zabrakło :naughty

Jak??!! Po ciemku?? :D

mam Zippo :naughty:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 10:42_________________________________________________

mam córke 1,5 roku

Nie wiedziałem :nuda:

Natomiast gratuluję :oklaski: :ok2:

Opublikowano

odjebałem numer w nocy z soboty na niedziele. piętro wyżej jakaś parka zrobiła fest impre , północ a tam śpiew przy muzyce taki że nie szło zasnąć. wkurwiłem sie i o 1:00 poszedłem piętro wyżej , obczaiłem które mieszkanie (nie wchodziłem bo za dużo było basowych głosów i mógłbym w ryja dostać) , wziąłem kluczyk od skrzynki z licznikami i wyłączyłem im prad :kox:

imprezowicze nie wiedzieli co sie dzieje , a ze byli świezo po przeprowadzce nie zajarzyli że to ktoś wyłączył im bezieczniki. doszli do tego po pół godzinie i znowu śpiew na maxa , to sie wkórwiłem i zadzwoniłem pod 112. po 20 minutacg był spokój :decayed:

BTW , jak grzebałem w niedziele przy aucie to odjeżdżali "goście" z imprezy , pełne 3 samochody :kox:

:bry: Lepiej uważajcie jak robicie imprezy bo wiadomo kto się w Pana z elektrowni bawi :polew: nawet w aucie wam prąd odłączy :kox:

Opublikowano

wink4: robiłem impry konkretne , tylko po 22:00 było w miare cicho , wiem że w bloku mieszkają rodziny z małymi dziećmi , sam mam córke 1,5 roku więc wiem jak wk***ia człowieka gdy przez kogoś co 10minut budzi sie dziecko :thumbdown

czytajcie i uczcie się :good: :good: w pełni się zgadzam

a tu coś dla Łowców okazji :decayed:

http://moto.onet.pl/1584565,1,odpicuj-klientowi-bryke,artykul.html?node=13

Opublikowano

To wszystko zależy jaki masz układ z sąsiadami. Jak mieszkałem jeszcze w Ursusie to nad moim mieszkamiem mieszkała sobie rodzinka nadużywająca alko a pod jakaś Czeszka z mężem i psem. I najlepsze w tym wszystkim było to, że bez wstydu i krempacji :wink4: każdy z mieszkańców pionu potrafił zapukać do innych (np. dzień wcześniej) i uprzedzić o szykującej się imprezie.

A tu gdzie teraz mieszkam jest jeszcze gorzej :cool1: - sąsiedzi pukają i pytają czy wpadniemy do nich z żoną, bo akurat szykuje sie impreza... i wypadałoby wspólnie się napić :kox:

Opublikowano

Co się stało że wehikuł czasu sprzedajesz ?

Bagażnik jest tak duży , że trzeba będzie stanąć przed wyborem...albo dziecko..albo wózek :decayed:

O Horni....szukałeś furki dla brata :D:P;)

Opublikowano

daje dyche :naughty:

Opublikowano

Bagażnik jest tak duży , że trzeba będzie stanąć przed wyborem...albo dziecko..albo wózek :decayed:

Weź wózek i dzieciaka - zostaw żone.. :>

A tak serio Raguś co teraz kupujesz? :audi::mysli:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 12:06_________________________________________________Mój cukierek dziś otrzyma nowe wahacze na przód, przeguby i zostanie obniżony.. Niestety wczoraj wysrał sie jeden z wahaczy więc wymieniam komplet, sadze ze jest to lepsze rozwiazanie niz wymiana tylko tego jednego - de facto nie wiedząc kiedy byly (o ile wogole byly) wymieniane.

Opublikowano

Mój cukierek dziś otrzyma nowe wahacze na przód, przeguby i zostanie obniżony.. Niestety wczoraj wysrał sie jeden z wahaczy więc wymieniam komplet, sadze ze jest to lepsze rozwiazanie niz wymiana tylko tego jednego - de facto nie wiedząc kiedy byly (o ile wogole byly) wymieniane.

Dobra decyzja z tą wymianą bo gdybyś wymienił tylko jeden to zersał by się za chwilę kolejny a tak masz pewniaka że troche polatasz :good:

Opublikowano

Ajdahoł , znasz ten ból ??? :wink4:

Opublikowano

jpg.php?905995,35235,854362,a5d41d432d81dcd32d50877c8d6b1645,2,Zy5qcGc=

jpg.php?905995,35235,854363,01e7264f23e86fe4a22445966f9873e1,2,Z3IuanBn

jpg.php?905995,35235,854368,70b7161648cdc7076a1ad6a53fef5732,2,aTYuanBn

jpg.php?905995,35235,854378,f73eb5edc81fe8202e52050317de4a01,2,S2FzaWFidy5qcGc=[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 12:34_________________________________________________jpg.php?905995,35235,854441,eb1b51d57b155011747723ec9aa9b5ae,2,eWh0LmpwZw==

jpg.php?905995,35232,854223,6bec1afd49ceb7df838118cc7889c13c,2,NTQ1LmpwZw==

jpg.php?905995,35232,854321,030dcd80b271f2113d717c52e149b8ea,2,ZGVsaWthdG5pZV9hbGVfel9wYXp1cmVtLTE0OC1kMTA0YTZhNmJjNTc5OTkxYzhkY2IxMzcyMDQ1MmY3MC5qcGVn

Opublikowano

Ajdahoł , znasz ten ból ??? :wink4:

no Ba - mam artystów nad sobą - komponują jakiś Regge-hiphop .. prosiłem, prosiłem aż pewnego wieczoru trzeba było zrobić z tym porządek.

od pół roku mam spokój :decayed:

Opublikowano

Mój cukierek dziś otrzyma nowe wahacze na przód, przeguby i zostanie obniżony.. Niestety wczoraj wysrał sie jeden z wahaczy więc wymieniam komplet, sadze ze jest to lepsze rozwiazanie niz wymiana tylko tego jednego - de facto nie wiedząc kiedy byly (o ile wogole byly) wymieniane.

chłopie to nie techniczny żebyś sie chwalił wahaczami , najpierw wklejasz dópy a później zbijasz takimi tematami :thumbdown::kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

właśnie :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

A mi sprzeglo siada... :thumbdown::kox:

Telepie mi cala buda na jalowym jak ch*j :kox:

Opublikowano

A mi sprzeglo siada... :thumbdown::kox:

Telepie mi cala buda na jalowym jak ch*j :kox:

chłopie to nie techniczny żebyś sie chwalił sprzegłem przy swojej padlinie :kox::polew::tongue4: