Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. ma ktoś pożyczyć 4 koła na 3 dni? :naughty: chce oddac stalówki do malowania a alu zostały 200 km od wawy

Mam 4x15'. Moge pozyczyc na pare dni :hi:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema. ma ktoś pożyczyć 4 koła na 3 dni? :naughty: chce oddac stalówki do malowania a alu zostały 200 km od wawy

A gdzie robisz i za ile?

Opublikowano

siema. ma ktoś pożyczyć 4 koła na 3 dni?

juz myslalem, ze chcesz pozyczyc 4 kafle na 3 dni... materialista ze mnie :embarrassed:

Opublikowano

juz myslalem, ze chcesz pozyczyc 4 kafle na 3 dni.

Na kaflach nie dojedzie ani na innych cegłach :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemanko.. :hi:

Opublikowano

Aloha :siema:

Opublikowano

siema :)

bramki z meczu francja-irlandia, przede wszystkim bramka w 102 minucie dla francji... sami zobaczcie bo szkoda słów... :kwasny: Howard Webb przy nim to mały pikuś :thumbdown:
Opublikowano

A gdzie robisz i za ile?

tutaj http://www.renowacjafelg.pl/

juz myslalem, ze chcesz pozyczyc 4 kafle na 3 dni... materialista ze mnie :embarrassed:

hehe, w tej sprawie może innym razem :decayed:

Opublikowano

Poważnie ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a trzeba kierownice ściągać do robienia ?? bo jakiś debil przede mną próbował ją ściągać i obrobił śrubke , a tam jest takie dojście że nawet nie ma jak zajrzeć , nie wspominając o rozwiercaniu :decayed:

Powiem tak Davidek..no wypadało by bo to jest jednak trochę roboty, a gdy jest fajera obsadzona to ciężko :wink4:

Ja tam czekam na to az raggamuti zrobi jedną klubową furkie. Nie chce byc beta testerem :)

Ale generalnie to chetny jestem

Test oficialny odbędzie się na Cifie brejdaka :decayed:

Ragga kiedy pani Frau rusza z produkcją ? - mogę być testowym Klientem

Adaś..na razie kupę biegania z działalnością także jak się ogarnie zacznie się produkcja..na pewno będzie to grudzień 2009 :wink4:

Bo mi się na przykład nie podoba jak tak wychodzi (skora wystaje ponad linie poduszki):

Ale nie wiem czy to wynik obszywa\nia skora kiery, ktora oryginalnie skory nie miala.... Ja skore mam tylko zuzyta :)

bo tu ktoś zażyczył sobie pewnie wypełnienie ( coby miękka była ) albo stara skóra została na kierownicy - wtedy tak wychodzi - zoabcz na mojego posta z 3-ramienną - nic nie wystaje

To też zależy od grubości skóry i tego jaka kierownica jest seryjnie :wink4:

Mi w Audi koleś obszył bajkowo..ale już u ojca w Pasku wygląda grubo :naughty:

Dobry :hi:

Odnośnia obszywania to dzwonilem do jednego zakładu w Warszawie (niedaleko Arkadii) i ceny wahają sie 230-270 zł w zależności od jakości skóry :blink:.

No i kiere trzeba sciagac samemu bo inaczej +80 zł za mechanika...

Przegięcie dzwona :decayed:

Jak będzie pierwszy test to podeśle foty jak to wygląda..na pewno cena dla Was jest stała - 100 zł :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

juz myslalem, ze chcesz pozyczyc 4 kafle na 3 dni... materialista ze mnie

o tym samym pomyślałem. Także jest nas dwóch :P

i tak apropo materializmu:

8a50cdaa001a4ba6492f201.jpg

71b616a4001fedb54a828650

1c627909096b496d991b632805f3ae5f.jpg

lazarus-girl-sexy-angel-%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D1%8B%D0%BB%D1%8C%D1%8F-naked-wings-aRTSY-daysz_large.jpg

1496057_600.jpg

1496065_600.jpg

1496060_600.jpg

lrg-2765-didi-italy-01-freestyle.JPG

lrg-1507-st-freestyle-000200.jpg

lrg-991-st-freestyle-000149.jpg

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

a właśnie w zeszłym tygodniu od nich odebrałem. Wyglądają bajkowo! :) Gdyby nie to, że ubrudzili mi, wkładając alu, zagłówki (strasznie przepraszali:)) to serwis bym określił na 100% pro.

Opublikowano

no to dobrze wiedziec. kiedys ich pokazywali w tvn turbo i wyglądali na profeskę.

stal malowałeś? na czarno?

Opublikowano

http://wiadomosci.gaz :decayed:eta.pl/Wiadomosci/1,80277,7271263,Alkohol_chroni_meskie_serca.html

Bede zyl k**wa 100 lat... bo pije codziennie :decayed:

Opublikowano

no to dobrze wiedziec. kiedys ich pokazywali w tvn turbo i wyglądali na profeskę.

stal malowałeś? na czarno?

Czarny półmat. Myślałem o srebrnym, ale lubię jednak oldskólowo :) Z resztą przy czarno-czerwonym aucie tak wyszło najlepiej.

Opublikowano

ja myślałem o czarnym połysku ale zastanawiam sie czy to dobrze wygląda

Opublikowano

nie róbcie OT :decayed:

Opublikowano

Poważnie ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a trzeba kierownice ściągać do robienia ?? bo jakiś debil przede mną próbował ją ściągać i obrobił śrubke , a tam jest takie dojście że nawet nie ma jak zajrzeć , nie wspominając o rozwiercaniu :decayed:

Powiem tak Davidek..no wypadało by bo to jest jednak trochę roboty, a gdy jest fajera obsadzona to ciężko :wink4:

Ja tam czekam na to az raggamuti zrobi jedną klubową furkie. Nie chce byc beta testerem :)

Ale generalnie to chetny jestem

Test oficialny odbędzie się na Cifie brejdaka :decayed:

Ragga kiedy pani Frau rusza z produkcją ? - mogę być testowym Klientem

Adaś..na razie kupę biegania z działalnością także jak się ogarnie zacznie się produkcja..na pewno będzie to grudzień 2009 :wink4:

Bo mi się na przykład nie podoba jak tak wychodzi (skora wystaje ponad linie poduszki):

Ale nie wiem czy to wynik obszywa\nia skora kiery, ktora oryginalnie skory nie miala.... Ja skore mam tylko zuzyta :)

bo tu ktoś zażyczył sobie pewnie wypełnienie ( coby miękka była ) albo stara skóra została na kierownicy - wtedy tak wychodzi - zoabcz na mojego posta z 3-ramienną - nic nie wystaje

To też zależy od grubości skóry i tego jaka kierownica jest seryjnie :wink4:

Mi w Audi koleś obszył bajkowo..ale już u ojca w Pasku wygląda grubo :naughty:

Dobry :hi:

Odnośnia obszywania to dzwonilem do jednego zakładu w Warszawie (niedaleko Arkadii) i ceny wahają sie 230-270 zł w zależności od jakości skóry :blink:.

No i kiere trzeba sciagac samemu bo inaczej +80 zł za mechanika...

Przegięcie dzwona :decayed:

Jak będzie pierwszy test to podeśle foty jak to wygląda..na pewno cena dla Was jest stała - 100 zł :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No to cos czuje ze sie hurtem do Ciebie kilka kierownic wyśle/przywiezie :decayed:

Opublikowano

sory :naughty: a wracając do tematu

5529_126855719749_599454749_3061441_8216721_n.jpg

Opublikowano

sory :naughty: a wracając do tematu

5529_126855719749_599454749_3061441_8216721_n.jpg

oł jeee :slina: